Los primitivos DízlTraktoristos
Primitivů je tady opravdu dost.
Farský, Džamila, Kalousek, to je ten správný výběr pro F 24. Jen tak dál moje milé progresivistické medium.
Přesně tak. Jak nenechají vyjádřit Xavera, Jindolfa a Peterkovou, jsou to progresivisti jak řemen.
Výroky toho devadesátkového veksláka jasně dokazují, že podobní lidé v politice nemají co pohledávat.
mu bylo v těch letech 8? 😄
a co nerudka, tu máte rád ne
Každý má právo mít svůj názor! Nadávat, urážet, pomlouvat je ubohé. Já osobně jsem rád že můj oblíbený člověk byl jen zraněn.
ano, nadávat a urážet od Turka je ubohé.
Však má pan Turek pravdu ,vše co není podle nich tak to je proruský atd ,a když to nejde řvaním a urážením ,tak to budou řešit zbraněmi,a to je hnus ,sláva Turkovi
v tomto případě republikánský, daleko od zelený liberální...😉
Nelze než s Turkem souhlasit. A Farský? To je hlásná trouba všech troubů.
A země je placatá a útočník byl liberál a Vy jste po ránu jak houba, že?
Turek to schytal v ,,naší pseudodemokracii" jako všichni co si dovolí říct pravdu nahlas !!!!!😡👎
možná tak Váš názor 🙂 Pravda je někde jinde :-)
V USA se k volbám registrujete? A říkáte, koho budete volit?? To je nějaké divné, ne? Klukovi bylo 20 let, dospělost je ve 21 letech, dal 15 dolarů, asi jako 150 Kč? Otázek více než odpovědí
Ještě větší ubožáci, než Turek, jsou jeho voliči.
typicka reakce, jinak to neumite.
Paní ,,redaktorko”odkud čerpáte jak můžete tvrdit ,že ho chtěl ,,postřelit”? Možná víte ,že opravdu mířil na ucho asi postupoval podle scénáře.