Téhle šílené kariéristce je jedno, co bude dělat. Ráda by se někam procpala. Proč nezůstala na univerzitě ?
Protože v Europarlamentu bude mít kolem milionu kč měsíčně.
Tak proč to nezkusit ? Zvláště když jí FORUM24 dělá reklamu skoro denně ?
Hlavně porazit tuto moci chtivou kariéristku.
Tys tady chyběl kariéristo....😫
Celá 5demolice pořád jede jen antiBabiš a nic jiného nemají
Já to za chabý cíl nepovažuju. Vzhledem k tomu co tahle ANO sekta předvádí, - lže, osočuje je to alespoň pro mne cíl prioritní. Nechci, aby se kdekoliv prosazovala parta, co je schopná zlikvidovat státní rozpočet. Sice už jsem poněkud dědek, ale mám děti. A budou následovat jejich děti. A to by bylo pekelné dědictví. Sice v evropských volbách o to až tak nejde, ale nesmí se prosazovat nikde. Jsou hloupí, nekvalifikovaní, nečestní....naší republice by dělali ostudu.
Kdo pomohl zlikvidovat státní rozpočet si přečti v odkazu. A pokud jsi dědek, tak jsi poslední, na kterého budou pamatovat. Už jsi dostal letáky ? Co tomu říkáš.
Odkaz
Volební lístky do parlamentu EU jsou vyhozeny do kontejnéru,tyto volby já a moje rodina nepodporujeme. Ať se třeba naší kandidáti pozabíjejí,ale paní Nerudovou prosím vynechejte.Je to hezká mladá žena,která ví co chce!
Tak, jasně, vám se třeba líbí. Máte svůj, poněkud vytříbený vkus. Nevím, zda 50 letá žena je mladá a s předkusem hezká, ale je to VÁŠ vkus.
absolutně nevolitelný kandidát !! Nerudova nema žádné zkušenosti, nic nedokázala, její názory jsou k smíchu !! i to že o sobě řekla že je mladá a krásná se jí nepovedlo..něco takového přece nemůže reprezentovat naši republiku..dokonce i její kolegové ze školy už ji tam nechtějí !!a my ji máme volit? proč? za co? ani omylem...
Možná byste měl svá tvrzení podložit nějakými fakty.
U paní Nerudové platí. Čím méně inteligence, moudrosti a morálky, tím vyšší sebevědomí.
Nepište o sobě neurazejte se je to škoda mít o sobě takové mínění.
Souhlasím, dát hlas jeno proto aby neprošlo Ano, to je málo. A tomu je také špatné dát hlas někomu, kdo zklamal na celé čáře jen proto, že je skalním zastáncem daného spolku, to je také hodně špatné!
Správně soudruhu....kupředu levá.....👍
Za nás se dříve říkalo "mlčeti zlato a mluviti stříbro"❗,ale u téhle protibabisovské bojovnice se sníženou inteligencí neplatí ani ten stříbrný kov😉
Tato “odpověď” paní Nerudové na konkrétní otázku o ní vypovídá vše : Zaznívají apely na zvýšení konkurenceschopnosti Evropy. Jak toho dosáhnout?
Konkurenceschopnost EU je obrovský problém. Dlouhodobě v globálním měřítku zaostáváme. Chtěla bych se věnovat real dealu, průmyslové části zelené transformace, Green Dealu, evropskému rozpočtu.