1600/1600Zbývá 1600 znaků

Tak určitě se může bránit, pokud shromáždí všechny ty jí otitulované, kterým umožnila tituly získat, tak pokud prokáží svoje zasloužené odborné kvality,

úspěšný výsledek se dostavit může. Mám ale důvodnou pochybnost.

30
Před 1 rokem

Už si pro nás jde zubatá- platí to sice v jiném kontextu ale pokud by byla ta osoba která neví jak by se dostala k moci přece jen připuštěna ke korytu tak by to dopadlo dle úvodu...

19
Před 1 rokem

"konkrétní autor textu uveden není" - jeden ze znaků dezinfo webů.

27
Před 1 rokem

Ak se do lesa volá tak se z lesa ozývá sama si za to může svým haněnim a dělením spoluobčanů a arogantním vystupováním sklízí to co sama zasela

35
Před 1 rokem

Branit se muze treba v Praze na nadrazi.Obcane uz pochopili a poznali,ze se tlaci do E.U.,ALE NEVYJDE JI TO JE PRO CESKE VOLICE NEVOLITELNA.!!!!

31
Před 1 rokem

Nějak nevím, proč se mi okamžitě vybavila známá Štrosmajerova věta...

46
Před 1 rokem

Danuši ještě nedošlo že jen figurka byla a bude a za svoje služby. Tahle rychlostudentka dostává pochvalu a také jak jinak odpovídající ohodnocení.

65
Před 1 rokem

Další Taková která se žene po SCHODECH nahoru......

Něco podobného vidíme v seriálu na Primě......🤣🤣🤣🤣🤣

96
Před 1 rokemUpraveno
Pavel Hanousek

Kdo se dívá na Schody …ani nevím kam vidí

sprosté pomluvy, jako tady o p. Nerudové 👎

37
Před 1 rokem

Reklama na hloupost s každým vyjádřením této dámy skutečně graduje. Proč to vůbec troubí do éteru? Koho tím chce zastrašit? Za mě je toto případ velmi, velmi nevyrovnané osobnosti.

14
Před 1 rokem
Jaromír Andres

Zde je jasně vidět ,že přirozenou inteligenci ,tituly nenahrdí.

9
Před 1 rokem

Nikdo jí přece nenutí ,aby někde kandidovala ,všichni ví proč to dělá a jejím pozlátkům nikdo dávno nevěří.

25
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt