Není to můj prezident , nikdy jím nebyl a nikdy taky nebude. Nechová se jako prezident všech to ani náhodou FUJ.
Jj, holt to není Bureš.
Konečně prezident, který neblábolí, nechvástá se, nenadává novinářům, není ožralý a vydrží stát a má opravdu rovná záda. Své hříchy již dávno odčinil službou vlasti, dokonce i ve vojenských střetech.
Ty se nech vyšetřit.Ten komouš v jakých byl střetech? tak akorát se svou komoušskou paničkou.😀
Nemusel jsem na to koukat protoze tenhle ....... tu neni pro nas ale pro tu ..... vladu. Jsme mu totalne ukradeny, hlavne ze ma vylety zadarmo a dela absolutne ......🤦🤬
Výlety zdarma? A on už si některý prezident cesty platil?
Projev sice jakoby slušný,ale o ničem
...no holt na nádvoří nerozdával ... třeba koblihy - co?
Nejsem na ty keci zvědavá hned jsem přepla TV.
To že vás nezajímá projev prezidenta, který neuráží a neříká ožralý ku.dy, tak to celkem chápu - je to totiž mimo vaší ligu!
čtení pana soudruha generála presidenta ze čtecího zařízení napsané jeho přítelem po boku jsem nesledovala .
Lepší čtený projev rozumného Pavla, než z patra pronášené urážky pomstychtivého Zemana.
Novinářskou žumpu která vydává Fialovi publikace za naše daně dotovanou fialovým hnusem nemůžete brát vážně
Pracujte na sobě a začněte kultivovat svá vyjádření. Pokud nemáte seriózní podklady, pro svá tvrzení, tak raději také mlčte.
generál komouš nezklamal - komunisti byli vždy internacionální a v podstatě protičeský...
Jdi se vykakat Mirku. Už se ti to tlačí k mozku....😎
Poslechem si nebudu kazit nový rok.
To je dobře názor jen váš
Bez € jsme se obešli téměř 20 let. Takže bychom to dalších 20 x 20 let mohli "dočasně" ignorovat.
Vlastní měna je jedním ze znaků suverenity státu...
Stejně ji už nemáme.