1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Neoliberální progresivisté jako Nerudová jsou příčinou, že svět se obrací v hodnotách vzhůru nohama.

43
Před 1 rokem
Věra Pecková

A to jste si do hlavy nechala naservírovat kým? Anebo byste v krátkosti vysvětlila, v čem neoliberální progresivismus speciálně paní Nerudové spočívá?

17
Před 1 rokem

Myslím paní Danuše Nerudová, že pokud vy jste vstoupila do STAN tak by bylo nesmírně důležité odpálkovat Vás ale celou tu Vaší stranu, které Vašim příchodem jenom ublížíte a jsem tomu rád aspon tomu člověku co si pohrával s šifrovaným telefonem pomůžete rychle dolů a to bude nesmírně důležité, protože dokud tam bude ODS, KDU-ČSL, STAN a ještě pár takových tak to bude vždy o tom jak Vám hlas nedat.

5
Před 1 rokem
Zdeněk Děkan

Taky si myslím. Vstupem do STANu, definitivně zavřela vrátka této straně do jakýchkoli voleb. Parlamentních obzvláště.

2
Před 1 rokem

Dobrý den. Slovy p. Wericha: Kdo je tady k smíchu? My snad? Krásná, mladá, hendikepovaná. Děkuji pěkně. Přeji krásné dny.

32
Před 1 rokem

Všichni tihke političtí turisté vůbec nedomysleli, že by měli kopat za zájmy čr a ne proti sobě. Je to ubožárna.

20
Před 1 rokem
Jaroslav Svoboda

Asi jako tvůj příspěvek, Jardo....😫

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Přišly volební lístky ,SPOLU letěly z celé rodiny do popelnice , STAN jsem obzvláště znehodnotil

20
Před 1 rokem
Jindřich Souček

Jindro, ty si ale borec....😫

3
Před 1 rokem

Myslel jsem že Černochova je největší hlupana ale Nerudova ji předčí

35
Před 1 rokem
Josef Mifek

Já zase vidím, že je obě předčil nějaký Pepa....

25
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Největší parazit je sama Nerudová

41
Před 1 rokem
Roman Černý

To si myslím taky ..a doufám že nejsme sami......

22
Před 1 rokem

Už zase CENTRÁLNÍ MOZEK LIDSTVA Nerudová ?

82
Před 1 rokem
Jiřina Ireinová

Jiřko, škoda, že Vy nemáte žádný.....

11
Před 1 rokem

Tuhle ženskou - vystřelit na Mars!!!

85
Před 1 rokem
Věra Brachova

Neděsit marťany, prosím.

29
Před 1 rokem

Nerudovou ani porážet není třeba, ona se poráží sama!

31
Před 1 rokem
Franta Bílek

Porážet souvisí se slovem porážka. Nevím, co porazilo Tebe Franto, ale následky to zanechalo, to je jasné....😎

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt