1600/1600Zbývá 1600 znaků

Kam se bude posílat potvrzení, že žádný televizor nemám, nebo o jeho likvidaci ? To, abychom náhodou na některý program veřejnoprávní ČT nekoukli. Vydělávají na reklamách a stále to nestačí armádě zaměstnanců. Stav učitelů se nesmí zvyšovat, musí se šetřit. A ČT si to klidně bude vybírat plošně. Kocourkov by záviděl.

12
Před 1 rokem

Tak v tom pripade by mi všichni měli platit za to že je nezbiju… Nikdy by se to nestalo, ale budou si platit za tu jistotu že se to nestane 😄 tomu říkám logika 😄

13
Před 1 rokem

A dálniční poplatky by měli platit i ti co po dálnicích vůbec nejezdí.Daň z nemovitosti budou platit i ti co nemovitost nemají.A poplatek za psa budou taky platit všichni.

12
Marek Tesařík

Ještě poplatek za to, že chodíme po chodnících a opotřebováváme je. Bylo by to takzvané chodničné.

Před 1 rokem

Je jedno jestli někdo sleduje, ale platí se poplatek za možnost sledovat ČT? Co to má jako být? Mě připadá že jim tam už totálně hráblo, jedno dementní vysvětlení nahradí ještě horším. Potom tedy podle stejného principu chci aby mi ČT posílala výplatu ředitele, protože mají tu možnost mě zaměstnat jako ředitele, je jedno že nejsem.

16
Před 1 rokem

Však je platí.

Před 1 rokem

Odmítám platit propagandu! Pořád lidem vnucují svůj pohled na svět a lidé si to musí ještě povinně platit. Je to naprosto absurdní. Dokud se ČT nezbaví lidí typu Moravce, Železného či Fridrichové a nezačne dělat objektivní zpravodajství, tak ať nežebrají o další peníze!!!

24
Před 1 rokem

Ano Česká televize na mě působí i když se na ní nedívám,Odebere mi z účtu peníze.Kde je ta demokracie ve které se můžu rozhodnout,Koncesionářský poplatek je přežitek doby minulé který dnešním mocipánům vyhovuje. Nemám nic proti nějakému poplatku za sledování televize ale mám problém z podporou ČT.

9
Před 1 rokem
Kohut Lumir

Je vidět, že dáváš přednost Sputniku, RT případně bulvárním stanicím typu CNN Prima News, protože největší problém ti dělá čeština. Měl bys ČT sledovat daleko více. Začít bys měl od Déčka.

3
Před 1 rokem

... aby na mediálním trhu působila jako korektiv kvality žurnalistiky – v poslední době i korektiv kvality dokumentaristické nebo hrané tvorby – a současně jako garant svobodné politické soutěže...

No tak korektiv dokumentaristické a hrané tvorby fakt nepotřebujeme. To si ČT jen vymýšlí další práci, aby zdůvodnila vybírání výpaného = polatek z vlastnictví mobilu.

10
Před 1 rokem
Petr Balous

Já nemám ani ten chytrej mobil. A stejně bych podle toho bolševika měl platit. Protože mám doma internet. Je to bolševickej dement.

12
Před 1 rokem

Dobrý den,

zlatý Dvořák.Nové koště z Brna,možná dobře chvíli pomete,ale nebude dlouho trvat a budou se bouřit jeho zaměstnanci.Už aby ČT byl placený kanál,pak uvidíme,kolik lidí si jej zakoupí.A jestli si máme připlatit,pak ať zmizí skrytá reklama z ČT,neboli sponzor pořadu.Těch reportérů je tolik,a velmi málo jich po celodenní přípravě,dá dohromady jednu větu,kterou si ještě musí dvakrát,během vstupu,přečíst.

9
Před 1 rokem

No ještě chvilku popichujte! Dělníci a důchodci,už stávkují,teď se přidávají zdravotníci a na 100% se přidají učitelé ,takže budou stávkovat téměř všichni. Do dvou let s pana Fialy zbyde jen fialový flek 😂.

32
Před 1 rokem
Roman Bagr

Můžete mi říct, jak stávkují důchodci? Opravdu by mě to zajímalo.

8
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt