1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 21 dny

Pět koryt z peněz daňových poplatníků a soudruh premiér cosi žvaní o pomluvách. 🤪 Chtěl zajistit svého zeťáčka aby se s jeho dceruškou měli dobře a zlí dezoláti se to dozvěděli. To je téměř útok na demokracii!

34
Před 21 dny

Jako bumerang!!!! Je to stejne, jako kdyz jste vy neco odhlasovali a potom jste k tomu prizvali opozici a divili se, ze s vami nechteji uz jednat. Dobre, ze se to zverejnilo.

25
Před 21 dny

Poloviční účast je ok?

37
Před 21 dny
Vojta Vaculcik

No zkuste - zkusme to taky ve firmě. 😁🤔

Jó. Ti co mají pomyslnou rudou knížku mohou.

20
Před 21 dny

Na některé funkce rezignoval. Tím dokázal, že v nich nebyl tak důležitý a nepostradatelný. Když budu někam jen občas chodit, posedět tam a zvednout ruku při hlasování, můžu mít těch funkcí třeba deset. Hlavně když mi zaplatí.

4
Před 21 dnyUpraveno
Stanislav Prusa

To je velmi trefná poznámka. Pokud může ze dne na den rezignovat, tak asi nebyla jeho činnost tam tak zásadní a potřebná. Hodně to říká o tom, jaká reálná práce za ním asi byla. Smutné

Před 21 dny

Tam to musí v tom Brně vypadat když je u toho takový neznaboh!

12
Před 21 dny

Jak může být advokátním koncipientem, když není v evidenci ČAK. To by si snad mohl autor ověřit.

58
Před 21 dny

již podle názvu bylo poznat co je to za důležité funkce ti politici nemají žádnou morálku

56
Před 21 dny

Závist je mocná zbraň nemocných lidí. Proto slušní lidé odcházejí z veřejného života a nahrazují je šmejdi. Teď máme asi nadlouho utrum, po slušné a zodpovědné vládě přijde zmar.

4
Před 21 dny
Michal Špendlík

Kde prosím byla ta slušná a zodpovědná vláda? Nějak jsem za 30 let takovou ještě neviděl. Včetně té současné i té budoucí. Jsem realista.

Před 21 dny

Jestliže se přiženil do rodiny Fialů tak to nebude moc dobrý člověk. Protože Fiala je lhář a zákeřný člověk

48
Před 21 dny

Lumpárny se dědí.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt