1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 29 dnyUpraveno

Země, kde podle Kozy (kolektivního západu) žijí lidé v zemljankách, chlastaj vodku a žerou pirohy, to není přece možné...a to bídné HDP...

Klid vyspělý Západe, to dotáhneš do konce...válka bude... akorát nebude vítěz...no....

Před 1 měsícem

NATO je tam ještě nemá? Jinak - komisař pro obranu a vesmír, to je tedy "šajba". Zajímalo by mě, co takový člověk o tom vesmíru vlastně ví, když lidstvo stále skoro nic.

3
Před 1 měsícem
Alena Jochmanová

Nemá a pokud ano, tak v superutajení. Jsou na to dohody.

4
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Ďalšia mierová aktivita masového vraha putlera. To sa zasa bude veľmi páčiť naším dezolátom. Oni si túto mierovú aktivitu určite obhájia.

2
Před 1 měsícem

Jako kdyby na tom záleželo kde ty jaderné zbraně jsou. Pokud mám doma pušku tak je úplně šumák jestli ji mám ve sklepě nebo na půdě.

2
Před 1 měsícem
Doležal Lukáš

Nemate tak uplne pravdu. U JZ na tom zalezi dost.. jde o hlavne o to, kdy se jejich utok zachyti a jakou to ponecha dobu na reakci.

1
Před 1 měsícem

Prostě to nedopustit i za cenu použití síly. ruSSko, KLDR nebo Írán, to je přeci úplně stejná, vraždící svoloč.

11
Před 1 měsícem

NATO je plánem znepokojené. Celé NATO je velký příklad toho jak strašně dobre to vypadá na papíře ale v reálu je to úplně k ničemu.

2
Před 1 měsícem

Nevědí co je to kanalizace nebo vodovod, ale rakety do vesmíru cpát chtějí. Prostě rusáci.

6
Před 1 měsícem

Ovládnout a zničit vše, co není "ruský svět" - dlouholetý ruský plán. Nepřekvapuje.

4
Před 1 měsícem

No a tak si tady žijem,

s Klausem, Zemanem

i s Ivanem.

12
Před 29 dny

NATO je tam má už 20 let.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt