To mne podrž, on ten Míra Kalousek nakonec bude dobrý chlap! Pěkně to napsal..
tenhle exot Turek se snaží trumfnout i Okamuru a to je už co říct. neví někdo, co by chtěl nastolit místo liberální demokracie? nějakou novou formu totality? nějaký Putinstát, jak se to line od Klausova institutu? :-(
Ta nejspodnější vrstva společnosti má tak cca 20 % voličů a o ni se uchází koalice SPD/Trikolora/PRO. Bude celkem zajímavé sledovat jestli je koalice Dízl-Fízl v příštích parlamentních volbách porazí.
Turek i Macinka potvrdili, co skutečně jsou. Evidentně patří do frakce Patriotů pro Evropu s jejich extremně pravicovou až fašistickou rétorikou.
Co můžeme čekat od patolízalů a obdivovatelů Narcise Klause. Ten si taky nevidí na špičku nosu a dehonestuje vše kolem sebe, co není jeho názorem.
Forum 24 našlo nepřítele. To je tu již zvykem. Tak moc se Turka bojí, tak moc ti komunisti vědí, jak je Turek silný.
Fórum 24 je mediálním fámulem ODS. Fialovy ODS, abych byl přesnější. A Filip Turek vykrádá voliče ODS. Té původní ODS. Je logické, že pro ODS je tudíž Turek (spolu s Macinkou) největším nepřítelem. Logicky tedy i pro lokaje Šafra...
Turek nastavil zrcadlo tvůrcům dobra a těm se pohled na sebe sama nelíbí. Ne, že by druhá strana byla o moc jiná, ale já se tím bavím. A protože dlouhodobě je opozice dnešních elit umlčována a dehonestována, tak nelze nevidět ten rozdíl, jak reagují, když se pravda projeví ve své nahotě. Tak hlavně, že jsou proti násilí a nenávisti a pravda a láska zvítězila nad lží...😉 To jsou paradoxy.
Tady je vidět, koho si voliči vybrali do EP. Úroveň prvního stupně základní školy a ve výsledku IQ houpacího koně. Pohromadě s Babišem tady vznikne anomotožumpa.
Ať vznikne, stejně na to nejvíc doplatí ti co teď prskájí...za 4 roky rozeserou zemi do základu, a pak možná lidi pochopí, že z nich akorát dělali blbce.
Že je Turek nevolitelný jsem věděl už předem, ale že je ještě takové amorální arogantní hovádko pod úrovní Babiše, to mě překvapilo. Je vidět, co za pofiderní pakoše si lid volí do svého čela. Dokud mluví o autech, má můj respekt, vypracoval se, ale jakmile jde o politiku, je to extremista jako mnoho dalších.
Koukam jak Splašky24 mají jedno zadání. Dehonestovat Filipa Turka. Musíte z něj mít ale strach zoufalci.
On se tím svým vyjádřením zvládnul dehonestovat sám. Že mu za to ještě někteří tleskají, je celkem smutné.
Turek je borec , nebojí se pojmenovávat problémy naší země a EU zcela racionálně a tak jak to cítí mnoho občanů ,. Novinářii zase stejná strategie . Udělají z něho nácka. Jako se všech co se tomutonovobolševickému molochu postaví . Začínají se ho bát , stačilo jak pištěla Nerudová
Co tady píšete za hlouposti? Copak pojmenoval? Vyjádřil svůj dětinský názor, který nemá ničím podložený. Kdo z koho co dělá? Nácka z něj dělají jeho činy, názory a chování i v politice. Zkuste si o něm něco zjistit. Od vymahače, podvodníka, přítele gaunerů z devadesátek a vrahů až do parlamentu EU. Pokud vám toto imponuje, tak je mi vás líto. Jinak váš komentář je plný blábolů.
Na sobotním předvolebním mítinku v pensylvánském Butleru se útočník, kterého Federální úřad pro vyšetřování (FBI) identifikoval jako dvacetiletého Thomase Matthewa Crookse z Pensylvánie, pokusil republikánského kandidáta postřelit.
Co to je za blbost? Střelec se ho nesnažil postřelit,ale zastřelit.