By mě zajímalo, proč se vlastně ty Rusáci tak namáhají vykazovat jakési volby. Každý ví, že to s volbami nemá nic společného, budit dojem normálního státu už nemusejí, to už se ví, že Rusko není. Takže proč...? Buď pro domácí vymyté publikum, nebo se domnívají, že okolní svět je úplně hloupý a žere jim to dál...
To je čistě pro doma, jako potvrzení loajality občanů k vládnoucímu systému. Taky jsme to tady měli.
Ať bych si přál aby Ukrajina vyhrála tak ten názor je spíš jenom jedno z mnoha přání. na druhou stránku jak se u nás říká medvěd ještě běhá po lese A pan Danilo už říká kam se dostane kůže a kam maso .co se týče Ruska nikdy neříkej nikdy ,ono se může Stát !že se může rozdělit také Ukrajina Protože si neumím představit když Ukrajina získá Své okupované území zpět ,co se stane s tou tam žijící proruskou většinou Která za to nemůže protože je většinou Zmanipulovaná ruskou propagandou. Za mě to teda nebude žádná legrace.
Žádná proruská většina neexistuje, asi máte na mysli rusky hovořící obyvatelstvo Ukrajiny žijící převážně ve východní části Ukrajiny, to je celkem zásadní rozdíl. Ruština není patentem Moskvy, ale je to jazyk, který se rozvíjel po generace na území dnešní Ukrajiny, Běloruska, Ruska Kazachstánu atd., je to podobný jako například Němčina a Neměcko/Rakousko nebo Angličtina a USA/Austrálie/Anglie/ Kanada, stejný jazyk, rozdílné národy!
A o co jiného se snaží USA a jeho evropští patolízalové už od devadesátých let? Něco se podařilo, ale chtělo by to dovést k dokonalostí.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Tak když jsou USA stále agresivní tak by to mělo vézt k rozpuštění USA ? Přijde vám to normální ? Proč Žumpa 24 udělá vše co jí její loutkovodiči řeknou ?
Prosím vás, nevíte, jak to udělat, aby se mi zprávy od Forum24 v základní nabídce Seznamu nezobrazovaly? Už fakt nemůžu
Také bych o to měl zájem, klidně jako placenou službu. Vždycky když vidím Šafra, tak se mi chce zvracet. Asi alergie...
když se rusko rozpadne kde budou krást a kdo je bude živit zase budou za chudáky kterým všichni ubližují to už tady bylo za soudruha a jak dlouho to vydtželo než začaly válčit
Kdo živí tebe v tom žebrakově
Soudruh Daniliv nelže ne ne mimo obraz děni to Jsou jen jeho sny a přání a to mu nesplní aní Děda mráz i kdyby mu pomáhal český Ježíšek i Santa Claus
Karma to soudruhovi KGBákovi Putlerovi spočítá sama.
Na Ukrajině vědí všechno jak se máme chovat , jak jim platit. Co a kde nakupovat a od koho. Vlastně by měl Brusel skončit at nám vládne Kyjev.
Jj, jsme posluhovači cizích pánů!
Bez dotací ze západu zbankrotuje UA a cirkus Zelenský půjde od válu.
Doufám, že to pako do té doby zaklepe kopytama.
Pokus o rozklad Ruska se snažil Západ do r. 1989 a ještě za Jelcina. Nejhorší jsou někdy splněné sny.