1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak to at mi bysvetli proc?Tento prezitek se mel uz favdo zrusit.Je to stejne,jako platit za zbozi,ktere nechci a neodebiram.Jen proto,ze mam moznost a mohl bych.Ale ja nechci.At se CT zivi stejne jako soukrome televize

2
Před 1 rokem

Jo takže pokud televizi nevlastním tak bych měla platit ani náhodou. Nikdo mě k tomu nedotlaci a neprimeje to se klidně budu i soudit. Podle nich i bezdomovci by měly platit. To je fakt výsměch.

5
Před 1 rokem

Ten pán Souček asi spadl z višně, vyhazet půlku lidí a peněz budu dost, jak to že Nová, Prima vydělává a nic nedostává. Hned zrušit poplatky za tv a hlavně za rádio to poslouchá asi 1000 lidí.

8
Před 1 rokem

Nechápu proč bych měl platit za něco co nepoužívám. Přece není problém aby si své programy zablokovala a nenutila občany k nesmyslným poplatkům. ČT je provládní televize které věří jenom hlupáci.

6
Před 1 rokem

Takže podle toho návodu by měl každý kdo bydlí v Jižních Čechách doplácet na veřejnou dopravu mezi Brutalem a Jeseníkem.

4
Před 1 rokem

Jenom počkej ty experte, on Vám Babiš rychle zatne tipec. Nutit mě platit za čt, když se nedívám ani na televizi a platit jejich 140 kriminálek a hyperkorektní zpravodajství z bratrské Ukrajiny. Děkuji nechci.

3
Před 1 rokem

Už se dívám málo protože nebýt starých filmů a pořadů mnohdy černobílých tak není asi co vysílat ještĕ že se to kdysi matočilo že? 😭

4
Před 1 rokem

Necht plati ten ,kdo toto sleduje ci jinak vyuziva.Koho to nezajima a nesleduje to ,nema co platit.To je jako bych platil snidani i vedlejsimu stolu.

5
Před 1 rokem

Nečetl jsem to celé, ale tedy ok. Když já bych měl platit, za to že čt nechci, pán by měl platit za to, že nechce moji práci.

5
Před 1 rokem

Na jednu stranu tedy vysilaji reportaze o tom,jak lidi nemaji ani na bezny zivot, ale na druhou by od tech stejnych chteli poplatek za neco, co ani nevyuzivaji? Zajimava logika.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt