1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

mám takový nejasný dojem,že tento článek přitáhl všechny horlivé odpůrce komunismu....ale všechno má své stinné stránky,třeba 100 000 mrtvých fetáků v USA ročně,atd,

4
Před 8 měsíci
Vladimir Cerny

Soudruhu, nechte si tu vaši směšnou propagandu, takové opravdu blbé komunistické prolhané lži o "zlém kapitalismu" už za komunismu nezabíraly ani u žáků ve zvláštní škole! Vašim hloupým lžím se dneska vysměje i úplný dement!

4
Před 8 měsíci

Není to tak dávno a stále jsou mezi námi členové pohraniční stráže a jejich velitelé zodpovědní za vraždění během komunistické éry. Tedy vlády stejné strany, které je Konečná členem. Proč se nepostará o potrestání těchto lidí. Svobodně dýchajících vrahů?

2
Před 8 měsíci

Tak to jsou zase žvásty. Překrucování, polopravdy, manipulace. Cílová skupina článku, lidé jenž o věci nic nevi a nechápou věci v souvislostech. A pak t naladění na protiruskou nebo antikomunistickou notu. Ti budou pritakavat jakému kolik nepravdivé mu žvástu když se jim hodí do jejich vidění světa.

18
Před 8 měsíci
Martin Beran

Tak praví kovaný roudruh.

13
Před 8 měsíci

Soudružka Konečná by se mohla podívat do historie války, kterou SSSR rozpoutalo spolu s Hitlerem v roce 1939.

Pak taky koho poslali do lágru, nebo dokonce popravili komunisti po roce 1948. Včetně odbojářů z domova, západu i východu. Klasik říkal, hloupost kdyby nadnášela.....

3
Před 8 měsíci

Takže nacionalisté na obou stranách se mydlí? A my jim máme podávat mejdlo? No dobře, ale kteří jsou "ti lepší", pro nás vhodní?

2
Před 8 měsíci
Jaroslav Vocelka

zejména ne Babiš a Konečná

7
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 8 měsíci

Je smutné a zároveň hrozné,že tolik let po revoluci se zde pořád roztahují komunisté a prezentují svá moudrá a zvrácené ideologie. Jak dlouho máme toto ještě snášet?

8
Před 8 měsíci
Zdeněk Michálek

Copak jenom snášet, ale my to bolševikům, jako je Konečná i financujeme z daní.

1
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Kristova noho, tak udělejte snímek tý rudý Kači ať se na to dá koukat. Nebo tam vylepte klidně Aguš, sice mají v hlavě to samý ale Aguš je aspoň fotogenická.

2
Před 8 měsíci

Zese fórum perlí neviděl jsem noční vlky zkerovany nacistickým simboly,chlapci z azova si nemůžou ani vykasat rukávy protože u nás by naplnili podstatu trestného činu propagace fašismu 🤣🤣🤣🤣

16
Před 8 měsíci
Mira Huja

A viděl jste Wagnerovce? Jejich šéha Utkina s vytetovanöu říšskou orlicí a symboly SS?

Odkaz

Je to ten pán úplně vpravo na fotce s Putinem:

Odkaz

Čili Putin je s náckama jedna ruka. Co s tím uděláte?

3
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 8 měsíci

Tady nemá cenu něco psát.kdyz něco píšu proti pětidemolici , hned mi to mažou . Takže Sezname , vy Fialovi zaprodanci, mažte dál

11
Před 8 měsíci
František Vlček

Tak Vaší zprávu jsem stihnou přečíst za půl dne po 12 hodinkách. Tak to od mě berte jako dobrou zprávu ještě nejste smazanej

Před 8 měsíci

Nechápu proč se tolik lidí má potřebu "udělat" na paní Konečné. Stejně tak se můžete ukájet třeba na křesťanech vzhledem k jejich minulosti. A ke zrušení církve taky zatím ještě nedošlo.

15
Před 8 měsíci
Petr Dymanus

Církev se za své zločiny omluvila a svoji vinu uznala, tato rudá Kačena se neomluvila nikdy, a raději kvůli udržení koryta kandiduje pod jinou značkou, aby si udržela u koryta když už nikdy skutečně nepracovala.

19
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt