A navíc nás čipují! Ovšem v tom bych neviděl takový problém. Náš Alík má také čip a šťastnějšího psa neznám! Takže z logiky věci mi vychází, že čip = šťastný život.
...a pravidelně plná "miska,"...to taky někomu stačí ke štěstí 😁
Taky mám v práci kolegu, který šířil na vše strany "odtajněné" informace, že do potravin označených žábou, se cíleně přimíchává hmyz. Ovšem jen do té doby , než jsem mu stejný symbol ukázal na zakoupeném ovoci. Ale něco mi říká že je to zbytečné, nějakou novou "pravdu" si jistě najde.
Tak asi bylo to jablko s červíkem :-)
Ta paní co tu grilujete má vlastně pravdu. Zdraví v McDonald's nekoupíte a v průmyslové zpracovaných potravinách ( plastových prefabrikátech) už vůbec ne. A jestli si někdo myslí, že Aspartam, který cpou do všeho a možná záměrně je pro naše tělo výhrou tak je blázen. Dobrou chuť. 😉
Když na věc dojde, tak máte smůlu, protože i ten vzduch je plný škodlivin, životní prostředí také a škodliviny se kumulují ve všem.
Nevhodné
A trefné
I kdybyste argumentoval dvaceti odbornými články, těmto lidem je to jedno. Oni totiž při své mentální alternativnosti pochopili aspoň jedno. Že teď se nesmysly nosí a jejich hlasatel nebude drtivě odsouzen jako obecní Pepek Vyskoč, ale ve své komunitě bude uctíván jako hrdina, který se rázně postavil establišmentu a mocným. Konečně bude slavným a o jeho nesmyslech se povede debata. A tohle jim stačí ke štěstí.
Pane Jandourku, mocní tohoto světa nás ovlivňují od nepaměti. Každý člověk by si měl vyhodnocovat sám co je pravda, co je správné a co je a není dezinformace.
To by jistě měl, bohužel nemalá část lidí na to nemá mentální kapacitu a věří i evidentní lži.
Stačí k jakémukoliv nesmyslu připsat kouzelnou formuli "rychle sdílejte, než to smažou", a úspěch s cejchem pravdy, je zaručen 😁
Bureš to má také v oblibě.
Nejhorší ze všech nemocí,co jsou na světě,je lidská blbost.Rakovina je proti ní jen rýmečka.Pozoruhodné je,že jsou často infikovaní i jinak inteligentní lidé.Jediná prevence je zdravá skepse,kritické myšlení ale i sebekritika. Poznej pravdu a pravda tě odvobodí. Od čeho? Od lží.A to je celoživotní cesta.Nikdy nic nepřijímat stoprocentně,neztotožňovat se z něčím jen proto že se mi to líbí. Není to moc pohodlné,ale zajímavé. Ale možná že i toto je blbost...😀
Lidem co věří nesmyslům, doporučuji se naučit žít bez jídla a pití. Chodit ve skafandru, do kterého se bude vhánět mnohonásobně přefiltrovaný vzduch. Když to budete dodržovat, tak neonemocníte a to ani rakovinou. Na přílbu skafandru umístěte maják, ať ostatní vědí co jste zač.
Vše nemusí být dezinformace. Ve ŠVÝCARSKU na základě studií zrušili prevent. používání mamografů. Více škody než užitku. Může pomoci,ale taky může způsobit rakovinu.
To co píšete je kravina, přesvědčit se můžete sám na stránkách prevenci rakoviny ve Švýcarsku.
Odkaz