1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A jak se jinak před touhle politickou zlatokopkou, falešnou lhářkou, bránit?

23
Před 1 rokem

Nechápu, jak takovou podivnou ženskou může někdo volit .

48
Před 1 rokem
Antonín Urbánek

Já jsem chtěl volit Spolu, ale budu volit Nerudovou a STAN. Protože ti nejvíce leží prokremelským trolíkům v žaludku.

A někdo takový jako Nerudová, který řekne pravdu na plná ústa, toho je v politice velmi potřeba.

22
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Panečku ta dopadla. Proč je tak nenáviděná , ví to ? Neví. Jinak by nevyhrožovala . A co by tím dosáhla.

31
Před 1 rokem
Luděk Homola

Jak víte, že je nenáviděná? Podle zdejších prokremelských trollů?

17
Zobrazit dalších 17 reakcí
Před 1 rokem

Nerudová je typický příklad politické vyžírky dnešní doby a spojení se STANem jen naplňuje přísloví: Vrána k vráně sedá.

25
Před 1 rokem

Kdo chce bydlet u Atomia,měl by ctít značku Bohemia.Pokud,byť v dobré víře,se někdo vydává na jinou cestu,stává se lokajem jiných a v budoucnu neujde trestu.

8
Před 1 rokem

Politická zlatokopka.

24
Před 1 rokem

Pan Stoniš, zabiják časopisu "REFLEX", za jeho šeredaktorování zrušilo předplatné stovky abonentů. Není to dobrý ani vzdělaný člověk, slušně řečeno. Z jeho vizuálu je patrné, že trpí nějakou poruchou. Deník který vede, nebude mít dlouhou životnost.

3
Před 1 rokem

Vy jste v politice ještě nic nepředvedla, a vzhledem k neúspěšnosti v prezidentské kandidatuře jste na pomyslném žebříčku moci stále na tom prvním stupínku, který věřím že jen tak lehce nepřelezete.

13
Před 1 rokem

O p. Nerudové jsem nikde a nikdy, ani na fb prostě nikde nečetla ,aspoň malinko něco pozitivního

Měla by jste se proto stáhnout p.Nerudová někam ,třeba do ....., že

16
Před 1 rokem

Paní Nerudová mi chvílemi připomíná nadšené soudružky z minula - Švorcovou , nebo Kabrhelovou .

40
Před 1 rokem
Vít Bartek

Nebo ze současna - třeba Němcovou

33
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt