1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jo a posměváčci se samozřejmě napijí s novým víčkem bez toho aby se polili. Tohle vymyslel zas nějaký chytroň . No a Nerudová aby se nepřidala k těm antibabišum

7
Před 1 rokem

Strčte si už Babiše a hlavě Nerudovou někam a začněte psát pohádky pro sěti snad vám to půjde líp.

8
Před 1 rokem

Nerudová?!? To jako vážně se ta prodavačka diplomů nestydí veřejně vyjadřovat. 🤪

14
Před 1 rokem

Pani Nerudová,co slovo to perla-bude pro Vás lepší zamést si před svým vlastním prahem!

29
Před 1 rokem
Dana Stará

Paní Nerudová je výborný rétor. Žel jí neschází jedovatá slina a někdy ujíždí v rejpání a ironii ku své škodě. Mluví hloupě. ;-) .

Já jsem nový uzávěr proklínala také a nikdo se mi na síti nechechtal...asi proto, že se nejmenuji Babišová.. che

2
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 rokem

Proč se Babiš polil? No protože neumí číst. Jak se přiznal, v životě nepřečet žádnou knihu, tedy ani tu svoji. Takže si ani neumí přečíst návod. Jak prosté, milý Watsone.

12
Před 1 rokem

vy toho Babiše nemít, tak nemáte o čem psát 😕

17
Před 1 rokem
Alena Iršová

Našel by se jiný nesebekritický člověk, který se prsí do popředí.

6
Před 1 rokem

Hloupý komentář p. Nerudové.Lidi mají jiné starosti.

15
Před 1 rokem
Oldřich Mlčák

tak proč to babiš řeší, když lidé mají jiné starosti ???

Před 1 rokem

Nerudová má nejméně se co komu vysmívat. Sama žádný zázrak není. Jen kouká, kde by chytla nějakou dobře placenou funkci.

27
Před 1 rokem

Trapná baba.Měla by se před studenty stydět.Chová se jak pravá bolševička.

30
Před 1 rokem

S ohledem na věk bývalého premiéra očekávám v blízké době i instruktážní video z dětského pískoviště - bábovička 100krát jinak. I dnešní kojenec bude jednou volič…

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt