Budu asi vybanován, ale ze to, že právě komunista Kojzar se zaklíná svobodou slova, zasloužil by pár přes svoji ulhanou hubu!
Doufám že to samé napíšete i o dalších komunistech. A že jich na vysokých postech v naši zemi pořád ještě sedí.
Jako pamětník nevidím rozdílu mezi Rudým Právem a Forem 24.Obě média hají politiku Národní Fronty.
Tak zase já, jako pamětník, tady vidím rozdíl přímo propastný. Rudé právo pouze lhalo, a po všech stránkách zoufalou situaci ČSSR stále přetíralo narůžovo.
Není mi jasný,proč tenhle komunstický dobytek nebyl souzen
Já myslím, že se ve skutecnosti přesně nevi, kdo tobyl ten Kojzar, byl to pseudonym.
Perfektní text! Závěr je naprosto dokonale formulován. Děkuji.
A soudruh prezident Pavel je konečně na správné straně "demokratů ". V tuto chvilku stojí oba bolševici na opačných stranách
👍👏👏👏
Aha, JANDOUREK!🤦♂️
Tím je řečeno vše.
Podobně jako rusák MitroSSaša.
Jedna krevní skupina.
Netřeba číst!
Prosím vás nečtěte tyto články a nevyjadřujte se k nim. Děkuji za pochopení i když u vás asi nebude.
Čistému vše čisté a perly sviním, neobolševické vyjadřování se stává normou, hulvátská komunikace od kohokoliv je nepřijatelná, padni komu padni, žebrák, hrdina nebo král...
No, koukám že Forum 24 od něj úspěšně kopíruje. Jinak, že je tady starých bolšanů dost je vidět třeba na Hradě, pán a paní Pávkovi.
Tvl. Kojzar. Tenhle bolševickej hnůj, co nás tehdy hodně štval, zase otravuje. Ať je už v důchodu a sype jen ptákům a neškodí.
Přesně, proč je také bolsevicka rodina na Hradě?
To, co píše pan Kojzar, mě nepřekvapuje, takto psal vždycky. Překvapuje mě spíše, že je ještě živý...
Mně přišlo, že je to tak obludná, trapná a bizarní postavička, že musí být vymyšlený. Něco jako jeho souputník Pavlík Morozov😎 A kde že píšou? Na Parlamentních listech?😎👍