A zase zkorumpovane fórum 24 hledá senzaci. Titulek jímž se snaží opět vzbudit nenávist vůči někomu.Proste žumpa.Tim ovšem netvrdím že vyrábět špatně potraviny je v pořádku.Nekde se stala chyba a ta se řeší.
Pane, víte vůbec o čem se v těch novinách píše? Vy jen opakujete , něco o čem asi nic nevíte. Já jsem odběratelem tohoto listu, o kterém většinou dezoláti prohlašují, že je to žumpa.Tak žumpa byla kromě odpadní jímky ,za komunistů Rudé právo a pak když přebral tisk náš Slovenský oligarcha Mladá fronta a Lidové noviny.Obojí tento tisk je dosud v jeho moci.Já jsem Mladou frontu léta odebíral a někdy kupoval Lidové noviny.Co to ale dostal do rukou zmíněný Babiš,tak jsem ten tisk odhlásil. A ta paní se mě tehdá ptala ,proč to odhlašuji a já na to,že se to nedá číst. Ona pak prohlásila, že se mě nediví.A ještě k té F 24, tam je šéfredaktor pan Šafr, který byl šéfredaktorem v Mladé frontě .Úroveň je velmi dobrá a zahrnuje, nejen politiku ale i kultůru ze světa i domova.Jsem spokojen
Záleží mi na mém zdraví a proto nekupuji výrobky z produkce Agrofertu.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Babiš asi měl odpolední!!!!Jak můžete napsat takový článek Babišův nebezpečný výrobek.Vy už opravdu jste zralí na ústavní léčbu a někteří s vámi.Vsechno má svůj pracovní proces při výrobě finálního výrobku,takže kde Babiš udělal chybu.Opravdu se proberte!!!!
vy jste vtipálek.Když je to špatně tak Babiš není majitel a ani za to nemůže.On by chtěl dělat pořádek ve státě?Podívejte se jak platí pracovniky ve svých podnicích,není to ani minimální mzda ,kvalita výrobků v jeho Kosteleckých uzeninách na úpadek tak jaký je to potom VELKÝ ŠÉF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HLAVNĚ,ŽE SE VŽDÝ OHÁNÍ RČENÍM U DRUHÝCH"NEPOSTAVIL ANI PSÍ BOUDU."Ano on vytvořil boudu na celý Český národ.
a že do nás vesele cpou ua mouku a jejich jiné laskominy, cvrčky a další hmyz, že jsme oficiálně popelnice Evropy, o tom forum v rámci objektivity, nepíše. Babiš je v porovnání s ostatními úplný břídil, ale proč si nekopnout...
...a kolik už bylo prokazatelně závadných potravin z Polska a lidé se po nich můžou zbláznit kvůli ceně . Kostelecké uzeniny jsou navíc česká firma zaměstnávající české lidi a platící daně taktéž v Česku!
Už nevíte jak toho Babiše pošpinit to je nová kampaň 5kolky. Já jsem se ještě z jeho výrobku neotrávila. Měli by jste se zajímet o tu bandu zlodějů a podvodníků co rozkradli co se dalo a dál vymýšlí kraviny jak oškubat normální pracující lidi a důchodce
...bureša netřeba špinit, ten vstává v 5 ráno a stačí vše sám!!!!! si
Poplašnè zprávy seznam,fórum echo,babišuv nebezpečný výrobek,ubožaci žumpo novinařska
Napsalo FORUM 24. Jestlipak se rozepíše o ukrajinských potravinách dovezených do naší země? Plné svinstva, které je v EU zakázané. Asi ne. Pravdu FORUM 24 nešíří.
Děkuji že jste uvedl které konkrétní potraviny z UA jsou plné svinstva abych je nekupoval
Ještěže máte toho Babiše, jinak ani nemáte o čem psát.Co takhle pesticidy, herbicidy a aflatoxiny či jiná dobrota v ukrajinské mouce, ta by nebyla?
Babiš právě ty hnojiva vyrábí,za premierování si v EU vydobyl vyjímky,aby jinde zakázanými chemikáliemi mohl dál sypat česká pole a blemty pro vás,jeho ovce.
Teď máte kov v jeho párcích,to vám asi nevadí,že? Jindy byste řvala,jak vás výrobce tráví,chce z vás mít těžítka a magnetem si s vámi manipulovat....a samozřejmě čipy,že?😄 ...když je to estébákovo,jste ochatna sežrat i jeho výkal.
Ukrajinská mouka je po opakovaných testech NEZÁVADNÁ,šířite lži záměrně nebo jste tak slaboduchá a papouškujete všechno co slyšíte?
No,a co tam melou ostatní výrobci či zpracovatelé nikdo nepíše.Docela by stálo zato si o tom přečíst a pak soudit či odsuzovat .
V tom případě vám doporučuji si výše zmíněné uzeniny nakoupit a pozřít.
Babis ten vyrobek vyrabel nebo naridil pridat kov? 😄
Hlavne ze branite ukrajinske obili, ve kterem se samozrejme podle vas nic spatneho nenaslo...
Nenašlo,to je pro vás velké zklamání,že? ...to si opravdu myslíte,že kdyby nezávadné ukrajinské obilí to nebyl FAKT,tak si NIKDO nedovolí falšovat výsledky a hazardovat se zdravím?...klidně si dál křoupejte párky s kovem od vašeho estébé,který právě používá maximální množství chemie+hnojiv na své pole i v "potravinách",mj. chemií docela spálil sousedovo pole.