1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Ať se jde vyprdnout.. Kdyby nebyl západ tak liknavej tak už moh bejt klid.

15
Před 9 měsíci

Medveděv je ubožák a to co říká, jsou jen naprosté bláboly zhrzeného alkoholika, za které dostává rentu, díky níž si užívá se svou rodinou západní luxus. Co mě ale zaujalo je článek kousek vedle, který začíná nadpisem - Vpád do „země idiotů“ se zdařil, to je již o něčem jiném. Šašky a klauny jako je medveděv potkáte v každé komunitě, v kremlu pak mají obzvlášť vydařené kousky.

2
Před 9 měsíci

Ten hlupy méďa béďa je asi ruský pokus o vytvoření umělé cha cha "inteligence", ale zaseklo se to asi u prvního cédéčka. Mele sice příšerné pitomosti, ale zato pořád dokola.

Trochu mi to připadá to triumfální přistání loni na Měsíci!!

10
Před 9 měsíci

Mně se zdá že všichni v Kremlu berou nějaký blbý matroš a pak takhle žvaní. No dnešek asi jejich furera nepotěšil.

3
Před 9 měsíci

Mám strach, aby Rusové neudělali znovu to, co udělali, když se naposledy rozšiřovalo NATO.

To (zakázané slovo), co udělali, páchlo pak po celém Západě 🙁.

1
Před 9 měsíci
Roman Kubát

Myslíte exkrement?

1
Před 9 měsíci

To odstranění všech bariér už provádí dávno, jen to působí poněkud komicky:

"Nechceme napadnout žádnou zemi, ani Ukrajinu jsme nenapadli". Sergej Lavrov

"Proces vaření fekální vody v aliančním kotli dosáhl nejvyššího bodu, když blok bez okolků vtrhl na Ukrajinu," Dimitrij Medvědev

10
Před 9 měsíci

Tak tam pošli ruské medvědy Medvěděve. Dej jim do pacek AK-čká a pokud jich není už dostatek, tak, ty přeživší posaďte do tanků a SU-ček, třeba se jin konečně podaří dobýt tu nacistickou Ukrajinu, když se to nepovedlo za tři rusským bohatýrům před bezmála třemi lety.

1
Před 9 měsíci

Toho trapáka a jeho výhružky snad už nemůže brát vážně ani Fico s Orbánem a ti to mají nařízeno až z Moskvy :-)

13
Před 9 měsíci

Jen čekám až zase svolají RB v OSN a budou požadovat aby se Ukrajinci vrátili na Ukrajinu, a jak se při té příležitosti dozví že RB nemá problém s tím aby se obě válčící strany vrátili na svá území

1
Před 9 měsíci

"Ukronacisté?" To říká rusonacista Medvěděv. Alkoholik a spolupachatel masových vražd.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt