Andrej Babiš je veš. Tedy Vé-eŠ - Velký Škůdce. Kudy chodí, tudy škodí. Asi proto, že ANO znamená španělsky řiť a tam to celé chce dovést.
Přesně! Štěpí společnost na dva odlišné tábory a přesahuje voliče ze všech koutů na lži . Mává suchými rohlíky kdy každý druhy rohlík v obchodě je jeho ale nikdy v budoucnu rohlík nebude levnější než dnes. Tak co lže těm ANOistům a sektě hnití?
Jo, s tou chatou a migranty to Rakušan vystihl přesně. A stejně jako Babiš s Okamurou jen strašili tehdy, tak straší i teď.
Minulost byla vymazána, vymazání bylo zapomenuto, a lež se stala v této zemi pravdou vládních stran.
Babiš usiluje o změnu demokracie na diktaturu. Je to soudem uznaný lhář a to 4x. Je to diktátor, který chce zavést pouliční policejní a armádní hlídky se zbraní. Tím chce vytvořit atmosféru strachu. To už jsem zažil s lidovými milicemi. Je to zlý a mstivý člověk. Jeho projevy mi připomínají projevy Goebelse. Zosobňuje čiré zlo. Jeho kamarád Jandejsek už nám ukázal svoje ozbrojené milice na demonstraci zemědělců. Jejich vystupování dělá dojem, že právě tito dva, bývalý estébák a bývalý vysoký funkcionář KSČ, zde chtějí i pučem zvrátit demokratické zřízení.
Tak na demonstraci zemědělců jsem žádné zbraně neviděl. Ono je to totiž zakázáno nosit zbraň viditelně.
I když, možná to ČT schválně nenetočila, aby je ochránila před stíháním.
Za Komančů byly po ulicích ozbrojené hlídky LM?
To jsme žili asi každý v jiném Československu.
Jste demagog a lhář.
Fiala Babišem straší jako když King horror píše,
ale zatím se mu nedaří přeskočit ani vlastní stín,
stále dokola mele jen hloupá demagogická klišé;
kdy naposledy řekl něco chytrého vám nepovím.
*
Když kázat začne nejhorší premiér nejhorší vlády,
bylo by to k popukání, nebýt jeho politika k pláči!
Fiala nechápe, že on sám dopouští se podlé zrady
a že to co dosud napáchal k cestě do pekla stačí.
*
Znám pár chytrých politiků, IQ jiných je věcí diskuze,
(proto je v Česku tak těžké sestavit normální vládu);
kdo má rozum, nedělá si už o Fialově politice iluze:
prý bije se za Česko, ale jako zbraň vybral si zradu!
Bože to je snůška blbosti napřed Husák teď StB Bureš nebo dalsi migrant Okačura
Já stále nemohu pochopit následující. Dříve, než vznikla EU si každý stát hlídal svoje hranice, dnes, když se hranice mezi mnohými státy zrušily a zbyly jen těm státům, které jsou na okraji Schengenského území, nejsou tyto státy schopné si hranice ochránit a to ani za pomoci ostatních států, které na hranici nejsou. Nejsou schopni důrazně zakročit proti těm, co je sem vozí. Musí to být něčí úmysl. Stále se jen řeší důsledky, ne příčina.
Protože to politici z Bruselu řešit nechtějí. Naopak sem chtějí ty migranty dostat. To je do očí bijící, proto také nutí všechny státy k povinné solidaritě. Což jsou jenom "převlečené kvóty". Když by tu byla politická vůle zamezit migraci, už by žádná dávno nebyla.
Nedovedu si představit, že jedu do cizí země a neustále mě bude lustrovat policie, protože mluvím jiným jazykem. Policie musí mít ke kontrole důvod a tím rozhodně není vizáž a jazyk.
Babiš jako vždy to popsal naprosto přesně. Fiala asi ještě "opitý" alibismem a "slávou" neslušně řečeno blábolí. Ale to on dělá stále. je to jeho pracovní náplň.
Ať vystoupí Fiala a řekne, že když lže , tak složí všechny funkce v politice. To samé i Babiš. Jedná se o pakt s uprchlíky. Bylo by jasno hned
Babiš hodinu strašil své ovečky. Jak je vidět ze Slovenska, tak to na jisté voliče, kteří nejsou schopni či ochotni si analyzovat skutecnost sami, platí. Ale on a ANO už strašili benzínem za 100 korun, umrznutim bez Ruského plynu, atd.. Naopak bagatelizovali covid a přípravu na něj a pak měli 35000 mrtvých. Bohužel paměť je selektivní a v případě důchodců navíc krátkodobá, takže úspěch tohoto strašení se jistě dostaví.
Máte pravdu, ale jsem taky důchodce a paměť mi slouží dobře! Moc dobře si pamatuji všechny zmatky a lži pana 25085. Bylo by směšné, když chce volat policii na lidi, kteří vypadají a mluví jinak, kdyby se nejednalo o bývalého (a nedejbože příštího premiéra). Rád bych se dožil chvíle, kdy mu boží mlýny domelou (pokud je do té doby nekoupí Agrofert).
Nesrozumitelným jazykem mluví hlavně Bureš , tak šup ho vykázat. Cizinec a škodí téhle zemi jak může. Zůstává po něm jen smrad z jeho chemiček, otrávená půda, lesy a řeky. Takového cizáka aby pohledal.
Babišovo lhaní již překračuje všechny meze.
Jste k smíchu. Fiala lže jen otevře svou nevymáchanou hubu a oblbuje celý národ. Hlupáci kteří mu věří.