Jeho obranné gesto hovoří za fše.Strach.
Pěkně ho charakterizoval prezident Václav Klaus. Jeho jednání je "trapné, smutné, dětinské". Dnes to vybublalo do neuvěřitelné úrovně.
Napadlo mne, že má stejné postižení jako Nerudová, Fiala, ... Jestli on nestuduje ten moderní VÚML - Aspen Institut.
Ten jeho úsměv to je pouhá maska, kterou si nacvičili všichni politici SPOLU ,Za ní se schovává nejistota ze své budoucnosti.
Ta fotka Vondry je ukázková. Já z ní čtu toto: pohrdám vámi, nyní jsem tu já a kdo je více? Jsem úplně v klidu i když všichni vědí, že jsem nemluvil pravdu, ale věřte mi, ten dopis opravdu existuje.
Skoro jak Zeman o Peroutkovi.
Vondra by měl hlavně přestat s těma estébáckejma metodama,kdy vytáhnu jakejsi pamflet a začnu někoho obviňovat z kolaborantství,trochu silný kafe.
Nedělá tohle náhodou babiš?
Vondra lže a nechá se dle Babiše zvolit do Evropského parlamentu, aby se měl dobře.Zatímco kandidátka za Ano paní Dostálová , která je na prvním místě za Ano, se nechá zvolit aby se dobře neměla a aby co nejvíce svým uměním a znalostmi pomohla České republice.A stačí ji na to čeština, protože anglicky neumí říct ani We will see, což je zase vše, co umí její kolegyně Schilerová.Už dávno jim měl Babiš zaplatit nějaký kurz , třeba na Chodově a nenechat je svévolně plácat všelijaké nesmysly.
Však SAŠA uvidí po volbách, jeho rozhodně volit nebudu, PS: všimli jste si jak nám Saša přibral? Má fa fajn asi že?
no ona paní Dostálová , která je tvář hnutí ANO pro tyto volby zrovna nevypadá , že by se měla špatně a že potřebuje teplé místečko v Bruselu , budou jí muset pořídit větší limuzínu......
Pan Vondra je super persona a může se v pohodě válet v EUP, na rozdíl Babiše
který musí živit 40 tis.hladových krků..a ještě dávat svůj poslanecký plat svobodným matkám..a ten řecký turek Petronius by do české politické sféry neměl vůbec svými komentáři zasahovat!!!To nás bude kádrovat kdejaký přistěhovalec ?
Soudruhu, s vaším příjmením jste sám přistěhovalec. Babiš, žádné firmy podle vlastních slov žádné firmy nevlastní, tak jak může živit 40 tis. hadových krků.
Tak muj příbuzný, drobný farmář má jen málo ha, tak čerpá málo , maličko dotací, nenajíme se mamičko! a je tedy dobrý čerpač, ale takoví borci jako Jandejsek, kteří mají těch ha "neúrekom", tak mají dotací hodně moc, a jsou to špatní čerpači, je jim to nutné stále připomínat, kolik toho vyčerpali, jak je to špatné, že čerpají a mlaskají přitom a ještě jdou protestovat, jak asi k těm svým ha přišli?
Ubožák Vondra se předvedl v nedělní partii . Jeho nesmyslným blábolum věří jenom hlupáci a podporovatelé ODS a pětikoalice.
Hruško, ty by jsi neměl ty Babišovy šoty tolik sledovat, leze ti to na mozek.
Vondra je směšný. Už tím, jak říkal, že do voleb půjde ODS sama za sebe.... Pak přijde s nějakým desaterem. Chudák, co neudělá pro peníze, popře i sám sebe
Nadále se ztrapňuje, jeho chování jako europoslance je za hranou, když přichází s nějakým anonymem, kdy sám připouští, že je to anonym a ani si to neověřuje. Je s podivem že, si drze dovoluje to vypustit do veřejného prostoru s rizikem, že na něj bude panem Jandejskem podána žaloba a bude muset svoje tvrzení doložit u soudu. Snaha přiřazovat protesty zemědělců k proruským silám je nebetyčná arogance a má za cíl jen odvádět pozornost od podstaty problému.