Neoliberální progresivisté jako Nerudová jsou příčinou, že svět se obrací v hodnotách vzhůru nohama.
A to jste si do hlavy nechala naservírovat kým? Anebo byste v krátkosti vysvětlila, v čem neoliberální progresivismus speciálně paní Nerudové spočívá?
Myslím paní Danuše Nerudová, že pokud vy jste vstoupila do STAN tak by bylo nesmírně důležité odpálkovat Vás ale celou tu Vaší stranu, které Vašim příchodem jenom ublížíte a jsem tomu rád aspon tomu člověku co si pohrával s šifrovaným telefonem pomůžete rychle dolů a to bude nesmírně důležité, protože dokud tam bude ODS, KDU-ČSL, STAN a ještě pár takových tak to bude vždy o tom jak Vám hlas nedat.
Taky si myslím. Vstupem do STANu, definitivně zavřela vrátka této straně do jakýchkoli voleb. Parlamentních obzvláště.
Dobrý den. Slovy p. Wericha: Kdo je tady k smíchu? My snad? Krásná, mladá, hendikepovaná. Děkuji pěkně. Přeji krásné dny.
Všichni tihke političtí turisté vůbec nedomysleli, že by měli kopat za zájmy čr a ne proti sobě. Je to ubožárna.
Asi jako tvůj příspěvek, Jardo....😫
Přišly volební lístky ,SPOLU letěly z celé rodiny do popelnice , STAN jsem obzvláště znehodnotil
Jindro, ty si ale borec....😫
Myslel jsem že Černochova je největší hlupana ale Nerudova ji předčí
Já zase vidím, že je obě předčil nějaký Pepa....
Největší parazit je sama Nerudová
To si myslím taky ..a doufám že nejsme sami......
Už zase CENTRÁLNÍ MOZEK LIDSTVA Nerudová ?
Jiřko, škoda, že Vy nemáte žádný.....
Tuhle ženskou - vystřelit na Mars!!!
Neděsit marťany, prosím.
Nerudovou ani porážet není třeba, ona se poráží sama!
Porážet souvisí se slovem porážka. Nevím, co porazilo Tebe Franto, ale následky to zanechalo, to je jasné....😎