1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Téhle šílené kariéristce je jedno, co bude dělat. Ráda by se někam procpala. Proč nezůstala na univerzitě ?

106
Před 1 rokem
Jarda Hošek

Protože v Europarlamentu bude mít kolem milionu kč měsíčně.

Tak proč to nezkusit ? Zvláště když jí FORUM24 dělá reklamu skoro denně ?

92
Před 1 rokem

Hlavně porazit tuto moci chtivou kariéristku.

23
Před 1 rokem
Josef Čejka

Tys tady chyběl kariéristo....😫

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Celá 5demolice pořád jede jen antiBabiš a nic jiného nemají

132
Před 1 rokem

Já to za chabý cíl nepovažuju. Vzhledem k tomu co tahle ANO sekta předvádí, - lže, osočuje je to alespoň pro mne cíl prioritní. Nechci, aby se kdekoliv prosazovala parta, co je schopná zlikvidovat státní rozpočet. Sice už jsem poněkud dědek, ale mám děti. A budou následovat jejich děti. A to by bylo pekelné dědictví. Sice v evropských volbách o to až tak nejde, ale nesmí se prosazovat nikde. Jsou hloupí, nekvalifikovaní, nečestní....naší republice by dělali ostudu.

37
Před 1 rokem
Karel Slavík

Kdo pomohl zlikvidovat státní rozpočet si přečti v odkazu. A pokud jsi dědek, tak jsi poslední, na kterého budou pamatovat. Už jsi dostal letáky ? Co tomu říkáš.

Odkaz

14
Před 1 rokem

Volební lístky do parlamentu EU jsou vyhozeny do kontejnéru,tyto volby já a moje rodina nepodporujeme. Ať se třeba naší kandidáti pozabíjejí,ale paní Nerudovou prosím vynechejte.Je to hezká mladá žena,která ví co chce!

10
Před 1 rokem
Miloslav Jurásek

Tak, jasně, vám se třeba líbí. Máte svůj, poněkud vytříbený vkus. Nevím, zda 50 letá žena je mladá a s předkusem hezká, ale je to VÁŠ vkus.

4
Před 1 rokem

absolutně nevolitelný kandidát !! Nerudova nema žádné zkušenosti, nic nedokázala, její názory jsou k smíchu !! i to že o sobě řekla že je mladá a krásná se jí nepovedlo..něco takového přece nemůže reprezentovat naši republiku..dokonce i její kolegové ze školy už ji tam nechtějí !!a my ji máme volit? proč? za co? ani omylem...

10
Bobrovnik Pavel

Možná byste měl svá tvrzení podložit nějakými fakty.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

U paní Nerudové platí. Čím méně inteligence, moudrosti a morálky, tím vyšší sebevědomí.

60
Před 1 rokem
Renáta Pytelová

Nepište o sobě neurazejte se je to škoda mít o sobě takové mínění.

35
Před 1 rokemUpraveno

Souhlasím, dát hlas jeno proto aby neprošlo Ano, to je málo. A tomu je také špatné dát hlas někomu, kdo zklamal na celé čáře jen proto, že je skalním zastáncem daného spolku, to je také hodně špatné!

18
Před 1 rokem
Jiří Berger

Správně soudruhu....kupředu levá.....👍

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Za nás se dříve říkalo "mlčeti zlato a mluviti stříbro"❗,ale u téhle protibabisovské bojovnice se sníženou inteligencí neplatí ani ten stříbrný kov😉

57
Před 1 rokem

Tato “odpověď” paní Nerudové na konkrétní otázku o ní vypovídá vše : Zaznívají apely na zvýšení konkurenceschopnosti Evropy. Jak toho dosáhnout?

Konkurenceschopnost EU je obrovský problém. Dlouhodobě v globálním měřítku zaostáváme. Chtěla bych se věnovat real dealu, průmyslové části zelené transformace, Green Dealu, evropskému rozpočtu.

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt