Země, kde podle Kozy (kolektivního západu) žijí lidé v zemljankách, chlastaj vodku a žerou pirohy, to není přece možné...a to bídné HDP...
Klid vyspělý Západe, to dotáhneš do konce...válka bude... akorát nebude vítěz...no....
NATO je tam ještě nemá? Jinak - komisař pro obranu a vesmír, to je tedy "šajba". Zajímalo by mě, co takový člověk o tom vesmíru vlastně ví, když lidstvo stále skoro nic.
Nemá a pokud ano, tak v superutajení. Jsou na to dohody.
Ďalšia mierová aktivita masového vraha putlera. To sa zasa bude veľmi páčiť naším dezolátom. Oni si túto mierovú aktivitu určite obhájia.
Jako kdyby na tom záleželo kde ty jaderné zbraně jsou. Pokud mám doma pušku tak je úplně šumák jestli ji mám ve sklepě nebo na půdě.
Nemate tak uplne pravdu. U JZ na tom zalezi dost.. jde o hlavne o to, kdy se jejich utok zachyti a jakou to ponecha dobu na reakci.
Prostě to nedopustit i za cenu použití síly. ruSSko, KLDR nebo Írán, to je přeci úplně stejná, vraždící svoloč.
NATO je plánem znepokojené. Celé NATO je velký příklad toho jak strašně dobre to vypadá na papíře ale v reálu je to úplně k ničemu.
Nevědí co je to kanalizace nebo vodovod, ale rakety do vesmíru cpát chtějí. Prostě rusáci.
Ovládnout a zničit vše, co není "ruský svět" - dlouholetý ruský plán. Nepřekvapuje.
No a tak si tady žijem,
s Klausem, Zemanem
i s Ivanem.
NATO je tam má už 20 let.