Ať se jde vyprdnout.. Kdyby nebyl západ tak liknavej tak už moh bejt klid.
Medveděv je ubožák a to co říká, jsou jen naprosté bláboly zhrzeného alkoholika, za které dostává rentu, díky níž si užívá se svou rodinou západní luxus. Co mě ale zaujalo je článek kousek vedle, který začíná nadpisem - Vpád do „země idiotů“ se zdařil, to je již o něčem jiném. Šašky a klauny jako je medveděv potkáte v každé komunitě, v kremlu pak mají obzvlášť vydařené kousky.
Ten hlupy méďa béďa je asi ruský pokus o vytvoření umělé cha cha "inteligence", ale zaseklo se to asi u prvního cédéčka. Mele sice příšerné pitomosti, ale zato pořád dokola.
Trochu mi to připadá to triumfální přistání loni na Měsíci!!
Mně se zdá že všichni v Kremlu berou nějaký blbý matroš a pak takhle žvaní. No dnešek asi jejich furera nepotěšil.
Mám strach, aby Rusové neudělali znovu to, co udělali, když se naposledy rozšiřovalo NATO.
To (zakázané slovo), co udělali, páchlo pak po celém Západě 🙁.
Myslíte exkrement?
To odstranění všech bariér už provádí dávno, jen to působí poněkud komicky:
"Nechceme napadnout žádnou zemi, ani Ukrajinu jsme nenapadli". Sergej Lavrov
"Proces vaření fekální vody v aliančním kotli dosáhl nejvyššího bodu, když blok bez okolků vtrhl na Ukrajinu," Dimitrij Medvědev
Tak tam pošli ruské medvědy Medvěděve. Dej jim do pacek AK-čká a pokud jich není už dostatek, tak, ty přeživší posaďte do tanků a SU-ček, třeba se jin konečně podaří dobýt tu nacistickou Ukrajinu, když se to nepovedlo za tři rusským bohatýrům před bezmála třemi lety.
Toho trapáka a jeho výhružky snad už nemůže brát vážně ani Fico s Orbánem a ti to mají nařízeno až z Moskvy :-)
Jen čekám až zase svolají RB v OSN a budou požadovat aby se Ukrajinci vrátili na Ukrajinu, a jak se při té příležitosti dozví že RB nemá problém s tím aby se obě válčící strany vrátili na svá území
"Ukronacisté?" To říká rusonacista Medvěděv. Alkoholik a spolupachatel masových vražd.