Kojzar mi vysvětlil, že Foltýn to dělá dobře. Foltýnova práce evidentně vadí komoušům. Už to je dobře.
komunisti jsou jen odváděním pozornosti od souč. průservlády,
k tomu je ovšem zapotřebí aspoň minimální inteligence/107... 🙂
Otakar Foltyn, placený z daní, se o lidech vyjadřoval jako prase a ne vysoký úředník. Slušně se mluvi i u soudu s obžalovaných. Takový člověk nemá na této pozici co dělat a ani na žádné jiné. Představte si, že by takto mluvili úředníci třeba na úřadu práce.
Také jsem tomu nikdy předtím nevěřil.
"tendle " ten: " Strategická komunikace ?" ... no, slyšel jsem jej jenom jednou ... tak napsat : " Ten má nafoukáno pod čepicí !" se mi nezdá dost objektivní, důvěryhodné a vůbec posuzovatelné... člověk se může mýlit ... i když i to bývá lidské .... ale v souvislosti se strategickou komunikací a dobře placeným postem by takového / napadá mne spousta homonymů / měli vyřadit, a to i z chovu ...
Tak Zdar
bez vaší příručky /jak co chápat/, pane Jandourku, bychom nepřežili.
Uvádíte tři srovnatelná jména, jedním se snažíte vynulovat druhé, přičemž
nemůžete nic zachránit. Spíše naopak. Co dělal Petr Pavel uvedené datum/89 raději nechtějme vědět. O různých výročích se to pokaždé vyjeví jako historická
absurdita. Cítíme to všichni, když generál Pavel pokládá věnce k pamětní desce
Jana Palacha...
O osobě O. Foltýna proběhlo v médiích mnohé. Jeho Stratkom 🙂 🙂 🙂v praxi
předčí i výroky p. Kojzara.
Proč "nechtějme vědět", co dělal Pavel. Právě zájem o vědění rozšiřuje obzor, dává více indícií k názoru, a směřuje jazýček vah. Držet se za každou cenu jedné strany, a opomíjet jiná fakta, vytváří právě stav dezolátnosti.
Osobnost člověka se vyvíjí celý život. Znám z té doby hodně lidí, kteří věřili tehdejšímu režimu, a těžce potom nesli hořkost zklamání, z klamání. Ale jsou i tací, kteří doposud neunesli ztrátu svých pozic, svého nicnedělání, a z tepla kapitalizmu se snaží kapitalizmu škodit. Nazývat je parazity není adekvátní, protože parazit je pro svého hostitele i užitečný.
Duch Rudého práva žije a okupuje redakci Fora.
Sežeň si starý výtisk RP a přestaneš takto blábolit!
Pisálci z FORUM24 mě velice pobavili - psavec Kojzar - je určitě duch Rudého práva bývalého východního směru a vy pane vážený pisálku i celá redakce levicových pomatenců FORUM24 jste duchem Rudého práva západního střihu. Jinač jak tu vzpomínáte to Rudé právo, loučím se s vámi uderným heslem normalizačních komunistů, trochu jsem jej upravil do současných reálií naší doby. S EU na věčné časy a nikdy jinak!?
Rudý psavec, další krásné označení někoho kdo má na věc jiný názor. Dezolát, proruská špína, ruský šváb, atp. už se asi okoukal. Kdyby jste o něm nepsali, tak nikdo ani neví kdo je to Kojzar. Myslím že je rád za vaši reklamu!
Lež není názor. Celý pošahaný komunizmus je postavený na lžích. Hlavně těch o míru..
Pan Jandourek má samozřejmě pravdu, ovšem tahle pravda se týká i jeho samotného. Princip zarezlého kormidla může být v podstatě jen zásadovost, která se v některých případech odsuzuje (a často právem, jako u pana Kojzara), jindy je to rigidnost, zapšklost, apod., zkrátka podle toho, co je právě in. Pan Jandourek zarezlé kormidlo odsuzuje, ovšem kdyby soudruh! Kojzar na Foltýna pěl chválu, opět by se se zlou potázal, protože se přizpůsobil době a žádaným formulacím. Například takový Pávek jistě zamrzlé kormidlo nemá, protože o něj příkladně pečuje a pravidelně promazává. V tomto případě je přizpůsobivost projevem znovuobjevení morálních principů a hodnot, že, pane Jandourku.
Vzhledem ke svému věku si Kojzara a jeho literární výplody z doby před r. 1989 pamatuji a je neuvěřitelné, že tahle osoba má tu drzost psát články na "obranu demokracie". Hnus, velebnosti...
Tak se nám potkali dva shodné objekty 🙂
Kojzar posluhovač předlistopadové totality a vrchní špiclík Faltýnek, pohunek globalistům zaprodané vlády.
To jsou pecky 😄
Se asi malinko pletete...Faltýnek byl pohůnkem zaprodané vlády...ale té bývalé, Burešově...