Pět koryt z peněz daňových poplatníků a soudruh premiér cosi žvaní o pomluvách. 🤪 Chtěl zajistit svého zeťáčka aby se s jeho dceruškou měli dobře a zlí dezoláti se to dozvěděli. To je téměř útok na demokracii!
Jako bumerang!!!! Je to stejne, jako kdyz jste vy neco odhlasovali a potom jste k tomu prizvali opozici a divili se, ze s vami nechteji uz jednat. Dobre, ze se to zverejnilo.
Poloviční účast je ok?
No zkuste - zkusme to taky ve firmě. 😁🤔
Jó. Ti co mají pomyslnou rudou knížku mohou.
Na některé funkce rezignoval. Tím dokázal, že v nich nebyl tak důležitý a nepostradatelný. Když budu někam jen občas chodit, posedět tam a zvednout ruku při hlasování, můžu mít těch funkcí třeba deset. Hlavně když mi zaplatí.
To je velmi trefná poznámka. Pokud může ze dne na den rezignovat, tak asi nebyla jeho činnost tam tak zásadní a potřebná. Hodně to říká o tom, jaká reálná práce za ním asi byla. Smutné
Tam to musí v tom Brně vypadat když je u toho takový neznaboh!
Jak může být advokátním koncipientem, když není v evidenci ČAK. To by si snad mohl autor ověřit.
již podle názvu bylo poznat co je to za důležité funkce ti politici nemají žádnou morálku
Závist je mocná zbraň nemocných lidí. Proto slušní lidé odcházejí z veřejného života a nahrazují je šmejdi. Teď máme asi nadlouho utrum, po slušné a zodpovědné vládě přijde zmar.
Kde prosím byla ta slušná a zodpovědná vláda? Nějak jsem za 30 let takovou ještě neviděl. Včetně té současné i té budoucí. Jsem realista.
Jestliže se přiženil do rodiny Fialů tak to nebude moc dobrý člověk. Protože Fiala je lhář a zákeřný člověk
Lumpárny se dědí.