Ale ta fotka u příspěvku je z reportáže Primy ze včerejška, příspěvek je tedy k úplně jiné události, než s kterou je to klubem ODS záměrně spojované... Navíc napsal pravdu, i když ne zrovna ve vhodnou chvíli... jenže to tupci z ODS neuznají... hodí se jim to, i když je to přinejmenším překroucené, když ne přímo lež, ale tonoucí se stébla chytá, že...
Tak kdo je potom žumpa?
Cenzor smazal můj příspěvek kde jsem pana poslance označil a označil jeho chování jistým domácím zvířetem.
Plně si, v dané chvíli a tragédie která se stala, za svým postojem vůči hyenismu určitých jedinců stojím a budu se vždy vůči jejich chování vymezovat.
A mne smazal za to, že jsem Forum 24 přirovnal k Rudému právu to je svoboda.
Forum 24 je žumpa.....prolhaná sebranka.....nevěřte ani slovo.....A kdo nemá s Forum 24 zkušenosti, tak se brzy přesvědčí....Naprostý odpad novinářské společnosti....
je to hnus, nejhorší novinářská sebranka
vyjadřovat se k této tragedii s jakkoliv politickým přílepkem je hnus.
“ jménem senátorské klubu ….. “ apd. Takže si nikdo nemá hubu otírat tímto způsobem.
Za mne jsou spíš hyeny ti kdo útočí na Juchalku, psal to k jiné události, ale řada komentářů které jsem viděl to nepochopila a spíš četla nadpisy a texty těch co na něj reagovali. Vůbec si nedohledávali kontext.
Proč lžete stejně jako Juchelka? Zveřejnil to až po tom útoku.
Jene Pániku, pisálku provládní, co kdybyste se vzpamatoval a přestal tak moc lhát a překrucovat. Říkáte, že politici? Proč neuvádíte jací politici? Že to činí pouze ti vámi oblíbení politici, neboli politici vlády pětikolky. Zkuste napsat také někdy něco slušného, třeba jen jednu slušnou větu. Zkuste to alespoň..
Juchelko, jak takového tidýta jako jsi ty, vykrmená pijavice, nazvat slušně. Už fakt nehul a dej si pár panáků na Stodolní, třeba se ti vrátí zdravý rozum.
Že nerozeznají redaktoři fórum 24 budovu střední školy z Třebíče od budovy fakulty v Praze, mě nepřekvapuje. Zklamáním pro mě je, že to nerozezná šéf senátorů z ODS. Jak pak chcete poučovat občany o mediální a informační gramotnosti.
Tvítovat tak, že to musím z nějakých důvodů smazat je věcí Juchelky a nikoho dalšího.
Ve chvíli, kdy se mi před zraky zjeví tvář pana poslance Aleše Juchelky, dělá se mi mdlo. A výrazně se to zhoršuje, když začne mluvit tento snaživý kádr z hnutí ANO. V jeho podání povolání POLITIK dostává úplně nový rozměr.
měl zůstat v Medúze a byl by od něj pokoj od trotla
Tak jsem jen čekal kdo z ANO sekty si na té strašlivé tragédii začne nahánět politické body a obviňovat vládu. Vůbec mě to nepřekvapilo, je to hnus a zvrácenost největšího řádu.