On tak jenom nevypadá, on takovej opravdu je.
To bych rád věděl, proč se na mě za to, co jsem napsal, někteří mračí. Brzobohatý, Vymětalík například.
Řekl jen to co každý sám vidí a slyší každý den.
Nesmí vyhrát za žádnou cenu..
Cesta do pekel a konec demokracie..
Takto nalepkují každý jiný názor, ale jinak oni nic oni jsou liberální a demokraté.
On to řekl naprosto správně, liberální, zelení dobytci se nezastaví před ničím,je to tak
Nic to nemění na faktu, že má pravdu.
Taky pokládáte republikány za zelené Khmery?
Filip Turek má pravdu....někomu se to nemusí líbit, někdo s tím může nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat....
No, on svými výroky cílí na jedince rozumu mdlého, se značně podprůměrnou inteligencí. Evidentně v některých případech padá sémě na úrodnou půdu....
Nekdáká fialoviny, je proruský. Ne, jen další člověk na mé straně barikády. Vítej mezi nás.
Vaše strana barikády má zvednutou pravou ruku na pozdrav. Už jen ta myšlenka barikády tedy boje nemá s demokracii nic společného. Ten kdo naposled vyzýval k útoku na demokracii byl Trump a jeho rank na Kapitol . To je ta Vaše strana, když prohráli, tak končím s demokracii. Jste fakt vzor morálních hodnot
Mě by zajímali komemtáře, kdyby to bylo naopak...Co řekne pan Turek, letí automaticky pod kritiku...Standard...Nepřekvapuje.
Když řekne něco rozumného, kritizován nebude.
Tohohle NEONÁCKA je třeba ignorovat.
I ty jeden pseudo demokraté.😄
To je kvikotu. Hodně lidí se bude asi divit, až jim zmizí příspěvky, protože nazývat někoho náckem je hodně za hranou. To si fórum, slunce naše jasné, nenechá líbit, aby mu na diskuzích troubil takový odpad 🤮
Do politiky se dostal typek, ktery konecne rika pravdu bez plytkych omacek. Ve volbach jasna jednicka...
Až na tu pravdu bez plytkých omáček, že na Donalda Trumpa neútočil "liberální dobytek", nýbrž mladý člen republikánské strany, za niž Donald Trump opětovně kandiduje na prezidenta. Toto zjištění odvysílala CNN už v neděli dopoledne, přesněji po deváté hodině.