1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý den v Novém roce 2024.Opět jsem se po 10 letech dočkal STÁTNICKÉHO projevu prezidenta České republiky.Prezident Pavel neurážel,nenadával a konstatoval spoustu FAKTŮ které občany zajímají.Děkuji pane prezidente Pavle.Jsem rád,že jsme se se spoustou kamarádů a přátel nezmýlili v naší volbě mít Vás PREZIDENTEM České republiky.✌✨.

72
Před 1 rokem
Jirka Srom

Jo to sedi nedela nic, jen co mu rekne nase ...... vlada a jeste si krasne vyletuje za nase prachy, z neho bych 🤮

27
Před 1 rokem

Jak dojemne od karierniho bolsevika, ktery v listopadu 1989 byl se svym utvarem pripraven k potlaceni demonstraci, syn plukovnika vojenske kontrarozvedky, ktery udaval svoje kolegy za nesouhlas s ruskou invazi, manzelka vojenska politrucka akademie Klementa Gottwalda a on uz v 25 letech predseda stranicke organizace, ktery jeste v roce 1987 verejne chvalil invazi 1968.

A kolik ceskych obcanu obdivuje toho karieristu, co bude mit i sikme oci, pokud dojde k dalsi zmene na politicke scene

109
Před 1 rokem
Pavel Marek

Jako mladý by přijal rubl a nyní apeluje pro euro.

Obráceni Ferdy Pištory dokonané. Fuj, hnus!

40
Před 1 rokemUpraveno

Jsem P.P. vděčný, že nás po 20-ti letech prezidentské nicoty zbavil hrozby dalších let novoročního blábolení. Děkuji.

22
Před 1 rokem
Zdeněk Mravčík

Hmm, evidentně je zvyklý plnit rozkazy a jen přečetl to, co mu připravili jiní a podstrčili, aby to sdělil národu ...

4
Před 1 rokem

Je dobře že jsem se toho trapasu v podání loutky neučasnil.Zase si ho povodil přitel u boku co nepotřebuje prověrku.🤮🤮🤮

23
Před 1 rokem
Petr Ciosk

A hloupé 🐑u obrazovek zase smočili tangáče.🤡🤡🤡🤡

5
Před 1 rokem

Projev prezidenta výborný, nedovedu si představit projev estébáka, tlučhuby a jeho burešovštiny.🤣

68
Před 1 rokem
Molinek Jaroslav

Molinku,Molinku, projev komunisty se líbí,neusvědčený stbák vadí, na čem jedete i v novém roce ?!? Tady je diskuze o projevu a ne o názoru na ostatní nezúčastněné .

36
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Zdalipak se pozornosti prezidenta České republiky dočkají velmi zásadní úvahy, jako jsou například ty níže uvedené?

Z generála hlavou státu, ale co dál?

Odkaz

@@@

Vymývání mozků na Západě už se řídí zevnitř napadených zemí

Odkaz

www.irozhlas.cz
Z generála hlavou státu, ale co dál? Prezidentu Pavlovi chybí politické zkušenosti, i proto se zatím spíš učí
Petr Pavel začal s velikou společenskou podporou, ale jak ukazují průzkumy, začíná mírně oslabovat. Jaká byla jeho cesta na Hrad a prvních deset měsíců ve funkci, shrnuje iROZHLAS.cz a Radiožurnál.
3
Před 1 rokem
Pavel Vodička

Je fajn a v pohodě, což se o Vás říct nedá.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Připadlo mě , že nám dává kázání ! Občané , musíte poslouchat Fialu , nesmíte říkat svůj názor , jinak půjdete do báně . Nevolila jsem nikoho z nich a nikdy nebudu

75
Před 1 rokem
Kolenickova Slavka

To jste snad někde poslouchala na Slovensku soudem uznaného agenta Babiše.😂.

20
Před 1 rokem

Jeho projev opet potvrdil ze lze,nesjednocuje obcany ale naopak rozdeluje.Proc se vmesuje a rozdeluje spolecnost na starou a mladou.Verim,ta starsi generace vi co je za bezchrakterniho cloveka rozvedcik a byvaly preseda ZOKSC,mladym kteri jsou narozeni po 90 roce muze lhat a vymluvat se a nebo vi ze mladi se o jeho komousskou minulost nezajimaji a nebo o ni nevi vubec nic.Starsi generace ktera byla perzekuovna,sikanovana,umlcovana komousema proto tohoto prekabatence neuznava.Clovek ktery dokaze nekolikrat ruznym systemum politiky prisahat a nekolikrat se odvolavat a delat se pomylenym z duvody otce je clovek bez respektu a duvery nas obcanu.

3
Před 1 rokem
Jaroslava Bierreth

PP nic nerozděluje na mladou a starou, to jsi dost hloupě pochopil. Je prostě fakt, že budoucnost patří mladším než jsi ty, ty už tu nebudeš a oni budou muset řešit důsledky tvých hloupých rozhodnutí. Kdo rozděluje je tvoje generace, frustrovaná příležitostmi, které přinesla svoboda, a které už se jí netýkají.

1
Před 1 rokem

Tlumočí to co mu fialový dezoláti napíši. Škoda že soudruh prezident nemá vlastní názor,pouze blekota lži populistické vlády.

29
Před 1 rokem
Pavel Jelinek

Dříve holt blekotal to, co bylo ve stranických stanovách, a tak teď se jen přizpůsobil současnosti a jede v podobném stylu.

Co také čekat od zelené gumy?

19
Před 1 rokem

Mluvil o nicem k nikomu

Neberu jej a nevolil jsem jej

.

91
Před 1 rokem
Jindrich Poulik

Jen hezký kecy, hlavně že jsou napakovaný a obyčejný lidi dřou tupou kudlou!

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt