Budu taky po Součkovi chtít příspěvek na bydlení. Sice se mnou nebydlí, ale musím trpět na své televizi programy ČT, které mě nezajímají.
Sdělte nám, co by měla televize vysílat.
Já bych vlastně ČT podpořil i vyššími poplatky.Vezměte si,jak je v dnešní době moderní lhaní.Čím více lžete,tím se dále dostanete a tím pádem by vlastně ČT se svými zprávami byla vlastně školícím programem na lhaní.Nechci říci ,že lžou pořád,ale v hodně procentech.Udržovat národ v nevědomosti to je to hlavní.A kdyby to bylo jinak tak my máme stejně pravdu.
Takže když máme v naší obci lyžařský vlek, měli by všichni obyvatelé platit poplatek, protože mají možnost ho využívat.
Bude mi stát platit dětské přídavky i když nemám děti? Přece je mám čím udělat ne?.
Nebude. Nebude Vám přídavky platit ani v případě, že máte dostatečný příjem....
Veřejnoprávní televize, neplní dlouhodobě svůj původní záměr. Platy jejich "top" zaměstnanců jsou nehorázné (to fakt nadchne každého poplatníka). Zpravodajství... no comment. Nechci na toto byrokratické panoptikum přispívat vůbec nic. Přijde nové "koště" nic tam zatím nedokázalo, ale hned natáhne ruku pro peníze...... a ví kde je hledat, místo toho aby tam napřed zametl, našel úspory a dal to trochu dohromady... jak snadné... manažerské.... Pěkný den všem :-)
Požadavek nového pana ředitele ČT je už předem splněn. Je zde velké procento lidí, kteří byť s malým reptáním televizní poplatek platí, aniž by se na ČT dívali. Zákaz reklam na ČT 1 fungoval chvíli. Již delší čas se zde reklamy vyskytují, byť jsou rádoby maskovány za sponzoring.
Jine televizni stanice se obejdou bez poplatku a prinasi lepsi program. Zajima me, jaka je vlastne mzda, tohoto reditele. Kolik rodin bude platit jenom na nej a ty zmetky v televizni rade. Je to jenom dalsi vydirani lidi, jen pro blahobyt nekolika smejdu. V rade sedi poslanci kteri, maji statisicove platy a k tomu dostavaji velke mzdy za posezeni v televizy. CT je paskvil slouzici jenom nekomu a ne celemu narodu.
Zásadní problém je, že se v ČT pouze o modernizaci řeční. Za poslední dekádu zde nedošlo skoro k žádnému progresu. Tato televize neumí zaujmout téměř nikoho. Kvalita sportovních přenosů jde strmně dolů. Dokumenty vysílají jen ty co nikdo vysílat nechce a nabítka filmů a seriálů silně pokulhává za komerční televizí. Netvrdím, že je 160 korun měsíčně mnoho, ale rád bych, kdyby tam alespoň jednou měsíčně pustili něco co mě také bude bavit a nebudu si to muset hledat složitě jinde.
Poplatek za co? ČT není nestranná, informuje mylně až lživě, filmy a seriály jak za krále klacka a pořád dokolečka jedno a to samé, hlasatelé nejsou nestranní a prosazují pouze názory své a pouze názory pětidemoliční vlády, nejsou objektivní,jsou až arogantní. Pokud ředitel vyhází nepotřebný personál, upraví platy v ČT včetně svého, odstaní odměny všech zaměstnanců, zjistí, že má peněz i tak až dost.
Hmm, tak mám platit za to, že mám možnost sledovat vysílání ČT i když o to nemám zájem? Inu strčte si takovou možnost za klobouk! Já o ni nestojím, informace si hledám z jiných, převážně zahraničních zdrojů. Než ze svého základního platu, který mi dovoluje tak tak se udržet nad vodou, platit ještě něco, co jaktěživ nevyužiji, raději bych o tuto skvělou "možnost" přišel. Opravdu nechápu, co je tak složitého na tom, zakódovat vysílání pouze pro platiče a ostatní nechat žít.