Jo a posměváčci se samozřejmě napijí s novým víčkem bez toho aby se polili. Tohle vymyslel zas nějaký chytroň . No a Nerudová aby se nepřidala k těm antibabišum
Strčte si už Babiše a hlavě Nerudovou někam a začněte psát pohádky pro sěti snad vám to půjde líp.
Nerudová?!? To jako vážně se ta prodavačka diplomů nestydí veřejně vyjadřovat. 🤪
Pani Nerudová,co slovo to perla-bude pro Vás lepší zamést si před svým vlastním prahem!
Paní Nerudová je výborný rétor. Žel jí neschází jedovatá slina a někdy ujíždí v rejpání a ironii ku své škodě. Mluví hloupě. ;-) .
Já jsem nový uzávěr proklínala také a nikdo se mi na síti nechechtal...asi proto, že se nejmenuji Babišová.. che
Proč se Babiš polil? No protože neumí číst. Jak se přiznal, v životě nepřečet žádnou knihu, tedy ani tu svoji. Takže si ani neumí přečíst návod. Jak prosté, milý Watsone.
vy toho Babiše nemít, tak nemáte o čem psát 😕
Našel by se jiný nesebekritický člověk, který se prsí do popředí.
Hloupý komentář p. Nerudové.Lidi mají jiné starosti.
tak proč to babiš řeší, když lidé mají jiné starosti ???
Nerudová má nejméně se co komu vysmívat. Sama žádný zázrak není. Jen kouká, kde by chytla nějakou dobře placenou funkci.
Trapná baba.Měla by se před studenty stydět.Chová se jak pravá bolševička.
S ohledem na věk bývalého premiéra očekávám v blízké době i instruktážní video z dětského pískoviště - bábovička 100krát jinak. I dnešní kojenec bude jednou volič…