Vzkaz F24 : Zkuste NAPROSTO IGNOROVAT SPD - ANO,
Jen děláte těm úchylům "marketing" a další zbytečně. otravujete.
Oni si naši pozornost nezaslouží !!!
Úchylové jsou hlavně novináři z Fora, pane Weber
Duševní ubožák Kobza je naprosto nezajímavý a ani nestojící za povšimnutí, značný průšvih je ovšem těch 10% voličů, co těm individuím made in SPD to při volbách hodí ...
Urazil bych primitiva, kdybych Kobzu přirovnal k primitivovi.
Celá stáj SPD je mu podobná.
Ubozak jako cele SPD,ten clovek je uplne mimo.Rozpustit a vsichni z tohoto uboheho paktu do prace.
Co prosadili jako opozice NIC.
Jen kecy.Volici,premyslejte co vsm japoncik sliboval a co splnil.
Na české politické scéně jsou lidé, kteří svojí intelektuální a charakterovou výbavou nemají schopnost společnosti cokoli konstruktivního, pozitivního nabídnout. Nicméně, tím však není v žádném případě potlačeno jejich ego. Touha "být vidět" za každou cenu, vede ve svém důsledku k tomu, že jsou schopni vypouštět do veřejného prostoru neskutečné bláboly, a to i v důsledku absence zpětné vazby. Pan poslanec Kobza mezi ně bezpochyby patří.
Ale proč je jich hodně v SPD? Něco to charakterizuje? Pro mně ano!
Já si o Jandourkovi vždy myslel, na základě těch jeho výblitků, že je to nevzdělaný levičáký parazit. A tímto výblitkem mi to pouze potvrdil. Tím, ani náhodou, nechci obhajovat toho "intelektuála" Kobzu, a tím méně toho, v Japonsku, neúspěšného Tokijského popeláře Pitomia, kterému by ale více slušela přezdívka "Vychcánio". A, bohužel, mu to jeho vychcánkovství v Čechystánu zatím vychází. Ale s tou úrovní "zdělání" toho, co v šílených množstvích leze z těchto "měkkých" fakult, zabývajícími se "výukou" těchto levičáckých "vjed", s ním musím poprvé souhlasit. Je to i můj dlouhodobý názor na toto VŠ "zdělání". Dříve bylo VŠ vzdělání silně výběrové. Když já dělal přijímačky na jednu ze dvou nejtěžších technik v ČSSR, tak přijali třetinu uchazečů, a do konce třeťáku z nás polovinu vyházeli. A důvodem toho, že tyto dnešní "školy" jsou plné "studentů" je pouze to, že státní správa pro spoustu zajímavějších, a dobře placených, pozic vyžaduje VŠ vzdělání, ale už nespecifikuje, jaké. A ona taková matematika, fyzika, chemie atd., tam se prostě nic okecat nedá, ty se studují obtížně, musíte být inteligentní (matematika se nadrtit nedá), a musíte se učit. A ten příklad u zkoušky buď spočítáte správně, nebo ne. Nic mezi tím, tam se nedá nic okecat. A tím je to dáno. A těchto dnešních VŠ "zdělaných" parazitů je plná naše státní správa, a podle toho ten náš Čechystán taky "funguje". A to samé jsou i soudruzi v bruseli. A když rozhodují hloupí nevzdělanci, tak jak to asi tak může dopadnout?
Níže příklad "zdělanců":
Odkaz
Nenapsal jste , jestli jste ty zkoušky udělal, jen jste popsal, co musí studenti "MATFYZ" absolvovat …
Podle toho, jak uvažujete patříte spíše do ústavu s ostrahou …. 😩
Kobza a celá tlupa opičáků okolo Pi.omia Kanimůry jsou troubové.
muzsky triumvirat spd ve slozeni: okamura, david, kobza to mluvi samo za sebe. v tomto momentu se clovek stydi, opravdu stydi, zvlaste, kdyz ten druhy nasi republiku navic reprezentuje v eu.
Ještě jste zapoměl na Baštu...
A co jiného by člověk čekal od squadry vymatlaných komerčních fašistů, kteří cílí na podobně mentálně obdařené voliče?
Fekál z fašizoidní SPD to chrllí co to dá.
Nazdar fekále.