1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ještě že při každé návštěvě samoobsluhy nemusím platit od každého druhu zboží alespoň za jeden kus. Sice si to z obchodu neodnesu, ale mám možnost.

12
Před 1 rokem

"Já žádným způsobem nemůžu komentovat svůj vztah k Rusku, k Rusům nebo k Ukrajině."

Nedovedu si představit, že by se tak vyjádřil ředitel BBC o jeho vztahu k Německu a Němcům v době, kdy německá letadla shazovala bomby na Londýn.

1
Před 1 rokem

Předložte mi některé pořady, které ČT vyrábí úplně sama bez grantů a sponzorů, které stojí za shlédnutí, mají opravdu ověřenou diváckou kvalitu a zasloužili by si zvýšit poplatek.

9
Před 1 rokem

Vážený pane,okamžitě zrušit.

Předpokládám že také nekupujete zbytečné věci,které nevyuživáte.

Nabídka-poptávka.

Pokud hledáte sponzory,tak Jste na špatném místě.

4
Před 1 rokem

Dnes už vaši ČT nikdo nepotřebuje. Ale vy potřebujete nás a nemůžeme se vás zbavit. Jste taková horší obdoba klíštěte.

22
Před 1 rokem

ČT dádt do placených programů a kdo chce tak si ji předplatí.... ok vím zkrachovala by..... nějak by mi to nevadilo

18
Před 1 rokem

ČT nesleduji, ale platím, protože vlastním televizní přístroj. Také bych mohl přispívat na prostitutky ne? Sice jsem je nikdy nevojel, ale přístroj také vlastním. 🤦

6
Před 1 rokem

No samozřejmě, aby jsi měl více ,co Ty ...... Ve Varšavě v neděli velká protivládní manifestace a ČT1 nic, za tohle chcete být placeni?????

4
Před 1 rokem
Tomáš Salajka

Kecy! Demoška v Polsku na ČT1 byla, ne že ne!

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ty poslouchej Souček aby ti tak prasknul ve švů ty papulanče. Nechapu jak takhle arogantni negramotni lidi můžou dělat na takové pozici, viz politici a český lid jen přihlížející stádo ovcí 🤦

4
Před 1 rokem

Když televizi nemám a ani nesladuji tak proč platit. To je to samé jako kdybych ředitele TV nutil platit silniční daň kdyby neměl auto. Stejná hloupost.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt