Rajchl nechápe… Pak nemá v politice co dělat.
Turek se Šlachtou chápou, tak jsou v EP.
Rajchl nechápe, nemá nic.
Je to tak jednoduché - prostě voličům nenabídl nic, co by je přesvědčilo dát mu hlas.
Jako mnoho jemu podobných brzy přijde na to, že není třeba vyměnit politiky, ale voliče. 😀😀
Milý Jindřichu..já lidi docela chápu...volit něco tak hloupého jako jsi ty a tvoji soukmenovci...opravdu nemůže vlastně skoro nikdo..tak papa a šáteček🤮🤢
Na Vašem místĕ bych se to ani nesnažil pochopit, pane Rajchl. K tomu je totiž potřeba chápat souvislosti, mít potřebný historický přehled a pokud možno nežít a neovlivňovat pouze Vaši socialní bublinu. Mějte se
A přitom mohl mít takový pohodlný sebenaplňující život.
Pořádat demošku v Praze, aby mu tam přilezli i bezďáci z Nádru, to je ok, ale když Pražáci hodí hlas doslova komukoliv, kdo má míň než jeden podvod s tenisovými kurty, tak je to nepochopitelné.
Možná je něco špatně spíš s Rajchlem, ne s lidmi.
FORUM24 už je zase tady. S čím? No s pomluvami, lžemi a samými zlými rozprávkami. Pisálkové z tohoto hnízda zla to jinak neumí.
Mrzeníčko, tak to je. Být blbý v dnešní době je velký hendikep …
No prostě mu lidé dali najevo že i když nemají rádi Fialovu vladu, ale o taková individua jako je Rajchl, Vrabel a jim podobni v této republice nestojí.
Nechci ať to zní jako rozvracení, ale mne by zajímalo kdo a jak dohlíží na regulérnost voleb na úrovni sčítání hlasů za města, kraje atd. tedy už v nějaké 4. či 5. úrovni. Víme všichni že to dělá SW. Kdo a jak kontroluje tento SW ? V USA byly v některých zemích počítače vyměněny, zdrojové kódy vymazány atd. Nemohl by nějaký reportér napsat článek na toto téma ? Jak je zajištěna / pozichrována regulérnost voleb z hlediska správných součtů prováděných nějakým SW a firmou k tomu určenou ?
Obávám se, že nechápání uvažování lidí není dobrá kompetence pro politickou činnost. Babiš, ať už je jakýkoli, celý svůj úspěch zakládá na reálné snaze chápat uvažování mas a vycházet jim tak vstříc, aby mu svěřily moc a má na to dokonce odborníky. A o podobný přístup se snaží i Okamura a má s tím vlastně dost úspěch na to, jak problematické hodnoty zastává. A zdá se, že my Češi přece jen nejsme fanatičtí extrémisti, ale jen kverulanti a tak jsme teď dali víc hlasů trochu méně extrémistickým ale aktuální vrchnost stále kritizujícím stranám. A tak mě vlastně těší, že v tom nechápání nejsou takoví od života odtržení a do sebe zahledění politici, jako je Fiala, sami. A myslím si, že jestli s tímhle u sebe Fiala něco neudělá, Výsledky dalších voleb se mu budou líbit čím dál méně. Tak by mě zajímalo, jak by to dopadalo, kdyby nějaká neextrémistická strana využívala také odborníky z oblasti sociologie a marketingu k tomu, aby více porozuměla nejen potřebám lidí, ale také tomu, čím lze lidi odpuzovat, aby se tomu vyhnula. KDU je spolehlivě odpuzuje svou chorobnou snahou přisát se ke každé vládě.
Bylo by naopak velmi spatne, kdyby se nekdo jako Rajchl nedivil.
Rajchl ma charisma lahve od okurek a s tim se uspesna politika dela tezko. Muze si podat ruku s Machem, ten ma charisma hadru na podlahu. Charisma je vrozene, neda se naucit, ani dohnat make upem.