mám takový nejasný dojem,že tento článek přitáhl všechny horlivé odpůrce komunismu....ale všechno má své stinné stránky,třeba 100 000 mrtvých fetáků v USA ročně,atd,
Soudruhu, nechte si tu vaši směšnou propagandu, takové opravdu blbé komunistické prolhané lži o "zlém kapitalismu" už za komunismu nezabíraly ani u žáků ve zvláštní škole! Vašim hloupým lžím se dneska vysměje i úplný dement!
Není to tak dávno a stále jsou mezi námi členové pohraniční stráže a jejich velitelé zodpovědní za vraždění během komunistické éry. Tedy vlády stejné strany, které je Konečná členem. Proč se nepostará o potrestání těchto lidí. Svobodně dýchajících vrahů?
Tak to jsou zase žvásty. Překrucování, polopravdy, manipulace. Cílová skupina článku, lidé jenž o věci nic nevi a nechápou věci v souvislostech. A pak t naladění na protiruskou nebo antikomunistickou notu. Ti budou pritakavat jakému kolik nepravdivé mu žvástu když se jim hodí do jejich vidění světa.
Tak praví kovaný roudruh.
Soudružka Konečná by se mohla podívat do historie války, kterou SSSR rozpoutalo spolu s Hitlerem v roce 1939.
Pak taky koho poslali do lágru, nebo dokonce popravili komunisti po roce 1948. Včetně odbojářů z domova, západu i východu. Klasik říkal, hloupost kdyby nadnášela.....
Takže nacionalisté na obou stranách se mydlí? A my jim máme podávat mejdlo? No dobře, ale kteří jsou "ti lepší", pro nás vhodní?
zejména ne Babiš a Konečná
Je smutné a zároveň hrozné,že tolik let po revoluci se zde pořád roztahují komunisté a prezentují svá moudrá a zvrácené ideologie. Jak dlouho máme toto ještě snášet?
Copak jenom snášet, ale my to bolševikům, jako je Konečná i financujeme z daní.
Kristova noho, tak udělejte snímek tý rudý Kači ať se na to dá koukat. Nebo tam vylepte klidně Aguš, sice mají v hlavě to samý ale Aguš je aspoň fotogenická.
Zese fórum perlí neviděl jsem noční vlky zkerovany nacistickým simboly,chlapci z azova si nemůžou ani vykasat rukávy protože u nás by naplnili podstatu trestného činu propagace fašismu 🤣🤣🤣🤣
A viděl jste Wagnerovce? Jejich šéha Utkina s vytetovanöu říšskou orlicí a symboly SS?
Odkaz
Je to ten pán úplně vpravo na fotce s Putinem:
Odkaz
Čili Putin je s náckama jedna ruka. Co s tím uděláte?
Tady nemá cenu něco psát.kdyz něco píšu proti pětidemolici , hned mi to mažou . Takže Sezname , vy Fialovi zaprodanci, mažte dál
Tak Vaší zprávu jsem stihnou přečíst za půl dne po 12 hodinkách. Tak to od mě berte jako dobrou zprávu ještě nejste smazanej
Nechápu proč se tolik lidí má potřebu "udělat" na paní Konečné. Stejně tak se můžete ukájet třeba na křesťanech vzhledem k jejich minulosti. A ke zrušení církve taky zatím ještě nedošlo.
Církev se za své zločiny omluvila a svoji vinu uznala, tato rudá Kačena se neomluvila nikdy, a raději kvůli udržení koryta kandiduje pod jinou značkou, aby si udržela u koryta když už nikdy skutečně nepracovala.