Hotovéééé ! O nacisty se musí pečovat ! 🙂))
Třeba taková Wi-Fi zdarma má dneska větší cenu než truhla zlata. :-)
Dotyčný proslul před lety svým rozhovorem, kde několikrát opakoval: "Nebudu říkat, že jsem nacionalista nebo patriot, když jsem nacista...ano, nacista" Tak je logické, že je to přesně ten správný kluk na špinavou práci Kremlu, ale když je sám ve štychu, tak ho v tom jeho páníčci nechají, protože za svého nacistu přeci rusonáckové nemohou intervenovat. Jak by to taky sakra vypadalo "denacifikovat Ukrajinu" nacismem před vlastními mužiky.
Zločinci Putinovi se to pěkně sype - Wagner, Rusič...teď si ještě podělá Kadyrovce, Gazpromský Potok a Imperiální ligu a má už jenom svoje mužiky, co přes rok ustupují...
Já teda chápu, proč Rusko nechce na oficiální úrovni rozmazávat všechna příkoří a "hrdinství" ruského otevřeného neonacisty, bojujícího zcela oficiálně v ruské válce ve své specifické neonacistické jednotce a plnícího příkazy ruského armádního velení.
Chudáčci, tak oni stávkují na podporu kolegy.... vraha.
...mohli by vyzkoušet i protestní pochod.
Třeba do Moskvy. A když vše půjde podle plánu tak Moskva pánovi zajistí letenku.
A jako bonus k letence ještě ohňostroj...
Shrnuto: Ruského nácka žijícího na prohnilém Západě tam zatkli a Moskva se nesnaží jej dostat zpět aby mohl dál vraždit na Ukrajině. Jeho druzi jsou z toho vytočení a odmítají poslušnost Kremlu.
Zajímavé. Já pořád dokola čtu, že nacisté jsou Ukrajinci. Tedy, že na Ukrajině probíhá denacifikace. A ona denacifikace teda probíhá za přispění kriminálníků, vrahů a nacistů. To vymyslí opravdu jen blázen z Kremlu.
Další bojovník za větší Rusko žijící na prohnilém západě. Navíc neonacista. Jak typické.
Tedy pardon,já myslela že podle oficiální verze nacisté jsou Ukrajinci,ne Rusové...
Ale prosím, vůbec se neomlouvejte – to JE oficiální verze Kremlu.
A je 200% leninsko-putinsky pravdivá, jako VŠECHNO, co proudí z Kremlu, z Moskvy, z Matičky Veliké Rusi, že. 😄
Ruská federace – záruka našeho návratu mezi nejvyspělejší národy Západní Asie!
Tak to o ukrajinské nácky se stát stará dobře.
Naprostý souhlas!
Rusácko se o ukrajinské nacisty, fašisty, komunisty i „obyčejné“ vlastizrádce bez vyznání stará dobře.
Např. ze soudruha a soukmenovce Berezovského führer Putin udělal viceadmirála nepotopitelného rusáckého loďstva: Odkaz
A to se vyplatí. 😄
Mupy mup!
Tak to je ta denacifikace...? 🙂