1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A zase zkorumpovane fórum 24 hledá senzaci. Titulek jímž se snaží opět vzbudit nenávist vůči někomu.Proste žumpa.Tim ovšem netvrdím že vyrábět špatně potraviny je v pořádku.Nekde se stala chyba a ta se řeší.

14
Před 1 rokem
Miloš Pavel

Pane, víte vůbec o čem se v těch novinách píše? Vy jen opakujete , něco o čem asi nic nevíte. Já jsem odběratelem tohoto listu, o kterém většinou dezoláti prohlašují, že je to žumpa.Tak žumpa byla kromě odpadní jímky ,za komunistů Rudé právo a pak když přebral tisk náš Slovenský oligarcha Mladá fronta a Lidové noviny.Obojí tento tisk je dosud v jeho moci.Já jsem Mladou frontu léta odebíral a někdy kupoval Lidové noviny.Co to ale dostal do rukou zmíněný Babiš,tak jsem ten tisk odhlásil. A ta paní se mě tehdá ptala ,proč to odhlašuji a já na to,že se to nedá číst. Ona pak prohlásila, že se mě nediví.A ještě k té F 24, tam je šéfredaktor pan Šafr, který byl šéfredaktorem v Mladé frontě .Úroveň je velmi dobrá a zahrnuje, nejen politiku ale i kultůru ze světa i domova.Jsem spokojen

1
Před 1 rokem

Záleží mi na mém zdraví a proto nekupuji výrobky z produkce Agrofertu.

23
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Babiš asi měl odpolední!!!!Jak můžete napsat takový článek Babišův nebezpečný výrobek.Vy už opravdu jste zralí na ústavní léčbu a někteří s vámi.Vsechno má svůj pracovní proces při výrobě finálního výrobku,takže kde Babiš udělal chybu.Opravdu se proberte!!!!

14
Před 1 rokem
Tomas Chalupa

vy jste vtipálek.Když je to špatně tak Babiš není majitel a ani za to nemůže.On by chtěl dělat pořádek ve státě?Podívejte se jak platí pracovniky ve svých podnicích,není to ani minimální mzda ,kvalita výrobků v jeho Kosteleckých uzeninách na úpadek tak jaký je to potom VELKÝ ŠÉF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HLAVNĚ,ŽE SE VŽDÝ OHÁNÍ RČENÍM U DRUHÝCH"NEPOSTAVIL ANI PSÍ BOUDU."Ano on vytvořil boudu na celý Český národ.

Před 1 rokem

a že do nás vesele cpou ua mouku a jejich jiné laskominy, cvrčky a další hmyz, že jsme oficiálně popelnice Evropy, o tom forum v rámci objektivity, nepíše. Babiš je v porovnání s ostatními úplný břídil, ale proč si nekopnout...

15
Před 1 rokem
Janka Málek

...a kolik už bylo prokazatelně závadných potravin z Polska a lidé se po nich můžou zbláznit kvůli ceně . Kostelecké uzeniny jsou navíc česká firma zaměstnávající české lidi a platící daně taktéž v Česku!

12
Před 1 rokem

Už nevíte jak toho Babiše pošpinit to je nová kampaň 5kolky. Já jsem se ještě z jeho výrobku neotrávila. Měli by jste se zajímet o tu bandu zlodějů a podvodníků co rozkradli co se dalo a dál vymýšlí kraviny jak oškubat normální pracující lidi a důchodce

25
Před 1 rokem
Sebestova Jitus

...bureša netřeba špinit, ten vstává v 5 ráno a stačí vše sám!!!!! si

9
Před 1 rokem

Poplašnè zprávy seznam,fórum echo,babišuv nebezpečný výrobek,ubožaci žumpo novinařska

7
Před 1 rokem

Napsalo FORUM 24. Jestlipak se rozepíše o ukrajinských potravinách dovezených do naší země? Plné svinstva, které je v EU zakázané. Asi ne. Pravdu FORUM 24 nešíří.

16
Před 1 rokem
Kovalova Iveta

Děkuji že jste uvedl které konkrétní potraviny z UA jsou plné svinstva abych je nekupoval

Před 1 rokem

Ještěže máte toho Babiše, jinak ani nemáte o čem psát.Co takhle pesticidy, herbicidy a aflatoxiny či jiná dobrota v ukrajinské mouce, ta by nebyla?

28
Před 1 rokem
Marta Foltýnová

Babiš právě ty hnojiva vyrábí,za premierování si v EU vydobyl vyjímky,aby jinde zakázanými chemikáliemi mohl dál sypat česká pole a blemty pro vás,jeho ovce.

Teď máte kov v jeho párcích,to vám asi nevadí,že? Jindy byste řvala,jak vás výrobce tráví,chce z vás mít těžítka a magnetem si s vámi manipulovat....a samozřejmě čipy,že?😄 ...když je to estébákovo,jste ochatna sežrat i jeho výkal.

Ukrajinská mouka je po opakovaných testech NEZÁVADNÁ,šířite lži záměrně nebo jste tak slaboduchá a papouškujete všechno co slyšíte?

20
Před 1 rokem

No,a co tam melou ostatní výrobci či zpracovatelé nikdo nepíše.Docela by stálo zato si o tom přečíst a pak soudit či odsuzovat .

24
Před 1 rokem
Petr Červenka

V tom případě vám doporučuji si výše zmíněné uzeniny nakoupit a pozřít.

5
Před 1 rokem

Babis ten vyrobek vyrabel nebo naridil pridat kov? 😄

Hlavne ze branite ukrajinske obili, ve kterem se samozrejme podle vas nic spatneho nenaslo...

29
Před 1 rokem
Jan Koudelka

Nenašlo,to je pro vás velké zklamání,že? ...to si opravdu myslíte,že kdyby nezávadné ukrajinské obilí to nebyl FAKT,tak si NIKDO nedovolí falšovat výsledky a hazardovat se zdravím?...klidně si dál křoupejte párky s kovem od vašeho estébé,který právě používá maximální množství chemie+hnojiv na své pole i v "potravinách",mj. chemií docela spálil sousedovo pole.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt