Takže "naštvaná máma", která, přes své průšvihy s diplomkami, má ještè tu drzost kandidovat do europarlamentu, neodpověděla, zda má "plán B". Zato vyhrožuje soudem. A tohle chce zastupovat Česko v EU.
Hlavní u ní je-být neustále v médiích.
Ta ženská, Nerudová, vyloženě škodí. A také by se měla stydět za své aféry s diplomy, zalézt někam a už se neukazovat.
Každý kdo kandiduje pod hlavičkou nejproflaklejsi politické strany v ČR -STAN,může být považován za potencionálního podvodníka.
Šlápnout do klubka zmijí je proti tomu nevinná zábava.
Maminko děti se mi smějí, že mám velké zuby. Ale nemáš. Radši zavři hubu, ať mi nepoškrábeš parkety.
Co chce žalovat? To že by (nejen ona) měla jít příkladem těm co nechtějí své děti poslat do mlýnku na maso?
Je vidět, že se v Rušistánu blíží "volby", Petrollhrad jede na tři směny!! 😁
Je tady zase nablito, jako na ÚV KSČ, za Bilaka s Jakešem!! 😁
Děkuji, paní Nerudová. 👍
Za co ji dekujete?? Nejak mi unika, za co se ji maji omluvit? A ze je volebni kampan vzdy hnus... to je... ale muze si vybrat... kandidovat nemusi... nikdo ji nenuti...
Český odpad vyhrožuje všem, uráží všechny a vše a je dobře, když jej soud skřípne. Tato část národa přesně ukazuje tu českou "rakovinu" která nás vždy stáhla na úroveň nejnižší ubohosti , krutosti a zvířeckosti. Tato rakovina byla v největším rozkvětu těsně po válce a po roce 1948, kdy stály šibenice, koncentráky a mučírny připravené na ty nejlepší z tohoto národa..Je třeba ji pojmenovat, vyhledat a pořádně jí šlápnout na krk. Jistě už velká část slušných občanů tuší, kde ji hledat..
Každý strůjcem svého štěstí natáhla si svoji rodinu do politiky , své děti vystavovala na fotografiích jako modely !Tak teď kňučí!!
Další miliony lidí si přejí žít ve státě, kde Nerudová nebude zastupovat stát v žádné politické funkci.
Mluv za sebe a ne za miliony.Takto jsi za hlupáka.
Tak hodně to připomíná kauzu Peskov Junior. Také jeho otec burcoval všechny do války a k dobrovolné mobilizace, ale syn se schoval!
Proti čemu se jako chce Nerudová bránit? Jako, že naši synové normálně mají jít k odvodům a případně být mobilizovaní, ale o jejím synovi se nesmí ani uvažovat?
Oni nás budou bránit zpoza řečnických pultíků, protože jsou přece něco více než ostatní "plebs" 🙂
Tato osoba do politiky absolutně nepatří. Svoje výlevy a napadání osatních
ať si používá doma a nechodí s tím na veřejnost. Pokud o ní někdo zavadí
a uveřejní pravdu, tak se tato "dáma" nasupí a začne kopat kolem sebe,
jako nepříčetností napadený nemocný člověk. Toto museli jiní politici,
Babiš, Zeman, Paroubek, Topolánek a mnoho dalších, již dávno zakusit,
ale takové drama z toho nikdo nedělal. Zatím soudy rozhodují tak,
že ten, kdo vstoupí do politiky, to musí umět snášet. Několikrát vyřčený
verdikt týkající se např. Babiše. Tak ať to dá k soudu a budu zvědav, zda
se bude rozhodovat stejně.
Jen mne napadá, jestli to není vlastní akce proradné STAN, aby ji vypudili z kandidátů a místečko získal někdo z kmenových, který s tím již počítal.
Nerudová je taková tetka odvedle, která když náhodou trousí ty svoje moudra, nepostřehne, že nestojí doma v kuchyni kde jsou jistě všichni v pozoru. Prezidentkou nebude ani podvodem. Na europoslankyni nemá ani náhodou a jestli se tam dostane, tak jedině proto, že se jí tady chtějí zbavit. Ona je typ stejně jako národem milované Pekarová, Černochová, Němcová atd.
Ona se určitě chce hlavně dostat do Bruselu s celou rodinou, aby byla velmi dobře zajištěná na spoustu let a děti tam mohli studovat, ne?