1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Budu asi vybanován, ale ze to, že právě komunista Kojzar se zaklíná svobodou slova, zasloužil by pár přes svoji ulhanou hubu!

16
Před 7 měsíci
Vladimír Smolík

Doufám že to samé napíšete i o dalších komunistech. A že jich na vysokých postech v naši zemi pořád ještě sedí.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

Jako pamětník nevidím rozdílu mezi Rudým Právem a Forem 24.Obě média hají politiku Národní Fronty.

34
Před 7 měsíci
Jan Kyanka

Tak zase já, jako pamětník, tady vidím rozdíl přímo propastný. Rudé právo pouze lhalo, a po všech stránkách zoufalou situaci ČSSR stále přetíralo narůžovo.

16
Před 7 měsíci

Není mi jasný,proč tenhle komunstický dobytek nebyl souzen

56
Před 7 měsíci
Jiří Pazderka

Já myslím, že se ve skutecnosti přesně nevi, kdo tobyl ten Kojzar, byl to pseudonym.

7
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Perfektní text! Závěr je naprosto dokonale formulován. Děkuji.

20
Před 7 měsíci

A soudruh prezident Pavel je konečně na správné straně "demokratů ". V tuto chvilku stojí oba bolševici na opačných stranách

12
Před 7 měsíci
Korytar Jindřich

👍👏👏👏

Před 7 měsíci

Aha, JANDOUREK!🤦‍♂️

Tím je řečeno vše.

Podobně jako rusák MitroSSaša.

Jedna krevní skupina.

Netřeba číst!

13
Před 7 měsíci
Jaroslav Růžička

Prosím vás nečtěte tyto články a nevyjadřujte se k nim. Děkuji za pochopení i když u vás asi nebude.

1
Před 7 měsíciUpraveno

Čistému vše čisté a perly sviním, neobolševické vyjadřování se stává normou, hulvátská komunikace od kohokoliv je nepřijatelná, padni komu padni, žebrák, hrdina nebo král...

2
Před 7 měsíci

No, koukám že Forum 24 od něj úspěšně kopíruje. Jinak, že je tady starých bolšanů dost je vidět třeba na Hradě, pán a paní Pávkovi.

18
Před 7 měsíci

Tvl. Kojzar. Tenhle bolševickej hnůj, co nás tehdy hodně štval, zase otravuje. Ať je už v důchodu a sype jen ptákům a neškodí.

16
Před 7 měsíci
Petr Kotouč

Přesně, proč je také bolsevicka rodina na Hradě?

12
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 7 měsíci

To, co píše pan Kojzar, mě nepřekvapuje, takto psal vždycky. Překvapuje mě spíše, že je ještě živý...

11
Před 7 měsíciUpraveno
Milada Hendrychová

Mně přišlo, že je to tak obludná, trapná a bizarní postavička, že musí být vymyšlený. Něco jako jeho souputník Pavlík Morozov😎 A kde že píšou? Na Parlamentních listech?😎👍

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt