1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jeden z nezkorumpovanějších režimů na světě co žije z milodarů, má odvahu druhým kázat morálku. Místo pokory vyhrožování. A né poprvé. Nedávno mě pobavil článek jak Ukrajina vyhrožovala. Sledujeme jak nám kdo pomáhá. Kdo pomáhá málo ponese důsledky. To mě připomnělo Severní Koreu. Po smrti velkého vůdce, byli potrestání ti co málo plakali. Takový režim my podporujeme.

122
Petr Sívek

Nejzkorumpovanějši je fašistické Rusko. Putin bere 50% zisku z každé vetši zakázky. To dělal i Janukovič. Když se proti tomu Ukrajinci postavili, Putin se polekal a přepadl je.

30
Před 2 roky

Prosím, nevíte někdo, co znamená ten symbol kříže na houfnici Dana, který jsem dnes i jindy občas zahlédl na bojových vozidlech z TV reportáží z Ukrajiny?

Je podobný těm, které měl Wehrmacht na svých vozidlech a letadlech za II. světové války.

56
Před 2 roky
Jaroslav Vocelka

Ano skutečně na horníci Dana v Ukrajinske armádě byl tzv.tramový kříž,používaný do roku 1945 wermachtem( Německa pravidelná armáda do roku1945)

Prosím nepokoušejte se sem psát že to Bundeswer používá do dnes.Neni tomu tak.Od založení Bundeswehru používá tzv Drápový kříž což je obdoba vyzmameni zavedené v Napolenskych válkách Německem jako válečný či železný križ..Záběry této houfnice se objevilo poprvé v reportáži natočené Čt na Ukrajině, včera v 6.00ve zprávách na Studio6 na Čt 1.

Před 2 roky

Tak Ukrajina už si osvojuje právo rozhodovat kdo může přijet na pozvání oslavy vítezství nad fašizmem.

A naše Fan fórum to publikuje.

Nedomnívá se náhodou Ukrajina, že už může rozhodovat o všem???

23
Před 2 roky

A jinde zase píšou, že ten tank T 34 druhou světovou nepamatuje, prý byl vyroben až po ní v protektorátu.

4
Před 2 roky
Jiří Velísek

Není to jedno?

3
Před 2 roky

Ukrajinský lid bojuje ?? A kde? V českých obchodech či restauracích? Asi to bude partyzánský boj.

81
Před 2 roky
Ivana Maršálová

Trolove jako ty si vzdy najdou nejakou hloupost.

34

Už mám té Ukrajiny plné kecky !

87
Před 2 roky
Marie Sedláčková

My mame zase plne kecky tebe sedlacku

22
Před 2 roky

Nejzkorumpovanější stát v Europě a stále poroučí a kritizuje, jak diktátorský stát, je to normální.

78
Před 2 roky
Ladislav Číla

Proč se domníváte, že Ruᛋᛋko Evropě poroučí. Máte pro to nějaké hodnověrné důkazy?

21
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

nemoralni byl nacisticky plan konečné řeseni slovanu!!!.jak muze kterykoli slovan ci jiny avsak kdo byl soucasti sssr mit nejake vytky proti oslave tohoto boje proti genocide.

19
Před 2 roky

Nadherna prehlidka a tech vojaku co tam krasne pochodovalo.Bylo jich vic nez nase cela armada.Cernochova ma 18 tisic vojaku a Babisova ma 30 tisic zamestnancu. To je mazec.

22
Před 2 roky
Bohuslav Skoda

Pochodování na Rudém buzeráku armádu nedělá.

10
Před 2 roky

Po tom, co masmédia předváděly za koronatotáče nemám důvod jim věřit ani u této proukrajinské fóbii. Nic není černobílé.

23
Před 2 roky
Ludvík Hotárek

Ani rudohnědé.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt