1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

V prostředku bobek a ušmudlaný talíř. Odcházíte hladový. To je ta nová gastronomie? Pro snoby by měl vyhazovat stát miliony?

42
Před 1 rokem
Stanislav Novák

Rád si koupím jen pět deka sekané a půl housky k tomu, jen když se nějaký snob hezky pod hvězdama napapká. Jen ten dobrý pocit mně zasytí.

2
Před 1 rokem

Nejlepší průvodce dobrou gastronomii je plně parkoviště kamionu a osobáku před restaurací.

Když tam ještě stojí traktory, motorky a kola je jistota že tam člověk dostane dobře najíst.

25
Před 1 rokem

Pratele pozor na Piraty- jejich predseda Bartos je gurman a rad neco sni s hvezdou😉a nakonec proc ne kdyz Havlicek nalil do blbeho preprodejce letenek KIWI pres 400 mil😏, tak proc ne 10 mega pro kuchare- skoda, ze nezije moje babicka ta sakra varila i bez Polreicha a hvezby z Francie🥂💃🏿

4
Před 1 rokem

Tady na těch Michelinských hvězdách je moc dobře vidět na čem ten kapitalismus vlastně stojí. Komunisti to kdysi nazývali zahnívajícím kapitalismem, ale po více než 30 letech už ten kapitalismus v EU totálně zhnil.

5
Před 1 rokem
Petr Karkoška

A přeměnil se v socialismus pro bohaté.

Jinak já chodím do restaurací s Mičelinkou běžně, stejně jak většina Evropanů protože nevíme co s prachama, proto je pro nás zařazení putyk do průvodce nezbytné. Jak v hospodě nejsou zlatý talíře a pingl si nemění každých 10 min. košili, tak tam nejdu.

7
Před 1 rokem

Vemte si celej ten Michelin a strčte si ho,kam slunce nesvítí.At se vám na to složí ti,co k vám chodí pane Pohlreich.

24
Před 1 rokem

Tohle neni normalni. To je stejne, jaky by google najednou chtel platit za to, ze jsou mesta na jeho mape. Tak bud chce Michelin mit sve ocemene restaurace, nebo at to zabali

23
Před 1 rokem

Tak jako většina příspěvků nesouhlasím s takovou specifickou dotační podporou soukromého podnikání v luxusní sféře:

Když chcete být jednou z nejprestižnějších restaurací, tak nejlepší způsob je ocenění Michelinskými hvězdičkami. Potom to znamená, že těch vrchních deset tisíc, co k Vám chodí, to musí zaplatit.

Jednoduché - při zvýšení nákladů se musí cena promítnout do prodejní ceny pro zákazníka tak jako v každé jiné restauraci.

Na tohle žádat dotaci je klasická pozitivní diskriminace, i když v Česku je to jen pokračování všudypřítomné pozitivní diskriminace jako standardního způsobu vládnoucí třídy ve všem co dělá včetně dotací.

1
Před 1 rokem

Luxusní restaurace kde si dá horních deset tisíc večeři za kterou zaplatí to co já mám na jídlo pro mě a děti na týden,chce zaplatit od státu reklamu.

23
Před 1 rokem

Jde o reklamu, proč by to měl platit stát z našich daní ?!?! Ať si tu reklamu platí restaurace sami !! To by pak mohl chtít každý podnik, firma, společnost , živnostník od státu zaplatit za propagaci své činnosti

3
Před 1 rokem
Lenka Vokáčová

Oni nemohou si to zaplatit,byl by to asi uplatak,ale kdo chce.chodit na ty obrovske porce tak ať chodí.

2

V době kovidové jsme prespaly s dcerou v Imperálu v Praze.Co nám dokázal p.Polrajch naservirovat k snídani, tak to by se měl stydět.Hodné cestujeme a tak máme možnost srovnání. A to tam byl u snídaně přítomen. Byly jsme velmi zklamání.

4
Před 1 rokem
Miroslava Rosova Rose

A co to bylo ?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt