Bureš a jeho neumětelství jsou k smíchu. K pláči je to, že třetina lidí u nás ho pořád chce u vesla. Ta třetina se skládá ze dvou částí - první část jsou méně inteligencí obdařené koblihy, druhá část - ta inteligentnější ale bez páteře, jsou ti kteří vědí co je Bureš zač, ale jsou to pouze prospěcháři kteří by volili kohokoliv, hlavně když z toho něco kápne.
Babiš je prachobyčejný gauner sledující jen a jen své vlastní zájmy. K tomu ovšem potřebuje dostatek blbců kteří nepřemýšlí a věří všemu co jim nakecá. Jinak jsou mu lidé u pr..le. Doma se bil v prsa a v Bruselu pěkně v předklonu podepsal vše co mu podstrčili.
Předesílám, že nejsem příznivcem ani voličem pana Babiše, ale pan premiér Fiala dělá úplně to samé (doma se bije v prsa a v Bruselu se plazí).
Zvláště pani Nerudová by se moc smát neměla. Už má sbaleno do Bruselu? Paní prezidentová by jí mohla věnovat své černé boty, které slavně "vynesla" u příležitosti návštěvy z Afriky.
Co taková Klára Dostálová, jakpak se do Bruselu chystá ona?
Umí ho kupodivu otevřít a na připevněné víčko už si lidé stěžovali dříve než na to poukázal Babiš ve videu. Na druhou stranu tyhle videa pisálci milují Babiš jim takto dodává materiál ke psaní a zároveň jim dává vydělat.
Mě se líbí , že zde kritizují Babiše a přitom sami kolikrát neumí ani desetinu toho co umí on. Stejně tak dokonce i členové vlády a nikdo z těchto lidí je nekritizuje i když by si to zasloužili . Je totiž až ohromující , když sníží třeba dotaci na stavební spoření a přitom se jedná o prorůstovou položku . Oni totiž nedokáží včetně Stanjury spočítat co se z toho státu vrátí . Stačí se podívat jak nás EU vyzývá , abychom začali s těžbou lithia , protože máme docela velké zásoby . Přitom by to našemu státu přineslo určitý zisk . Jim nevadí , že lidé jezdí nakupovat zboží a potraviny do sousedních států . Mě to připadá jako bychom žili v Kocourkově .Stejně tato vláda popouští inflaci a přichází o velký zisk při stamiliardových útratách lidí v obchodech . Já si říkám , neměli bychom zajistit , aby se stanovili pravidla kdo a s jakým vzděláním může zastávat určitá ministerská místa , aby náš stát a hlavně občani této republiky nebyli jejich neschopností ničeni . Víte všichni velmi dobře , že máme školu pro diplomaty , kteří jsou dobře vyškoleni . A opět tuto funkci ministra zahraničí zastává nevyškolený člověk z jedné politické strany . Pojďme se zasadit , aby konečně ministry zastávali odborníci . Pokud si politici nechtějí rozšířit své znalosti a další odborné vzdělání . Podle mě politické vzdělání není předpokladem pro zastávání ministerské funkce . Konečně si v tomto státě udělejme pořádek ! Máme zájem , aby náš stát řídili packalové nebo odborníci ?
Prosím, řekněte co umí, nebo čemu rozumí Babiš. Teda kromě čerpání dotací a jiných obdobných leváren.
Kdyby Forum24 nemělo Babiše, nemělo by co psát. Neúspěšná presidentská kandidátka usiluje o kandidaturu do Evropského parlamentu, pokud možno v regionu, kde je šance, že ji zvolí. Proč si tady nepřečteme, jak bývalý komunista chce jmenovat bývalého komunistu ústavním soudcem, to se ale nehodí do krámu. Pokud někdo někoho chce kritizovat, že rozděluje společnost, ať se laskavě pánové z Forum24 podívají do zrcadla.
Kdyby se ten slovenský lhář a podvodník pořád tak pitomě neproducíroval, nikdo by už o něj ani nezakopl, natož, aby o něm psal. Vy to prostě nechápete, on to všechno dělá právě proto, aby se o něm psalo.
Co se týká té přírody. Kolik jste viděli plastových pohozených víček a kolik lahví? Já teda na moc plastových víček v místě kde nybyly po buranech i láhve nenarazil.
Tak Babišovo video není cíleno na nikoho, kdo má potřebu si zjistit, že to odhlasoval v podstatě taky on, na ty co se mu smějí, že si žgrindá na tričko a ani na ty co řeší jeho osobnost a povahu. Je cílené na frustrovanou část obyvatel, která žije z potřeby být nonstop naštvaná na celý svět. Tento příklad je jasným důkazem. Kde není problém, tam ho já udělám, svedu ho na ostatní a svůj účel to splní. Jarda se mi bude smát, Karolína mi ukáže, jak se z toho dá pít normálně, ale to není cílovka. Cílem je dát tisícům lidí náboje k tomu si ztěžovat na další věc. A pak přijde zachránce Babiš a tyhle lidi vyvede z bídy, kterou jim víčka přinášejí! On sice vypadá, že neumí napočítat do 5 a dost často tak i vystupuje, ale je to jeden z nejlepších manipulátorů, které Česko zažilo. Lidi bohužel rychle zapomněli, koho za Covidu nesnášeli stejně jako dnes Fialu. Protože už je to dýl jak týden...
tesat do kamene, vystihl jste to přesně
Nejdřív lezla do Babišova kabinetu-prý udělá "důchodovou reformu"dokonce se nazvala šéfkou komise,nic nedokázala,vysmívá se chybám- jak malý děcko,ale po každém smíchu přichází pláč.Ty víčka -já je odtrhávám!!!
Odtrháváš , - jóóóoo?! :-D
Paní Nerudová, to je ta co o sobě řekla, že je mladá, krásná a chytrá? To zjistila asi když po volbách hulákala v poplatné ČT : "Babiše do koše?" A tohle se chce někomu vysmívat? Ta má ale ego.... arogance z ní čiší na všechny strany. Směle se může zařadit mezi své: MPA, Černochová, Němcová