Ještě že při každé návštěvě samoobsluhy nemusím platit od každého druhu zboží alespoň za jeden kus. Sice si to z obchodu neodnesu, ale mám možnost.
"Já žádným způsobem nemůžu komentovat svůj vztah k Rusku, k Rusům nebo k Ukrajině."
Nedovedu si představit, že by se tak vyjádřil ředitel BBC o jeho vztahu k Německu a Němcům v době, kdy německá letadla shazovala bomby na Londýn.
Předložte mi některé pořady, které ČT vyrábí úplně sama bez grantů a sponzorů, které stojí za shlédnutí, mají opravdu ověřenou diváckou kvalitu a zasloužili by si zvýšit poplatek.
Vážený pane,okamžitě zrušit.
Předpokládám že také nekupujete zbytečné věci,které nevyuživáte.
Nabídka-poptávka.
Pokud hledáte sponzory,tak Jste na špatném místě.
Dnes už vaši ČT nikdo nepotřebuje. Ale vy potřebujete nás a nemůžeme se vás zbavit. Jste taková horší obdoba klíštěte.
ČT dádt do placených programů a kdo chce tak si ji předplatí.... ok vím zkrachovala by..... nějak by mi to nevadilo
ČT nesleduji, ale platím, protože vlastním televizní přístroj. Také bych mohl přispívat na prostitutky ne? Sice jsem je nikdy nevojel, ale přístroj také vlastním. 🤦
No samozřejmě, aby jsi měl více ,co Ty ...... Ve Varšavě v neděli velká protivládní manifestace a ČT1 nic, za tohle chcete být placeni?????
Kecy! Demoška v Polsku na ČT1 byla, ne že ne!
Ty poslouchej Souček aby ti tak prasknul ve švů ty papulanče. Nechapu jak takhle arogantni negramotni lidi můžou dělat na takové pozici, viz politici a český lid jen přihlížející stádo ovcí 🤦
Když televizi nemám a ani nesladuji tak proč platit. To je to samé jako kdybych ředitele TV nutil platit silniční daň kdyby neměl auto. Stejná hloupost.