Autor jaksi nepochopil, že jak pošta, tak třeba veřejná doprava jsou služby lidem a nemají být výdělečné, ale fungují se státní podporou a to už přes 100 let.
Já si spíš myslím, že to autor poměrně značně pomotal. Neslyšel jsem jediné slovo o tom že by někdo chtěl rušit Českou poštu. To by skutečně byla blbost, například Czech pointy jsou takřka geniální vynález. Jde o zefektivnění jejího provozu, snížení nákladů (tedy rušení vybraných poboček a fungování jiných nějakou partnerskou formou) a oddělení činností, které skutečně stát musí dotovat jako službu občanům od těch, které mohou fungovat na komerční bázi. To jsou asi ty balíky. Věřím, že žádné sbohem České poště tedy dávat nebudeme.
Já jí klidně sbohem dám.A nebojte,že ti zaměstnanci neseženou práci jinde.Sestra tam dělala 15 let,spíš srdcovka než výdělek.Ale,už to nešlo.Ze čtyřech okýnek dvě,lidé furt nasraní,vylévání vzteku na holce co za nic nemůže.Opravdu nechtěla odejít,prý se vše zvládne.Ukecal jsem jí a našel místo ve škole,jako ůčetní.A světe div se,rozkvetla jako kytka.Práce fajn,kolektiv,no spíš babinec,super.A holka se těší do práce,beze stresu a dokonce má o něco víc peněz a i času.
K tomu práce v družině z dětma,furt něco dělají a blbnou.Fakt se ta holka našla.
Kdo chodí platit složenky na poštu za cca 60kč je blázen.Přes internet je to hned.A za nic.Ale,poprosím.Dejte mi sem pozitiva České Pošty.Fakt k čemu je????Kde,ušetřím když budu používat jejich služby proti konkurenci?Mě opravdu nic nenapadá.
Česká pošta je banda podvodníků píše neúspěšný pokus o doručení přitom se nikdo nepokusil zásilku doručit. Česká pošta si nechává platit za služby které neuskuteční.
Česká pošta jistě není tím posledním, co se Fialově vládě podařilo zničit.