Tak to at mi bysvetli proc?Tento prezitek se mel uz favdo zrusit.Je to stejne,jako platit za zbozi,ktere nechci a neodebiram.Jen proto,ze mam moznost a mohl bych.Ale ja nechci.At se CT zivi stejne jako soukrome televize
Jo takže pokud televizi nevlastním tak bych měla platit ani náhodou. Nikdo mě k tomu nedotlaci a neprimeje to se klidně budu i soudit. Podle nich i bezdomovci by měly platit. To je fakt výsměch.
Ten pán Souček asi spadl z višně, vyhazet půlku lidí a peněz budu dost, jak to že Nová, Prima vydělává a nic nedostává. Hned zrušit poplatky za tv a hlavně za rádio to poslouchá asi 1000 lidí.
Nechápu proč bych měl platit za něco co nepoužívám. Přece není problém aby si své programy zablokovala a nenutila občany k nesmyslným poplatkům. ČT je provládní televize které věří jenom hlupáci.
Takže podle toho návodu by měl každý kdo bydlí v Jižních Čechách doplácet na veřejnou dopravu mezi Brutalem a Jeseníkem.
Jenom počkej ty experte, on Vám Babiš rychle zatne tipec. Nutit mě platit za čt, když se nedívám ani na televizi a platit jejich 140 kriminálek a hyperkorektní zpravodajství z bratrské Ukrajiny. Děkuji nechci.
Už se dívám málo protože nebýt starých filmů a pořadů mnohdy černobílých tak není asi co vysílat ještĕ že se to kdysi matočilo že? 😭
Necht plati ten ,kdo toto sleduje ci jinak vyuziva.Koho to nezajima a nesleduje to ,nema co platit.To je jako bych platil snidani i vedlejsimu stolu.
Nečetl jsem to celé, ale tedy ok. Když já bych měl platit, za to že čt nechci, pán by měl platit za to, že nechce moji práci.
Na jednu stranu tedy vysilaji reportaze o tom,jak lidi nemaji ani na bezny zivot, ale na druhou by od tech stejnych chteli poplatek za neco, co ani nevyuzivaji? Zajimava logika.