Tak určitě se může bránit, pokud shromáždí všechny ty jí otitulované, kterým umožnila tituly získat, tak pokud prokáží svoje zasloužené odborné kvality,
úspěšný výsledek se dostavit může. Mám ale důvodnou pochybnost.
Už si pro nás jde zubatá- platí to sice v jiném kontextu ale pokud by byla ta osoba která neví jak by se dostala k moci přece jen připuštěna ke korytu tak by to dopadlo dle úvodu...
"konkrétní autor textu uveden není" - jeden ze znaků dezinfo webů.
Ak se do lesa volá tak se z lesa ozývá sama si za to může svým haněnim a dělením spoluobčanů a arogantním vystupováním sklízí to co sama zasela
Branit se muze treba v Praze na nadrazi.Obcane uz pochopili a poznali,ze se tlaci do E.U.,ALE NEVYJDE JI TO JE PRO CESKE VOLICE NEVOLITELNA.!!!!
Nějak nevím, proč se mi okamžitě vybavila známá Štrosmajerova věta...
Danuši ještě nedošlo že jen figurka byla a bude a za svoje služby. Tahle rychlostudentka dostává pochvalu a také jak jinak odpovídající ohodnocení.
Další Taková která se žene po SCHODECH nahoru......
Něco podobného vidíme v seriálu na Primě......🤣🤣🤣🤣🤣
Kdo se dívá na Schody …ani nevím kam vidí
sprosté pomluvy, jako tady o p. Nerudové 👎
Reklama na hloupost s každým vyjádřením této dámy skutečně graduje. Proč to vůbec troubí do éteru? Koho tím chce zastrašit? Za mě je toto případ velmi, velmi nevyrovnané osobnosti.
Zde je jasně vidět ,že přirozenou inteligenci ,tituly nenahrdí.
Nikdo jí přece nenutí ,aby někde kandidovala ,všichni ví proč to dělá a jejím pozlátkům nikdo dávno nevěří.