Největší bezpečnostní riziko je FORUM 24 a Seznam Zpráv. Jenom štvavé chování proti opozici. Skoč do něčeho, to jsou tato provládní média.
A k tomu ( p ODS větí) 😂
Ta sekta ANO lže a stává se to nástrojem propagandy sekty ANO. Lhaní rozděluje společnost a pokud ty předvolební průzkumy nelžou, je více jak 35% lidí lživých Čechů, kterým pravda nevoní. To je hodně smutné.
je to gaussova křivka rozdělení společnosti a s tím se moc dělat nedá
Kvůli permanentním názorovým veletočům, kotrmelcům a přemetům by hnutí ANO nemělo být volitelné pro žádného rozumného občana.
Ty jsi ale rozumbrada!
Přes 40 let vlády komunistů nám byl čert dlužen, dodnes sklízíme jejich
úrodu. Zpřetrhal se řetěz postupného vývoje od První Republiky. Kdyby nebylo v Českých zemích komunismu, mohli jsme se dnes mít jako prasata v žitě .
O tom rozhodli vítězné mocnosti v Jaltě.
Názorové veletoče jsou vždy problém, byť je nutné někdy názory s ohledem na čas korigovat.
Tady "moudří" diskutéři ze slepence uvádí, že nikdo by neměl volit politiky, kteří lžou, překrucují, nejsou zásadoví.
Politika sama o sobě je o manipulování, ale přesto úroveň, kterou nastavil Fiala a vláda je nedosažitelná. Ti lžou ve všem, vždy a všude - ráno, přes den i večer. Postoj k EU, spalovacím motorům, důchodcům , daním, večírkům aj.
Takže z toho všeho vychází jedno - volte kohokoliv jenom ne Fialu a slepenec. Jsou to lháři. 🙂
A mávnutím proutku se pak vše hned změní a může se hned přijmout Euro, korespondenční volba a bude ráj na zemi! To přece ví každý příznivec SPDANOKSČM, hahaha!
Tak ono když lžete tak jako vrcholní politici ANO, kteří "pravdu" říkají pouze takovou, jakou chce momentálně slyšet jejich voličská základna, tak se to prostě stane, že se do těch lží zamotáte, protože si po nějaké době už nepamatujete, Jakou lež jakou lží právě vyvracíte...
A tohle moudro je z vlastní hlavy? No nazdar!
Netrvalo dlouho a někdo z namistrovaného FORA mi hrdinsky smazal příspěvek. To jste mě tedy zaskočili, tací střelci a že bych se jich dotkl? 😄 Tak buď pište pravdy nebo s tím skončete. Tak a teď očekávám alespoň týden banán:) Ale uděláme si screen, abych mohl ukázat, jak u nás funguje svoboda slova a demokracie. Buď mažeme nebo dáváme banány.
Co jiného očekáváte v nové podobě totality?
pPan Nacher by simněl také uvědomit co kde říká.Když v Děčíně v restauraci Daliborka řečnil o tom jak tento stát odírá spoluobčany stačilo zajít poblíž restaurace a podívat se v jakém automobilu tento pán přijel.Všechno ví,všechno zná a všude byl.Jenomže jak se také říká:není to obr jeto dlouhý stín trpaslíka.
Není lehké být poskokem Andreje Babiše, který mění svoje vyhlášení jak na běžícím pásu, prostě chaot. A samozřejmě poskoci nevědí, co jejich majitel právě říká a tak tlumočí to, co říkal dříve, jenže to už zase není pravda, protože ještě dříve říkal opak. Jak jsem napsala, nemají to lehké.
Ačkoli nejsem voličem hnutí ANO (já už vlastně nevolím nikoho, protože více než třicet let permanentního zklamání mne z jakéhokoli volebního optimismu definitivně vyléčilo), nemyslím si, že by to voliči ANO měli těžší než voliči jakékoli strany vládní koalice, protože narozdíl od nich nemusejí předstírat, jak skvěle si Fialova vláda vede a obelhávat sebe i ostatní, že její neúspěchy a extrémní neobliba jsou jen dílem pomluv a ,,války na Ukrajině".
Soihlasím s názirem pana Havlíčka z roku 2017, podle něhož sr euru nemá smysl vyhýbat s tím, že je potřeba k nému přistoupit ve vhodné době. V současnosti je k takovému kroku ovšem doba krajně nevhodná. Zejména prioto, že kvůli sebevražedné "zelené politice" bruselských vládců, spojené se stamiliardovými unijními podporami nesmyslné uktajinské války, je eurozóna na pokraji ekonomické katastrofy.
A už jste psal Vladimíru Vladimíroviči Putlerovi aby tu nesmyslnou imperialistickou válku zastavil..??