1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Taky si ty lobotome kupuješ lístek do kina a pak na film nejdeš? Když te přijde domů balík co sis neobjednal taky ho zaplatíš? Jsem zvyklý platit jen za to co chci a využívám. Takže 🖕👊

161
Před 1 rokem
Petr Jaroš

Lépe bych to nenapsal.

44
Před 1 rokem

"Platit poplatky by měli i ti, kteří ve skutečnosti pořady České televize nesledují" ....především proto, aby generální mohl brát plat o 47 tisíc vyšší než jeho předchůdce ...

56
Před 1 rokem
Miroslav Mašek

Souhlasím, přesně to mě napadlo jako první,kdyz jsem to četla. Já se můžu na nějakou ČT vy... t. Koukat na televizi nemám pomalu čas a telefon mám kvůli telefonování a ne čumění na ČT. Prostě chce jen další prachy aby měl dost pro sebe.

31
Před 1 rokem

Vážený pane, Čt není rozhodně korektním médiem, o kterém mluvíte.Nasaďte si reklam kolik chcete a kdy chcete. Váš názor na plošné zavedení poplatků je zcela scestný. Pokud chcete peníze, zakóduje vysílání a berte poplatky. Nechci být zlým prorokem, ale s Vaší tvorbou Vàm dávàm max rok, jak se tvrdí v jednom filmu

160
Před 1 rokem

Jsou jak mafie , těm taky musíš platit za ochranu kterou nechceš . Patrně budou všichni co mají auto platit i dálniční známku . Protože přece mate možnost po ni jet a je jedno že po ni nejezdíte , to je logika pana ředitele

187
Před 1 rokem

1) naprosté většině lidí se taky příjmy neupravují automaticky podle inflace

2) vliv televize se obecně přeceňuje, pryč jsou doby, kdy k ní byl nalepený celý národ. A co se tam řeklo, bylo svaté. Dneska lidi pod padesát let televizi moc nesledují. Televize slouží na Netflix, YouToube a jako monitor k playstationu a x-boxu.

114
Před 1 rokem

Podle ředitele čt Součka mají platit televizní poplatky i diváci kteří pořady české televize nesledují. Jeho argument že divák má platit za to že má možnost se na čt dívat je hodný totálního blba. S tímhle argumentem může přijít nějaký další hlupák a požadovat aby řidiči kteří po dálnici nejezdí tak přesto budou platit dálniční známku protože mají možnost po dálnici jezdit. A pokud pan ředitel mluví o tom že televize hledá další a další úspory tak se to ukázalo na zvýšení jeho platu

67
Před 1 rokem

To je ,ale hloupej názor když si myslí že má člověk za něco aniž by to využíval a už vůbec nemůže tvrdit že Česká televize je nestranná to už ví tady každý že né .Tohle nemá se svobodným rozhodování člověka vůbec nic společného ,to je jeho názor že ČT se dá věřit a je nezávislá ,ale nemá ke stejnému názoru lidi nutit a donucovat placením koncesionářských poplatků ,to jsou jenom výmluvy aby měli co nejvíce peněz nic víc ,kvalita je absolutně mimo.

14
Před 1 rokem

Nový šéf ČT je úplně mimo realitu Ještě nic nedokázal a již chce víc peněz.Ať se předvede co zlepší v programech a jak si poradí s nadbytečnými zaměstnanci,kteří se na chodu ČT přiživují a možná zjistí,že je najednou peněz dost.V ČT je zbytečně moc vedoucích,náměstků a různých podržtašek.Vyházet!!!!

26
Před 1 rokem
Ivo Potůček

👍👍

4
Před 1 rokem

Dálnice by měli platit také všichni , vlaky a ostatní veřejnou dopravu . Co zavést přídělové hospodářství ,zrušit peníze , kdo by se slušně choval tak by dostal více lístků na zboží .

25
Před 1 rokem

Jediná správná a férová cesta je zakódovat signál a kdo bude chtít stane se plátcem a kdo chtít nebude nic platit nebude.

Sám televizi nemám jelikož ČT ale i komerční televize jsou pro mne mimo se svými porady a nezajímá mne to. Když chci vidět film jdu do kina kde mám zážitek nebo si pustím na notebooku Netflix který platím a podívám se na to co chci a co mě zajímá.

Rádio také neposlouchám a nevlastním, mám Apple Music které platím a poslouchám si alba které mne zajímají opět bez kecu a bez reklam.

Nehodlám platit ČT za to, že když budu chtít tak mohu něco sledovat. On snad pan ředitel platí mne za to ze vyrabim zboží které když bude chtít muže si přijít vybrat? Neplatí. Osobně se divím ze už dávno někdo nepodal soudní žalobu za tento neoprávněný výběr poplatků - je to vynucování služby o kterou řada lidi nestojí.

Chápu ze dokud byl analogový signál byl to problém, ale dnes mají technické možnosti jak zabezpečit aby jejich vysílání viděli jen platící - ale oni nechtějí protože moc dobře ví ze by vybrali prd s tou mizernou úrovni služeb.

17
Michal Kus

Já TV nemám, protože ji k životu vůbec nepotřebuju. Nevím, proč bych měla platit za službu, kterou nevyužívám.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt