1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No 18 dubna mají v OSN se snažit uznat Palestinský stát...takže asi do té doby bude chtít Izrael mít hotovo...

Před 1 rokem

Dokud se palestinci nezřeknou terorismu a nepustí rukojmí tak bych pokračoval.

4
Před 1 rokem

Válka může skončit během jedné hodiny - když se Hamás vzdá, vyjde z tunelů, propustí rukojmí, odevzdá zbraně a zlikviduje výrobny zbraní. Proč nikdo na světě netlačí na Hamás, všichni jen na Izrael? jenž válku nezačal.

6
Před 1 rokem

Jasný...budeme dělat co chceme protože jsme židi a těm se v dnešní době nesmí říct žádná kritika.....

4
Před 1 rokem
Jakub Marvan

To je skutečně nehorázná opovážlivost. Měli by se nechat povraždit palestinskoarabskými teroristy, zrušit stát Izrael a předat ho Arabům. Tím by se jakékoliv kritice nepochybně vyhnuli. To by se vám líbilo, protože pak byste se nemusel bát źidy (zřejmě nejste Čech, ale čech, pane jakube marvane...) kritizovat.

4
Před 1 rokem

...... 🇮🇱 preji vytrvat dokud nezlikviduje hamas coz je strategicky dulezitejsi nez osvobozeni zajatcu .....‼️

6
Před 1 rokem
Jitka Karlikova

aha.... Izraelci jsou docela drsňáci, ale jako Vy neuvažují ani oni.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Při vší úctě připadá mi že pan Netanjahu není normální. Dosud jsem si židů vážila.

2
Před 1 rokem
Olga Francová

Myslím že vy jste , mírně řečeno, "mimo".

Před 1 rokem

Paní autorko a co znamená dosáhnout dosažených cílů? (slovo "ukrávat" jsem si už odvodila sama)

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt