Souček mi začíná lézt na nervy...
Čt prakticky nesleduju. Občas Čt sport, ale i ten mi začíná být ukradený. Koukat na fotbal z pralesní ligy z Horní Dolní? Nebo na jejich trapné ambice o uměleckou tvorbu, na hysterickou Jílkovou? Dik nechci.
Tak za co mám platit? Za přemrštěné mzdy manažerů rozežraného molocha zvaného Čt?
Naprostá nepravda, jsou dnes technické prostředky, které i na vysílání pozemním, satelitním a internetovém umožňují používat službu těm, co si platí. Nechápu, platit za něco co nechci a nepotřebuji je proti základním lidským právům, zvláště s ohledem na to, že již právě jsou výše uvedené technické prostředky.
Ano, takže platí i ten, kdo se na ĆT nedívá. Důvod dle pana generálního je, že se ale může dívat. Což kdyby pan generální platil třeba vstupenky na opery, třeba na ně nechodí, jen proto, že tam jít může. Nebo si kupoval všechny vycházející knihy všech žánrů (i těch, které ho nebaví), protože přečíst si je přece může, nikdo mu nebrání.
No nic proti tomu, klidně budu platit pokud alespoň jeden program ČT bude tak zvane pro náročného diváka, kde se najdou příznivci divadla, kvalitních inscenaci a opravdu kvalitních dokumentů, ne toho co tam kolikrát předvádí pubertální partičky a tak dále. Já kromě toho co znám už v televizi nejsem schopna zírat na něco co pak vypnu a říkám si, kdybych si šla číst, bylo by to ok. A od té doby už televizi ignoruji a hledám knihy
Je úplně proti rozumu chtít platit za něco co nesleduji ale tu možnost mám... Stejný jako platit hlídání dětí které nemám ale tu možnost mam
... Nebo platit pojistku na auto či poplatek dalnici byť nejezdím a auto nemam ale mám tu možnost ho mít....
Nebudu mít problém se dívat i platit na ČT hned až tam budou dávat něco na co se bude dát dívat 🤷♀️🤷♀️ zatím sem na nic neprisla....
Odkaz Taky bych měl platit dálniční známku. Po dálnici nejezdím, ale mám po ní možnost jet. Taky bych si měl zaplatit vstupné na Karlštejn. Nejdu tam, ale mám možnost si tam zajít. Měl bych platit poplatek za psa. Nemám psa, ale mám možnost ho mít. Měl bych platit za Netflix, i když na něj nekoukám. Ale mám možnost koukat. Měl bych hodit kilo měsíčně do schránky místní vegetariánské restaurace. Nestravuji se tam, ale mám možnost se tam chodit stravovat. Měl poslat měsíčně nějakou sumu na účet Heleny Vondráčkové. Neposlouchám ji, ale mám možnost ji poslouchat. Souček je bolševické prase.
Tak i když ČT nesleduji, tak mám platit za to, že ČT vytváří mediálně správný postoj a názor .... Co to je za blábol. Kdo dal ČT právo na to, vytvářet správný názor? To jsme jako za totality, kdy správný názor KSČ hlásala státní média? Kde jsou záruky toho, že skutečně ČT bude garantovat '" správný názor"? Totalita v novém oblečku je tu.
Tak že brzo bychom mohli platit i za to , že máme možnost si koupit chleba, Ano, to nepostrádá logiku. V žádném případě. Navíc, že když si tu možnost zaplatím, už nemám kontrolu nad těmito penězi.Jasně, když si koupím nejaký tovar, je mi jedno,a musí mi být jedno. co s těmi penězi prodejce udělá. Ale když si kupuji možnost??? Pane Dvořák, vraťte se , prosím.
Cooože??? Tohle řekne představitel ČT? OK, každý si může říct, já vyrábím třeba boty, každý mi bude platit, i když je nekupuje.... Tv KAM jsme se to dostali, když už se občani OKRÁDAJÍ takto veřejně, bez jakéhokoliv uzardění, je jim nuceno něco, co někdo nechce... Tohle je neviditelná ruka trhu? Kapitalismus? A nezajímají mě řeči o veřejnoprávní službě, televize má produkovat takové pořady, za které si dovák bude ochoten zaplatit. Hlavně že ON je placen z našich peněz.... ZA tohle bych ho na hodinu vyrazil, ostatně všechny, kdo přišli s tímhle geniálním plánem na vyždímání peněz z lidí
Česká televize nikoho nezajímá. Jediné správné řešení je jí zrušit. Nejsme v minulém tisíciletí, přístup k jakýmkoliv informacím je díky internetu nekonečný, ať si každý vybere, co chce sledovat a která informace je pro něj ta správná. Předkládat lidem zprávy z ČT jako jediné správné, je informační totalita. Zrušit. Navíc si vyplácí nesmyslné odměny, takže hospodaří velmi dobře a není důvod zvyšovat poplatky.