To bude dobra slatanina 😁 ani nevim koho by to tema zajimalo 🤣🤣🤣
Je to podle mne velmi dobrá knížka, poutavě psaná a velmi věcná, s odkazy. Kdo ji kritizuje bez přečtení, je vedle jak ta jedle.
Raději to prožít znovu podle názvu knihy než dlouho prožívat to co se odehrává nyni
Trefil jste se, opravdový vládci mají strach ,že za Ano jím už tak lehce pšenka nepokvete.Jenom se podívejte jak rozhazují jak Monako,důchodci a lůza je na dně a oni chtějí metro automatické bez obsluhy a lidi propustí .Ty nás zadluží na 200let jejich snem je Brusel, Berlín, Paříž nebo nás dokonce prodají sousedním státům, já tomu věřím.Pro ně jsme jenom lůza, jak za německa v pohraničí.Akorát Praha zůstane ,jak to Monako.Máme velkou výzvu my ta lůza ,abychom se zachránili jako národ.Tu umělou inteligenci a Bukanýři bychom měli,darovat za odvoz do pouště aby nebyli u vody.To je záhuba pracovité lůzy u nás a tedy našeho státu.Mimo války o kterou se snaží nám nic nepřinesou.Protože oni o ničem nerozhodují,to je už dávno rozhodnuto co se musí a nemusí ,táto pětikolka jenom plní a média za ní mluví co si oligarchové přeji.Baklík,Setský,.....atd.
Od Šafra bych nechtěla nic jiného jen by odešel pryč a přestal kydat špínu fuj
Pryč od vás z domova, nebo jak pryč?
Šafr už píše druhý díl s názvem Báječná léta s Petrem Fialou. Na Babišovi již vydělal balík tak snad i o Fialu bude zájem.
Dívám se na ten jeho ;obličej a odradilo mě to od koupě.Stejně tak si počkám na báječná léta s pětikolkou.Už aby to bylo.
Už začnete psát knihu o pétikoalici,co ta tu předvádí.Kdyby nebylo Babiše,tak nemáte o čem psát.
Kolik měl autor v žíle, když ten besceler sm,lil?
A kolik vy, když jste se sem vyblila?
Jak může tenhle regulérní blb něco vymyslet. Možná by mohl napsat baladu o fialovém banditovi.
Doufám, že žádný rozumný člověk nebude utrácet peníze za brakovou "literaturu".
Rozumný to číst nemusí a nerozumný nebude. Někteří lidé mají prostě svoji pravdu a bohužel je jich hodně.