Vždyť si za to může sama, svojí hloupost vystavuje na obdiv všem veřejně.
Nevím o čem mluví ale já si patuji když prohlásila o Babišovi při volbách,že je zlo a keci kolem a to byla prvně na veřejnosti a hned poznala zlo?tak co se diví že lidé taky poznávají zlo
Bude se soudit ??? Za to že občané opětovně poukazují na její kriminální činnost - prodej akademických titulů přímo na její katedře ??? Její neskutečná nadutost, její drzost ve vyjadřování se vůči politikům a její "jistota" že je mladá a krásná (pohledná) z ní dělají marketingovou kandidátku na "vzornou" obsluhu WC 🙂. V politice ještě NIČEHO nedosáhla a už používá drzost jako svoji "odbornost" stejně jako 3% Pekarová.
Tato osoba se nikdy nenaučí vystupovat tak, aby si získala lidi. Aby ji měl někdo rád a řekl, jo to je dobrá politička. Není a nikdy nebude. Zlá osoba, no a teď se ještě za pravdu bude soudit??
a co jste cekala ze cely narod padne na zadek ze pohledna mlada a urcite i chytra bude kandidovat do ep podle vasi teorie by se nekteri poslanci soudili porad a to i za vase urazky chce to pevne nervy
Chytrá, hlavně pro sebe,viz.diplomy.
Vy taky nepodceňujte naštvanou mámu!
Nenechám odvvést své děti do války aby mě takoví jako vy přesvědčovali o jediných správných postojích.Jsem slušný člověk,mám naprosto shodné názory s miliony jiných slušných lidí.
Ale s vámi nesouhlasím.
Kdo seje vítr, sklízí bouři. Když se vyjadřovala o lidech, kteří měli jiné názory než ona, že jsou dezoláti apod., tak bylo vše v pořádku.
Nafrněné Nerudové někdo šlápl na kuří oko😆😆😆😆.
Sebestředná pyšná falešná ženská, kariéristka přes mrtvoly,nic pozitivního občanům nepřináší. Už aby letěla do propadliště spolu s vládními kumpány.
Dobrý nápad. Soud může účastníka soudního řízeni poslat na psychiatricko-psychologické posouzení soudními znalci. Možná, že bychom se dověděli, proč ta bývalá děkanka tak vyvádí. Je snad střelena do brňavky?
No nebýt prezidentské volby tak o této krásné osobě nikdo neví. Věčně v televizi jako největší odbornice na ekonomiku přitom je bl.á jak štoudev
To se zde sešlo slušných diskutérů, jen co je pravda. Všichni jsou zřejmě ekonomičtí odborníci a absolventi VŠŽ. Že se nestydíte.