1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

„....Já jsem ten poslední, kdo by démonizoval Rusko, já mám Rusko docela rád, já ani neříkám, jestli maj mít Putina, nebo někoho jiného, to je prostě volba Rusů. (2016)“Odkaz to není pravda? A je tam toho víc.

11
Před 1 rokemUpraveno
Miroslav Kovacs

Máte špatný odkaz. Tady je správný

Odkaz

Před 1 rokem

Proč jen Hovorková pozměňuje situaci a slova vyřčená?

Kdyby tutéž otázku dostal Pavel a odpověděl ano, tak by lhal. Vojáky může vyslat jen vláda...

7
Před 1 rokem
Petr Nedvěd

Nevíte nic a jen se marně pokoušíte bránit svého miláška . Vojáky sice do války může poslat vláda ale jen se souhlasem parlamentu . A hlavně to o čem píšete nemění nic na tom že babiš aby se vlichotil svým voličům jasně řekl že by tam ty vojáky neposlal .

12
Před 1 rokem

Tak tento patologický lhář popřel co jednou skutečně řekl na veřejnosti a vůbec se neuzarděl.Jak si potom vyložit situaci kdy na tiskové konferenci(kdy vlastně měli být v PS) doporučí panu Fialovi psychiatrické léčení.Tento psychopat,lhář a stébák se nestydí být ještě jako poslanec a chválit svoji práci pro tuto republiku.Takové individuum které némá co dělat v tomto státě podporují i vysokoškolští jedinci a to je skutečně nepochopitelné.Voliči kteřÍ podporují tohoto Slováka jsou nejen mdlého rozumu ,ale hlavně jsou KOLABORANTI A VLASTIZRÁDCI!!!!!!!!!!!!!

4
Před 1 rokem

Tento článek není o tom, že okamžitě vystartuje armáda a běží bojovat za jinou zemi,ale v prvé řadě nato je obranné seskupení a v prvé chvíli se jedná o diplomatické řešení a když to selže,tak pak nastupuje další krok,ne hned válčit jak nám to tvrdí naši fanatici,to říkal Babiš, bohužel naše desinformační scéna pracuje proti Babišovi,proto více a ona se sama potopí.

21
Před 1 rokem
Jana Zemanová

Tak tyto kroky jsou snad očividné, nevím proč odvádíte pozornost stejně jako Váš guru, doslova se ho zeptali co kdyby a on odpověděl jak odpověděl. Byla to jasná otázka. Kdyby se měli zeptat na posloupnost tak ve studiu sedí ještě včera.

10
Před 1 rokem

Někdo je holt lhářem a zlodějem celý život. A jenom jiní lháři a zloději ho volili a volit budou.

24
Před 1 rokem
Karel Mořický

To je naprostá pravda Nuttela je hrozný lhář a jeho poskoci též!!!

3
Před 1 rokem

Snažil jsem se poslouchat a snažil jsem se rozumět tomu,co dnes AB ve sněmovně pronášel. Opět to bylo páté přes deváté,přehazoval papíry a nesouvisle skákal sám sobě do řeči. A jeho věrní se jeho vtipům smáli a tleskali. Jak také jinak. O tom článku 5 lhal. Všechny média vyjmenoval že jsou prokoaliční (krom jeho medií) které vlastně ani nemá. Blábolil,blábolil a urážel a chválil se tak,jak umí jen on. A lidi mu to žerou.

16
Před 1 rokem
Josef Cisko

A co žereš ty #fijalovej VUML.

Před 1 rokem

Psychopati bez mrknutí oka popřou, co veřejně prohlásili. A pevně tomu věří. Pravda je pro ně to, co říkají právě v danou chvíli. Kéž by u nás bylo uzákoněno, že psychopat nesmí zastávat politickou funkci. Každý poslanec, ministr, zastupitel apod. by museli podstupovat psychiatrické vyšetření. Ale to je asi jen naivní idealistické přání.

11
Před 1 rokem
František Himmel

Je všeobecně známo, že mezi politiky je vysoké procento psychopatů, víc, než v jiných profesích. Stači se podívat na současnou vládní koalici.

Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Bureš lže kudy chodí. Při volbě prezidenta zpochybnil platnost článku 5, nyní by to nikdy neudělal. Nikdy nebyl STBak, ale evidence a soudy nelžou. Ptačí hnízdo nebyla účelovka, svoje děti by nikdy nevystavil problémům, přesto si Ptačí hnízdo vyvedl z Agrofertu, ze svých dětí udělat bílé koně aby dostal dotaci 50 mil. Kolik podvodů spáchal při privatizaci a krádežích firem ani nechci vědět. Bez dotací ani neumí podnikat, jeho zaměstnanci dřou bídu s nouzí, platí je na úrovni minimálních platů. V době krize, kterou způsobil rozhazováním peněz ze státního rozpočtu a zadlužováním státu (tedy nás všech) zvedl ceny potravin a zdvojnásobil zisky a všechny nás obral o peníze a dále prohloubil inflaci.

Je to prostě lhář, podvodník, defraudant, stbák a já takového politika v čele státu nechci ani vidět. Měl by být zavřenej až zčerná, ale bohužel se ho naši neúplatní soudci bojí.

12
Před 1 rokem
Petr Abrahámek

A nejhorší je, že tuhle bezpáteřní kreaturu hájí a hlavně volí třetina lidí této země.

A některým jeho chování dokonce totálně imponuje.

11
Před 1 rokem

Pan Babiš se s oblibou věnuje sám sobě. To mu pak lehko ujde, že existuje i něco jiného. Natož nějaká odpovědnost a řád

5
Před 1 rokem

Babišismus v plné nahotě - lži, manipulace, trapnosti, blekotání, bezmezná podřízenost anoistů, absence svědomí a využívání jednodušších lidí.

Skvělý program tohoto spolku, pardon, strany.

21
Před 1 rokem
Kubat Veronika

👍👍👍👍

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt