1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Paní Kovářová je podle mě skvělou demonstrací toho, čemu se říká perfidní osobnost. Záludnost, demagogie, zastíraná agresivita. Čeština má pro to skvělé slovo. Všiváctví. Většina takových lidí má ale pocit, že takoví jsou všichni, že na tom není nic špatného.

14
Před 1 rokem
Martin Urban

V KSČ od roku 1987 .

3
Před 1 rokem

Měla si do názvu dodat.......Normální ..iotka Daniela.

30
Před 1 rokem

Kdo nejde s námi, jde proti nám ! Paní senátorka si dovolila zapochybovat o oficiální verzi a už je ta nejhorší ze všech. Jak od Fóra 24, tak i ve zdejší diskuzi.

Vybavil se mi jeden citát, nevím již kdo ho řekl. "Hluboce s vámi nesouhlasím, ale ze všech sil budu bránit, aby jste svůj názor mohl vyslovit". To, že se dokážeme zamyslet i nad odlišným názorem je smysl demokracie. Budeme li papouškovat jen to, co nám media podsouvají budou z nás jen tupé ovce.

Alespoň jsem se zamyslel nad tím, co paní senátorka říká a možná, že i má v lecčem pravdu.

18
Před 1 rokem
Josef Hejduk

Tak Němci měli po válce taky právo tvrdit, že nevěděli nic o koncentračních táborech. A argumentovali stejně jako paní senátorka, vždyť jim přece nikdo nepřipravil písemné podklady.

9
Před 1 rokem

Její "argumenty" by se skvěle hodily na Němce, kteří po válce všichni ochotně tvrdili, že nevěděli nic o koncentračních táborech. Pravda, taky jim nikdo nedokázal, že jim byly připraveny písemné podklady.

10
Před 1 rokemUpraveno

Tady ta soudružka by potřebovala asi získat osobní zkušenost, pak by možná připustila že se mýlí že jí přísluší jméno "normální pí-a".

8
Před 1 rokem

Paní senátorka je zřetelně mimo realitu. Bohužel zpívá písně rusácké propagandy a svými vyjádřenimi si pouze nechává pootevřená zadní vrátka. Co kdyby? Typické kolaborantské chování. 🤮🤮🤮

3
Před 1 rokem

Citát:„Nevím o tom, že by proběhlo hodnověrné seriózní šetření. Nemám k dispozici data, čísla, zprávy nezávislých pozorovatelů." To bude asi tím, že je to právnička. Právníci obecně chtějí důkazy. Kdyby to byla politručka jmenovala by se Jandourková a psala by do Fora 24 propagandu.

42
Před 1 rokem
Miloš Zbránek

Hodnověrná nezávislá šetření ale proběhla, a stále probíhají. S daty, čísly, zprávami. Kovářové problém je v tom, že nejsou nezávislá podle jejího střihu. "Nezávislý" podle jejího chápání znamená vymezující se proti tomu, proti čemu se vymezuje ona ("Brusel", aktuální česká vláda, USA atd.), a nevadí, když je závislý na jiných (třeba na Kremlu).

42
Před 1 rokem

Na první pohled, ještě bez čtení, mi slova senátorka Kovářová evokovala "seniorka Kovářová". A už jsem se radoval že ta baba konečně vypadne z veřejného prostoru. No, bohužel předčasná radost.

13
Před 1 rokem

Doufám, že si paní senátorko tento článek přečtěte. A možná to ani nemusíte komentovat.

30
Před 1 rokem
Josef Vorel

Nepřečte,.to by ho přece musela dostat na stůl 😁

48
Před 1 rokem

Pokud by měla skutečně zájem si ty informace zjistit, mohla se ptát kolegů.

A dostává dost peněz i na to, aby její podržtažky opatřily dostatek relevantních informací z otevřených zdrojů...

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt