1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Požadavek je nehorázný, o tom žádná. Osobní angažovanost Zdeňka Pohlreicha mě právě proto dost překvapuje.

O panu Kastnerovi to říci nemohu. Provozuje například naprosto nadměrečný Červený jelen, 700 míst, zaměřený na různé chlastaci party a "Eventy", kterých se mu asi nyní nedostává... Navíc se pasuje do role mluvčího všech hospod...😡🤮👎

5

Michelinské restaurace zaměstnávají kuchařské umělce. Ale pro běžné obyvatelstvo je to pouze tzv. snobárna, kterou si běžný občan nemůže dovolit a většinou ani nemá zájem.

Takže by si měli připlácet ti, kteří chtějí a mají ta to, zaplatit horentní sumu za jedno vyšperkované sousto. Ale je to pouze můj osobní názor.

15
Před 1 rokem
Filipa Navrátilová

Asi bych si zašel na nějakou tu "mňamku", už jenom pro ten zážitek. Ale tak možná 1x do roka ...

Odkaz

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Á, milionáři řvou, že nemají ještě víc. Už je mi z těch lidí kolem jídla nanic...Dělají ze sebe honoraci a většině jde jen o prachy. Doufám, že si ty hvězdy zaplatí ze svých kont. Díky nim totiž mají ještě víc předražená jídla...Co je vlastně náš stát? Diktatura developerů a "gastromenů"?

25
Před 1 rokem

Michelinský průvodce dávno ztratil svojí hodnotu. Naši restauratéři by se měli bez návštěv jakýchsi inspektorů normálně poradit. U nás je nyní dostatek kvalitních restaurací, takže je kam zajít na dobré jídlo.

18
Před 1 rokem
Pavel Kozel

svatá pravda a hlavně je to i pro mormálne lidi

5
Před 1 rokem

K těm Michelinům: jedna hvězda znamená, že stojí za to se tam cestou zastavit. Dvě hvězdy znamenají, že to stojí za to odbočit z cesty a tři hvězdy stojí za samostatnou cestu. Pokud vím, v Česku žádná restaurace 2 nebo dokonce 3 hvězdy nemá, takže světoví labužníci do Česka kvůli jedné hvězdě nepojedou.

Ať se páni restauratéři na těch 10 mio složí, když si myslí, že jim to zvedne tržby... A mimochodem, špičkovej kuchař nevystupuje v televizi....

6
Před 1 rokem

"Když je dobrá restaurace, má plno klientů i bez hvězdy,"

Nejsou toto slova i pana Polhreicha - v obdobném znění zaznívala snad ve všech díle Ano šéfa... A jsou to slova pravdivá - pokud to neumíš, nebo nechceš dělat pořádně, jdi radši míchat maltu na stavbu...

en bych k článku podotkl, že vysoce kvalitní restaurace nejsou pouze v Praze... to jen na okraj...

10
Před 1 rokem

Když jde o prachy pro něj i z tvrdého kapitalisty Zdendy se stává velmi socialisticky smýšlející jedinec s nataženou paprčou státe dej😎

62
Před 1 rokem
Vlastik Hanuš

„Státní pokladnu - jako dojnou krávu - jen lenoch nedojí.“ — Čínské přísloví

„Když opice hodují v korunách a vrší své eskapády - padají veverky z dolních větví hlady.“ — Indonéské přísloví

2
Před 1 rokem

Ve školních jídelnách se některé děti nemohou z důvodu nedostatku financí ani stravovat a my si tu budeme hrát na hvězdy za peníze daňových poplatníků. To tedy fakt ne.

17
Před 1 rokem

Zděnda to rozjel ve " velkých ", ne ? Říká - když se někomu sebere aby to mohl dát nám - jenže takhle to nemůže fungovat, každý musí mít odpovědnost za svůj život...A přitom najednou obhajuje myšlenku , aby stát financoval Micheliny a jejich byznys ? Chce od nich taky hvězdu, nebo co ?

12
Před 1 rokem

Já si vždy myslel, že v průvodci jsou za kvalitu.!!!!!! Ne že si to koupím. Na to co se tu vaří, není potřeba žádná hvězda, jak ukázal pořád Zdeňka, vaří se ze zkažených a mražených polotovarů.

43
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt