1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Co prosím vás chcete, kde jí dají prostor, jen v tomto rádoby mediu, který vlastní soudně odsouzený člověk za alkohol za volantem. Napřed se ztrapní na své fakultě. Kterou jí stát svěřil a ona přehlíží prodávání doktorátů a pak je. Já nic já muzikant. A pak ji STANDOzimetr nominuje za kandidáta. No asi musí mít praxi v tunelařině.

Ještě Nerudová dotaz. Je tvůj mladý připraven na válku . Ty jako chciválka ho přece musíš v tom podporovat.

28
Před 1 rokem

Way to go Danuše! Mnoho přispěvovatelů do komentářů F24 se nesrovnalo s tím, co znamená, "...se proti hnusu na sociálních sítích hodlá bránit soudní cestou...". Hlasy, které Vás, paní Nerudová, viní pomalu i z toho, že se jejich rýže během vaření stala za moc lepkavá, jsou vesměs hlasy kolaborantů té putinské, vražedné bestie. Hit back and hit hard! Do not know mercy. Because none of those will have mercy with you. Courage, Danuše.

16
Před 1 rokem
Petr Šimon

Co jste si dal...

14
Před 1 rokem

Dutohlavka. Sama si může za to že jí má většina národa za obyvatelku kurníku. Ale vejce nesnáší jen kdáká.A už moje babička z nepotřebných sl... dělala polívku.

166
Před 1 rokem

Mediální výstupy paní Nerudové mají jedno pozitivum : zvyšuje se počet těch , kteří si uvědomují vnitřní prázdnotu této osoby ,bezskrupulóznost v honbě za jakoukoli funkcí v politice a tedy i nevolitelnost kamkoli ,neřku-li do EP. Pro stranu TOP 09 je svým způsobem i polibkem smrti,který snad této partaji pomůže k odchodu z politické scény do zapomnění. Co do vyprázdněnosti jsou na tom stejně.

76
Před 1 rokem
Jaroslav Beránek

Ona ale kandiduje za STAN,v TOP 09 nemohou být"dvě mladé a krásné"to by na tom politickém smetišti bylo moc.

36
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ta vida...Danuška se už vybarvuje ...namísto, aby se pustila do debaty o tom, že se druhý ve svém názoru na ni může mýlit ..už demokraticky vyhrožuje soudem. A to její...zabránit, aby někteří neměli možnost nic psát, k ničemu, co jí nejde pod nos...není tak trochu druhá Jourová, která se rovněž snažila vidět za vším nekalé praktiky a dezinformace , které je nutno potírat?

68
Před 1 rokem

Opět tleskám této náně, myslel jsem si, že se už více znemožnit nemůže, ale opět překvapila, tak národe,,, ČESKÝ,,,tahle hysterkodanuše, tedy povede svoji soukromou válku, proti všem kteří si dovolují nesouhlasit s její nebetyčnou stupiditou , sebestředností a hlavně,,, NERUDNOSTÍ,,,No , někdo by ji mohl naučit ctít a respektovat, JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z NĚHO ,,,,OZÝVÁ ,,,pokud to tedy nebude nad limit, jejích mentálních a sociálních schopností......

60
Před 1 rokem
Miroslav Porš

Ta nepřekvapí.

14
Před 1 rokem

Já to moc nesleduju a tak jsem to asi nepobral. OK, využila svého kluka při volební kampani, to jí asi není možné moc vyčítat, vždyť i Husák a Brežněv se běžně nechávali fotit s malými dětmi, jak je oslintávají na letišti. A pokud propaguje povinnou vojnu pro mlad, tak je vcelku pochopitelné, že jako politička půjde příkladem a její syn bude v přijímači mezi prvními. Takže kdo se chce o co soudit???

79
Před 1 rokem

Vykládá, jaké že je Babiš zlo a pak si stěžuje, že se společnost rozděluje.....krásná a pohledná si nevidí do ústního otvoru.

26
Před 1 rokemUpraveno

P. Nerudová má opět PRAVDU - proti hulvátům se musí bojovat.

Werich řekl : Proti hlouposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá"

Platí to také šířeji "se lží a nenávisti se bojovat musí, ale - bohužel -

vyhrát se nedá" .

Když pak většina lidí žije ve lži a nenávisti vede to k Trumpovi, Ficovi,

……, Putinovi, Babišovi .

A p. Nerudová je na straně Pravdy a Lásky 👍👍👍✌️✌️✌️💙💛

189
Před 1 rokem
Jan Weber

Proti hlouposti se bojovat musí,ale vyhrát se nedá, proto jste volil vládu Národní fronty a máte to z první řady

107
Před 1 rokem

Každá předvolební kampaň je "špinavá", pokud ji dělají "špinaví" lidé. Je jen otázkou, zda populismus je čistý či také špinavý. Ale jinak paní Nerudovou chápu, STAN na tom s preferencemi dobře není a ministři za STAN ve vládní koalici také zrovna nezáří popularitou u veřejnosti. Takže nervozita veliká a bude pouze stoupat.

41
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt