A jak se jinak před touhle politickou zlatokopkou, falešnou lhářkou, bránit?
Nechápu, jak takovou podivnou ženskou může někdo volit .
Já jsem chtěl volit Spolu, ale budu volit Nerudovou a STAN. Protože ti nejvíce leží prokremelským trolíkům v žaludku.
A někdo takový jako Nerudová, který řekne pravdu na plná ústa, toho je v politice velmi potřeba.
Panečku ta dopadla. Proč je tak nenáviděná , ví to ? Neví. Jinak by nevyhrožovala . A co by tím dosáhla.
Jak víte, že je nenáviděná? Podle zdejších prokremelských trollů?
Nerudová je typický příklad politické vyžírky dnešní doby a spojení se STANem jen naplňuje přísloví: Vrána k vráně sedá.
Kdo chce bydlet u Atomia,měl by ctít značku Bohemia.Pokud,byť v dobré víře,se někdo vydává na jinou cestu,stává se lokajem jiných a v budoucnu neujde trestu.
Politická zlatokopka.
Pan Stoniš, zabiják časopisu "REFLEX", za jeho šeredaktorování zrušilo předplatné stovky abonentů. Není to dobrý ani vzdělaný člověk, slušně řečeno. Z jeho vizuálu je patrné, že trpí nějakou poruchou. Deník který vede, nebude mít dlouhou životnost.
Vy jste v politice ještě nic nepředvedla, a vzhledem k neúspěšnosti v prezidentské kandidatuře jste na pomyslném žebříčku moci stále na tom prvním stupínku, který věřím že jen tak lehce nepřelezete.
O p. Nerudové jsem nikde a nikdy, ani na fb prostě nikde nečetla ,aspoň malinko něco pozitivního
Měla by jste se proto stáhnout p.Nerudová někam ,třeba do ....., že
Paní Nerudová mi chvílemi připomíná nadšené soudružky z minula - Švorcovou , nebo Kabrhelovou .
Nebo ze současna - třeba Němcovou