No 18 dubna mají v OSN se snažit uznat Palestinský stát...takže asi do té doby bude chtít Izrael mít hotovo...
Dokud se palestinci nezřeknou terorismu a nepustí rukojmí tak bych pokračoval.
Válka může skončit během jedné hodiny - když se Hamás vzdá, vyjde z tunelů, propustí rukojmí, odevzdá zbraně a zlikviduje výrobny zbraní. Proč nikdo na světě netlačí na Hamás, všichni jen na Izrael? jenž válku nezačal.
Jasný...budeme dělat co chceme protože jsme židi a těm se v dnešní době nesmí říct žádná kritika.....
To je skutečně nehorázná opovážlivost. Měli by se nechat povraždit palestinskoarabskými teroristy, zrušit stát Izrael a předat ho Arabům. Tím by se jakékoliv kritice nepochybně vyhnuli. To by se vám líbilo, protože pak byste se nemusel bát źidy (zřejmě nejste Čech, ale čech, pane jakube marvane...) kritizovat.
...... 🇮🇱 preji vytrvat dokud nezlikviduje hamas coz je strategicky dulezitejsi nez osvobozeni zajatcu .....‼️
aha.... Izraelci jsou docela drsňáci, ale jako Vy neuvažují ani oni.
Při vší úctě připadá mi že pan Netanjahu není normální. Dosud jsem si židů vážila.
Myslím že vy jste , mírně řečeno, "mimo".
Paní autorko a co znamená dosáhnout dosažených cílů? (slovo "ukrávat" jsem si už odvodila sama)