1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Není to můj prezident , nikdy jím nebyl a nikdy taky nebude. Nechová se jako prezident všech to ani náhodou FUJ.

59
Před 1 rokem
Pepa Novák

Jj, holt to není Bureš.

34
Před 1 rokem

Konečně prezident, který neblábolí, nechvástá se, nenadává novinářům, není ožralý a vydrží stát a má opravdu rovná záda. Své hříchy již dávno odčinil službou vlasti, dokonce i ve vojenských střetech.

21
Před 1 rokem
Michal Pavel

Ty se nech vyšetřit.Ten komouš v jakých byl střetech? tak akorát se svou komoušskou paničkou.😀

3
Před 1 rokem

Nemusel jsem na to koukat protoze tenhle ....... tu neni pro nas ale pro tu ..... vladu. Jsme mu totalne ukradeny, hlavne ze ma vylety zadarmo a dela absolutne ......🤦🤬

18
Martin

Výlety zdarma? A on už si některý prezident cesty platil?

3
Před 1 rokem

Projev sice jakoby slušný,ale o ničem

47
Před 1 rokem
Petr Kvita

...no holt na nádvoří nerozdával ... třeba koblihy - co?

34
Před 1 rokem

Nejsem na ty keci zvědavá hned jsem přepla TV.

68
Před 1 rokemUpraveno
Hana Zahradnikova

To že vás nezajímá projev prezidenta, který neuráží a neříká ožralý ku.dy, tak to celkem chápu - je to totiž mimo vaší ligu!

22
Před 1 rokem

čtení pana soudruha generála presidenta ze čtecího zařízení napsané jeho přítelem po boku jsem nesledovala .

28
Před 1 rokem
Marcela Dostálová

Lepší čtený projev rozumného Pavla, než z patra pronášené urážky pomstychtivého Zemana.

39
Před 1 rokem

Novinářskou žumpu která vydává Fialovi publikace za naše daně dotovanou fialovým hnusem nemůžete brát vážně

22
Před 1 rokem
Jiri Hrubej

Pracujte na sobě a začněte kultivovat svá vyjádření. Pokud nemáte seriózní podklady, pro svá tvrzení, tak raději také mlčte.

2
Před 1 rokem

generál komouš nezklamal - komunisti byli vždy internacionální a v podstatě protičeský...

35
Před 1 rokem
Miroslav Vosmík

Jdi se vykakat Mirku. Už se ti to tlačí k mozku....😎

2
Před 1 rokem

Poslechem si nebudu kazit nový rok.

13
Před 1 rokem
Oldřich Mlčák

To je dobře názor jen váš

5
Před 1 rokem

Bez € jsme se obešli téměř 20 let. Takže bychom to dalších 20 x 20 let mohli "dočasně" ignorovat.

Vlastní měna je jedním ze znaků suverenity státu...

2
Před 1 rokem
Milan Kudela

Stejně ji už nemáme.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt