1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíciUpraveno

Ta ruska povaha aj ked nie v takej sialenej verzii aku maju rusaci, je v Ukrajincoch proste po tych storociach ruskeho vplyvu ukotvena a bude treba generacnu obmenu na jej vykynozenie...Na druhej strane len vdaka tejto povahe Ukrajinci uz treti rok brania svoju vlast a nevzdali sa .. vsetko ma svoje plus a minus...Ale na rozdiel od rusakov ukrajinci to aspon otvorene hovoria v ukrajinskych novinach, co je v Rusku nemozne a tresta sa to za ohovaranie armady minimalne desiatimi rokmi v base

4
Před 11 měsíci

Ukrajinský kuchař dokáže zastavit postupující ruskou jednotku a co teprve šéfkuchař ten dokáže sám obklíčit a zničit tankovou divizi. 😂😂fórum 24 mě opravdu baví 😂😂😂

11
Před 11 měsíci
Martin Martinov

Ty jsi Rusák?

2
Před 11 měsíci

Držet něco jen aby se neřeklo "ustoupili jsme" je nesmysl, který ovšem generálové všech armád rádi používají. Ten důstojník to popsal dobře. Je někdy nutné držet se, když by to znamenalo velké ztráty vedle. Ale ne jen pro čárku v seznamu okupovaných vesnic. Vesnici je možné znovu dobýt, ale musíte mít živé vojáky.

9
Před 11 měsíci
Pavel Polášek

Sovětští velitelé toto vůbec neřeší. Pošlou vojáky do minového pole a druhý prapor už projde.

7
Před 11 měsíci

Aha, teď na to koukám, že diskuzní modul je provozován společností Seznam.

Copak to vlastně je ten modul?

Je tam potřeba ještě lidi nebo UI to už zvládne sama?

A v samotné diskuzi je to jak?

Kamkoliv kouknu, tak jen čtu rozzlobené příspěvky. Proč jsme všichni tolik agresivní? Vím že toho nenecháte.

Já fandím Putinovi. Já fandím Nato.

Komu ty fandíš? Osobně si myslím, že když už teda musí být válka, tak ať ten kdo vyhraje, tak ať po tom druhém nezbyde ani na semeno.

1
Před 11 měsíci

To je stará okopírovaná propaganda

Odkaz

1
Před 11 měsíci
Miroslav Krybus

Jj a pak se hrdina usadil tady. Slyšel jsem, že tu byl jako následník Pepka Vyskoče. A pokřkovali na něj: "Sereda, Sereda puc!"

Před 11 měsíci

Vražda smrt zabití ....a v USA zbrojovky kupí peníze 💸

7
Před 11 měsíci
Pavlik Klepac

Zbrojaři se musí modlit za pevné putinovo zdraví a za jeho neutuchající vůli obětovat statisíce rusů v této válce. Kdyby ji putin nezačal a nepokračoval v ní tak urputně, neměli by své šťastné časy. Evropa byl dál snila o věčném míru, zbrojaři žrali suché kůrky a přetahovali se o každou hlaveň a každý náboj kdo to vyrobí.

3
Před 11 měsíci

Válka je už za humny. A my se staráme hlavně nenažrané učitele.

4
Před 11 měsíci

V armádách všech stran celé generace. Vzácné vzory zmužilosti Náš kuchař utloukl nejdrzejšího nepřátelského vojáka pánví.

Před 11 měsíci

V ukrajinské armádě mají lazebníky?

1
Před 11 měsíci
Václav Roškota

On myslel holiče,vole.

2
Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt