Požadavek je nehorázný, o tom žádná. Osobní angažovanost Zdeňka Pohlreicha mě právě proto dost překvapuje.
O panu Kastnerovi to říci nemohu. Provozuje například naprosto nadměrečný Červený jelen, 700 míst, zaměřený na různé chlastaci party a "Eventy", kterých se mu asi nyní nedostává... Navíc se pasuje do role mluvčího všech hospod...😡🤮👎
Michelinské restaurace zaměstnávají kuchařské umělce. Ale pro běžné obyvatelstvo je to pouze tzv. snobárna, kterou si běžný občan nemůže dovolit a většinou ani nemá zájem.
Takže by si měli připlácet ti, kteří chtějí a mají ta to, zaplatit horentní sumu za jedno vyšperkované sousto. Ale je to pouze můj osobní názor.
Asi bych si zašel na nějakou tu "mňamku", už jenom pro ten zážitek. Ale tak možná 1x do roka ...
Odkaz
Á, milionáři řvou, že nemají ještě víc. Už je mi z těch lidí kolem jídla nanic...Dělají ze sebe honoraci a většině jde jen o prachy. Doufám, že si ty hvězdy zaplatí ze svých kont. Díky nim totiž mají ještě víc předražená jídla...Co je vlastně náš stát? Diktatura developerů a "gastromenů"?
Michelinský průvodce dávno ztratil svojí hodnotu. Naši restauratéři by se měli bez návštěv jakýchsi inspektorů normálně poradit. U nás je nyní dostatek kvalitních restaurací, takže je kam zajít na dobré jídlo.
svatá pravda a hlavně je to i pro mormálne lidi
K těm Michelinům: jedna hvězda znamená, že stojí za to se tam cestou zastavit. Dvě hvězdy znamenají, že to stojí za to odbočit z cesty a tři hvězdy stojí za samostatnou cestu. Pokud vím, v Česku žádná restaurace 2 nebo dokonce 3 hvězdy nemá, takže světoví labužníci do Česka kvůli jedné hvězdě nepojedou.
Ať se páni restauratéři na těch 10 mio složí, když si myslí, že jim to zvedne tržby... A mimochodem, špičkovej kuchař nevystupuje v televizi....
"Když je dobrá restaurace, má plno klientů i bez hvězdy,"
Nejsou toto slova i pana Polhreicha - v obdobném znění zaznívala snad ve všech díle Ano šéfa... A jsou to slova pravdivá - pokud to neumíš, nebo nechceš dělat pořádně, jdi radši míchat maltu na stavbu...
en bych k článku podotkl, že vysoce kvalitní restaurace nejsou pouze v Praze... to jen na okraj...
Když jde o prachy pro něj i z tvrdého kapitalisty Zdendy se stává velmi socialisticky smýšlející jedinec s nataženou paprčou státe dej😎
„Státní pokladnu - jako dojnou krávu - jen lenoch nedojí.“ — Čínské přísloví
„Když opice hodují v korunách a vrší své eskapády - padají veverky z dolních větví hlady.“ — Indonéské přísloví
Ve školních jídelnách se některé děti nemohou z důvodu nedostatku financí ani stravovat a my si tu budeme hrát na hvězdy za peníze daňových poplatníků. To tedy fakt ne.
Zděnda to rozjel ve " velkých ", ne ? Říká - když se někomu sebere aby to mohl dát nám - jenže takhle to nemůže fungovat, každý musí mít odpovědnost za svůj život...A přitom najednou obhajuje myšlenku , aby stát financoval Micheliny a jejich byznys ? Chce od nich taky hvězdu, nebo co ?
Já si vždy myslel, že v průvodci jsou za kvalitu.!!!!!! Ne že si to koupím. Na to co se tu vaří, není potřeba žádná hvězda, jak ukázal pořád Zdeňka, vaří se ze zkažených a mražených polotovarů.