1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Přepisuju si ho na Velkýho fakíra. Přijde mi, že i kdyby v muzeu znásilnil vycpanou ovečku, tak mu ty jeho ještě souhlasně zatleskají.

10
Před 1 rokem

Nic nového pod sluncem, nebylo to poprvé ani naposledy. Politik nemá lhát, Babiš lhal opakovaně a několikrát byl soudem usvedcen.

11
Před 1 rokem
Eva Matějková

Lzeš Lennin Fijalovič lze pokaždé když otevřeme zubatou hubu

10
Před 1 rokem

Kdo bere jeho slova vážně, tak již musí být ducha mdlého. Tak elitní lhář bez jediného zardění, tak to již je třída fakt odpovídající diagnóze. Ještě před pár lety by v politice, ani veřejném životě nebylo pro něj místo. Doba se ovšem změnila a psychopati jsou v kurzu. Smutné!!! 🤔😥👎

16
Před 1 rokem
Ladislav Kukla

Víte kolik je blbců co mu věří každé slovo.

11
Před 1 rokem

...aneb, jak parodicky zpíval Jablonský před volbami na známý nápěv K.Gotta: "Co bych já jen za něj dal, on nikoho neudal, mám ho rád, máám ho rááááád!" ;oDDDDD

14
Před 1 rokem

Takže, mám-li to chápat správně: tenhle amorální lhář něco nalže před volbami voličům, pak je vše jinak, aby ne a volba na základě vyfabulovaných evidentních lží jako platí? Zdá se, že ano a na vylhaných volbách nám nyní funguje naše skvělá demokratická společnost, která nepotřebuje při volbách ani strany, které jsou nějak charakterizovány (alespoň mají program a strukturu a další detaily), ale volně vyložitelná hnutí, jako třeba ANO...a ty mohou plácat chvíli to a pak zase ono, podle toho jak na korouhvičku fouká vítr, takže nezbyde nic jiného než PR šéfa. A to jako má stačit pro rozvoj a skvělou budoucnost naší vlasti. No potěš koště! A tohle nekulturní hovádko si může 4 roky za pultíkem lhát, co ho zrovna napadne a my to platíme. Ale takhle svobodná společnost nemůže fungovat, protože svobodný je jen ten lhář za pultíkem, který je za ty kydy královsky placený. Chce to ZMĚNU!

9
Před 1 rokem
Radek Koliáš

To je ta dnešní smutná doba v něčem. Soudem uznaný lhář může své lži křičet dál a dál škodit této zemi. A ještě mu cca 30% tleská.

Před 1 rokem

Když někdo často lže, tak už ani neví kdy mluvil pravdu a kdy lhal. Problém tkví však v tom, že Češi lháře obdivují a do svého čela je volí. Jinak by se Zeman nemohl stát prezidentem, který se také stal bezpečnostním rizikem a Babiš premiérem. Jak vidno tak jsou v tom Češi nepolepšitelní.

12
Před 1 rokem
Jiri Skodak

No a teď zas Fiala.

5
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Sloneskorusínská tlučhuba, ohrožující bezpečnost ČR pro pár hlasů dezolátů pod 5%, kterým se tyhle kecy líbí a chtěli by je převést s Burešem do reálu. Nakonec ojebán bude Bureš, protože se sní m nikdo rozumný bavit nebude i dezoláti co mu zase naletí na jeho pindy.

9
Před 1 rokem

Ten lže, i když mlčí...

21
Před 1 rokem

Fialenko Nutelák a celá jeho skvadra 5 koaličky lže stále a to co říkali před volbami ted říkají úplný opak a notičky se naučili a už stále jen zpívají všichni to samé /naučené/ . Je to trapné !! Lžou ani se nečervenají. !!

13
Před 1 rokem
Angelika Strnad

Uf, to byl výpad.

4
Před 1 rokem

Já bych se ho zastal on ten polomaďar ale vůbec netuší co je článek 5 a co má dělat NATO. Když se zeptáte jeho geronto voličů na jakoukoliv jednoduchou otázku, tak také odpoví na něco jiného resp. vůbec si nebudou jisti časem a prostorem.

25
Před 1 rokem
Josef Jenco

Oni to nevědí ani mladí. Ti potřebují ke svému životu jen mobil a sociální sítě a zážitky.

7
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt