1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A navíc nás čipují! Ovšem v tom bych neviděl takový problém. Náš Alík má také čip a šťastnějšího psa neznám! Takže z logiky věci mi vychází, že čip = šťastný život.

16
Před 1 rokem
Daniel Binko

...a pravidelně plná "miska,"...to taky někomu stačí ke štěstí 😁

7
Před 1 rokemUpraveno

Taky mám v práci kolegu, který šířil na vše strany "odtajněné" informace, že do potravin označených žábou, se cíleně přimíchává hmyz. Ovšem jen do té doby , než jsem mu stejný symbol ukázal na zakoupeném ovoci. Ale něco mi říká že je to zbytečné, nějakou novou "pravdu" si jistě najde.

18
Před 1 rokem
Matěj Král

Tak asi bylo to jablko s červíkem :-)

12
Před 1 rokem

Ta paní co tu grilujete má vlastně pravdu. Zdraví v McDonald's nekoupíte a v průmyslové zpracovaných potravinách ( plastových prefabrikátech) už vůbec ne. A jestli si někdo myslí, že Aspartam, který cpou do všeho a možná záměrně je pro naše tělo výhrou tak je blázen. Dobrou chuť. 😉

9
Marek Hobl

Když na věc dojde, tak máte smůlu, protože i ten vzduch je plný škodlivin, životní prostředí také a škodliviny se kumulují ve všem.

1
Před 1 rokem

Nevhodné

Před 1 rokem
Artur Pillarz

A trefné

4
Před 1 rokem

I kdybyste argumentoval dvaceti odbornými články, těmto lidem je to jedno. Oni totiž při své mentální alternativnosti pochopili aspoň jedno. Že teď se nesmysly nosí a jejich hlasatel nebude drtivě odsouzen jako obecní Pepek Vyskoč, ale ve své komunitě bude uctíván jako hrdina, který se rázně postavil establišmentu a mocným. Konečně bude slavným a o jeho nesmyslech se povede debata. A tohle jim stačí ke štěstí.

12
Před 1 rokem

Pane Jandourku, mocní tohoto světa nás ovlivňují od nepaměti. Každý člověk by si měl vyhodnocovat sám co je pravda, co je správné a co je a není dezinformace.

13
Lubomír Palij

To by jistě měl, bohužel nemalá část lidí na to nemá mentální kapacitu a věří i evidentní lži.

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Stačí k jakémukoliv nesmyslu připsat kouzelnou formuli "rychle sdílejte, než to smažou", a úspěch s cejchem pravdy, je zaručen 😁

5
Před 1 rokem
Karel Tancoš

Bureš to má také v oblibě.

2
Před 1 rokem

Nejhorší ze všech nemocí,co jsou na světě,je lidská blbost.Rakovina je proti ní jen rýmečka.Pozoruhodné je,že jsou často infikovaní i jinak inteligentní lidé.Jediná prevence je zdravá skepse,kritické myšlení ale i sebekritika. Poznej pravdu a pravda tě odvobodí. Od čeho? Od lží.A to je celoživotní cesta.Nikdy nic nepřijímat stoprocentně,neztotožňovat se z něčím jen proto že se mi to líbí. Není to moc pohodlné,ale zajímavé. Ale možná že i toto je blbost...😀

Před 1 rokem

Lidem co věří nesmyslům, doporučuji se naučit žít bez jídla a pití. Chodit ve skafandru, do kterého se bude vhánět mnohonásobně přefiltrovaný vzduch. Když to budete dodržovat, tak neonemocníte a to ani rakovinou. Na přílbu skafandru umístěte maják, ať ostatní vědí co jste zač.

5
Před 1 rokem

Vše nemusí být dezinformace. Ve ŠVÝCARSKU na základě studií zrušili prevent. používání mamografů. Více škody než užitku. Může pomoci,ale taky může způsobit rakovinu.

14
Před 1 rokem
Otamar Martinák

To co píšete je kravina, přesvědčit se můžete sám na stránkách prevenci rakoviny ve Švýcarsku.

Odkaz

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt