Dobrý den v Novém roce 2024.Opět jsem se po 10 letech dočkal STÁTNICKÉHO projevu prezidenta České republiky.Prezident Pavel neurážel,nenadával a konstatoval spoustu FAKTŮ které občany zajímají.Děkuji pane prezidente Pavle.Jsem rád,že jsme se se spoustou kamarádů a přátel nezmýlili v naší volbě mít Vás PREZIDENTEM České republiky.✌✨.
Jo to sedi nedela nic, jen co mu rekne nase ...... vlada a jeste si krasne vyletuje za nase prachy, z neho bych 🤮
Jak dojemne od karierniho bolsevika, ktery v listopadu 1989 byl se svym utvarem pripraven k potlaceni demonstraci, syn plukovnika vojenske kontrarozvedky, ktery udaval svoje kolegy za nesouhlas s ruskou invazi, manzelka vojenska politrucka akademie Klementa Gottwalda a on uz v 25 letech predseda stranicke organizace, ktery jeste v roce 1987 verejne chvalil invazi 1968.
A kolik ceskych obcanu obdivuje toho karieristu, co bude mit i sikme oci, pokud dojde k dalsi zmene na politicke scene
Jako mladý by přijal rubl a nyní apeluje pro euro.
Obráceni Ferdy Pištory dokonané. Fuj, hnus!
Jsem P.P. vděčný, že nás po 20-ti letech prezidentské nicoty zbavil hrozby dalších let novoročního blábolení. Děkuji.
Hmm, evidentně je zvyklý plnit rozkazy a jen přečetl to, co mu připravili jiní a podstrčili, aby to sdělil národu ...
Je dobře že jsem se toho trapasu v podání loutky neučasnil.Zase si ho povodil přitel u boku co nepotřebuje prověrku.🤮🤮🤮
A hloupé 🐑u obrazovek zase smočili tangáče.🤡🤡🤡🤡
Projev prezidenta výborný, nedovedu si představit projev estébáka, tlučhuby a jeho burešovštiny.🤣
Molinku,Molinku, projev komunisty se líbí,neusvědčený stbák vadí, na čem jedete i v novém roce ?!? Tady je diskuze o projevu a ne o názoru na ostatní nezúčastněné .
Zdalipak se pozornosti prezidenta České republiky dočkají velmi zásadní úvahy, jako jsou například ty níže uvedené?
Z generála hlavou státu, ale co dál?
Odkaz
@@@
Vymývání mozků na Západě už se řídí zevnitř napadených zemí
Odkaz
Je fajn a v pohodě, což se o Vás říct nedá.
Připadlo mě , že nám dává kázání ! Občané , musíte poslouchat Fialu , nesmíte říkat svůj názor , jinak půjdete do báně . Nevolila jsem nikoho z nich a nikdy nebudu
To jste snad někde poslouchala na Slovensku soudem uznaného agenta Babiše.😂.
Jeho projev opet potvrdil ze lze,nesjednocuje obcany ale naopak rozdeluje.Proc se vmesuje a rozdeluje spolecnost na starou a mladou.Verim,ta starsi generace vi co je za bezchrakterniho cloveka rozvedcik a byvaly preseda ZOKSC,mladym kteri jsou narozeni po 90 roce muze lhat a vymluvat se a nebo vi ze mladi se o jeho komousskou minulost nezajimaji a nebo o ni nevi vubec nic.Starsi generace ktera byla perzekuovna,sikanovana,umlcovana komousema proto tohoto prekabatence neuznava.Clovek ktery dokaze nekolikrat ruznym systemum politiky prisahat a nekolikrat se odvolavat a delat se pomylenym z duvody otce je clovek bez respektu a duvery nas obcanu.
PP nic nerozděluje na mladou a starou, to jsi dost hloupě pochopil. Je prostě fakt, že budoucnost patří mladším než jsi ty, ty už tu nebudeš a oni budou muset řešit důsledky tvých hloupých rozhodnutí. Kdo rozděluje je tvoje generace, frustrovaná příležitostmi, které přinesla svoboda, a které už se jí netýkají.
Tlumočí to co mu fialový dezoláti napíši. Škoda že soudruh prezident nemá vlastní názor,pouze blekota lži populistické vlády.
Dříve holt blekotal to, co bylo ve stranických stanovách, a tak teď se jen přizpůsobil současnosti a jede v podobném stylu.
Co také čekat od zelené gumy?
Mluvil o nicem k nikomu
Neberu jej a nevolil jsem jej
.
Jen hezký kecy, hlavně že jsou napakovaný a obyčejný lidi dřou tupou kudlou!