1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Platit či neplatit ? Na to není jednoduchá odpověď. Máme tady nového ředitele, který opakuje slova starého ředitele = potřebuji rozšířit množinu plátců poplatků a zároveň potřebuji zvýšit výši poplatku. Chci prostě na provoz ČT větší peněžní balík.

Dobře, máš jej mít, ale co za to občanům nabídneš? Jak zvýšíš sledovanost ČT? Jakou cestou dosáhneš toho, aby Ti, co musí z povinnosti platit, získali přesvědčení, že to není "pseudo-daň" ? Vznikne tady sebeoslavný pořad a la TV Barrandov? To je ta protihodnota? Opakuješ, že hodnota koncesionářského poplatku se mnoho let nezvyšovala, a za tu dobu se všechno zdražilo. OK. dobře. Podívej se třeba na auta, jaká se v době, o které mluvíš, prodávala. A podívej se na auta stejné kategorie, jaká se prodávají dnes. Vidíš ten rozdíl? Ano, jsou dražší, ale jsou také úplně jiná. Je možné se obdobně podívat na ČT?

Uvidíme nyní "One man show", v níž s balíkem peněz za zády uděláš z "ojetého auta hvězdu silnic"? Máš na tohle energií nabyté lidi?

Uvidíme ....

To tykání není myšleno vůči novému řediteli ČT, ptám se v myšlenkách sám sebe.

97
Před 1 rokem

Rozhodně s panem ředitelem souhlasím, stejně jako souhlasím s tím, že všichni občané ČR musí platit za moje výrobky přestože je nekupují.

Číslo mého účtu rád zašlu panu řediteli aby jej mohl zveřejnit ve své televizi.

18
Přemysl Kadlec

Skvele napsane, diky. Rozesmal jste me. Jenze... ono je tech absurdit v tomto state tolik a vsude, ze je to spis k placi. Ted jen zbyva nezblaznit se z toho a zachovat si humor. Hezky zbytek dne.

6
Před 1 rokem

Ihned zrušit poplatky. Platit by měl pouze ten , kdo má zájem o vysílání. ČT již neplní funkci, ke které byla původně kdysi zřízena, tedy veřejnoprávní . Silné se zpronevěřila tomuto přívlastků. Nesleduji ji,ani nepustím rádio, přesto solidárně platím již mnoho let. Teď,ale říkám, již nechci. Její skladba ( neobjektivnost zpravodajství) se mi silně,ale silné nelíbí. 👎.

229
Před 1 rokem

Aha? Tak to by mi pan ředitel měl platit za svůj podnájem u mne. Sice tam v podnájmu není, ale tu možnost má.

66
Před 1 rokem

Pane Souček já si myslím že by se Česká televize měla zrušit...i těm co jí sledují...protože jestli se není schopná uživit...nemá smysl to platit .. a to výpalné... můžou lidi ušetřit....

288
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 rokem

To, že podnikatelé museli odvádět daně pomocí EET vládě vadilo, ale to, že budou muset podnikatelé odvádět koncesionářské poplatky za každého zaměstnance s mobilem jim nevadí.

73
Před 1 rokem
Jiří Zástěra

Skvěle vymyšlená zlodějna!

87
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A každý kdo nevlastní automobil by měl platit také povinné ručení, co když náhodou nějaký vůz poškodí? Palivové poplatky pro každého, nikdy jsi neletěl letadlem? Nevadí zaplať... Toť logika České televize

195
Před 1 rokem
Josef Dvořák

Jako bral bych, ze to bude z dani nebo jeden poplatek na cloveka, ale ne každý pristroj. Samozřejmě druhou veci je, ze tv ovladaji lidi co nejsou schopni delat nebo nemohou nestranou praci.

36
Před 1 rokem

Vždy jsem se zastávala ČT ale za tento výrok by se měl omluvit.Pravděpodobně hodně lidí napadne zrušení veřejnoprávní TV což se dá pochopit.

Před 1 rokem

Musí se šetřit, tak propustíme 800 kuchařek že škol, které vaří pro naše děti (zřejmě jim budeme dávat jídlo do kastrulku ), ale zvýšíme poplatky za ČT, aby její zaměstnanci měli v kantýně jídlo za hubičku.

35
Před 1 rokem
Pavel Fryč

těch neobsazených míst ve školství je 8 tisíc, kdyby jen 800 😄

8
Před 1 rokem

Pane Součku Vy snad platíte za rohlík, který jste si nekoupil? Platíte maximálně nějaký minimální náklad za vyhozené jídlo v marži obchodu nikoliv však plnou cenu rohlíku. Nehodlám platit plnou cenu za něco, co nespotřebovávám.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt