Názor, že má možnost se dívat ať tedy platí je stejný jako: máš penis a proto půjdeš do vězení protože máš možnost znásilnit. Každý má možnost si v prodejně koupit rohlíky, ale to neznamená, že za ně musí že zákona platit když si koupí jenom chléb. Pokud ale ano, tak kolik za rohlíky měsíčně platíte Vy?
Chytrá hlava vypotila nesmysl. Budu platit zákonné povinné ručení za vozidlo, když žádné nevlastním a nemám ani řidičský průkaz??? Bylo by to stejně absurdní, jako toto prohlášení. Mám za to, že z principu nejde o těch pár korun, ale o to, jakým způsobem jsou vymáhána a jakým způsobem je s nimi nakládáno. Já to tedy platím, ale jen díky tomu, že se každou neděli koukám na toulavku, protože to je snad jediný pořad, který mi něco dá. Už i ty večerníčky stojí za starou belu.
Mě by zajímala jedna věc, aktuální poplatek za televizi je 135 Kč. I kdyby to platilo jen 10 % obyvatel této země(a ono to bude určitě více), tak je to 135 000 000 Kč měsíčně....Co s těma prachama dělaj, že jim to nestačí?
Proč mám platit když tam dávají pouze Bohdalovou, asi 149 řadu Stardance a podobné pro mě velice nezajímavé pořady ??? !!! Nejlépe ať si to zakódují a kdo je chce sledovat ať si koupí kartu a nezakódovanou nechají pouze 24ku.
Pan Dvořák se chlubí,že ČT zůstalo na účtu 1mld.To v případě státní instituce znamená,že buď neví kam investovat nebo to neumí.A nebo koncesionáři platí moc.Jestliže ČT zbyla takováto suma peněz,je celkem zvláštní možná až drzé si říkat o přidání
Kdo se chce dívat, zaplatí poplatek a dostane PIN vázaný na počet přístrojů, jak snadné. Hned by se "role" ČT ukázala. Vždyť se na to nedá dívat.
I tak si myslím, že by měl platit jen ten, co na to koukat chce. U nás doma běží normální kanál tak jednou v týdnu na hodinu, ale nikdy neběží nic z ČT, tudíž opravdu si nemyslím, že by měl platit i ten, co na to nekouká. Prostě jen výsměch.
A co jste za svůj život přečetl? Dejte nám tady seznam a my si uděláme obrázek.
To mi přijde jako s pojištěním. Nebouram. A přesto mi každý rok přijde navýšení, že jsem v oblasti, kde se zvýšila nehodovost. Nekoukám na Tv, nemá tv, a přesto musím platit. Platíme všude nějaký paušál podle toho, od koho mám internet, Tv, atd, a přesto musíme platit poplatek za vysílání.
Prostě stát, kdy občan je zatizen daněmi, poplatky, atd. Však si každý spočítejte, kolik vlastně odvádíme, jenom prostě tak, bez návratu.
Kolik zbyde z té reálné koruny. Daň ze mzdy. Daň ze zboží. Kde jaké pojištění. Atd.
Viděl jsem s ním rozhovor a redaktora se ptala na Součkovo plat. Tak jí skromě vysvětlil, že manažeři velkých firem dostávají mnohonásobně větší plat než on a roční odměna jsou taky jen drobky. Ať udělají z ČT plazený kanál a uvidí jak jsou oblíbené medium. Jak to píší na hnus24 tak i vypadá obsah.
Kdysi jeden nejmenovaný kníže prohlásil, že ČT patří lidem, kteří v ní pracují. Tak ať si ji privatizují a ukáží, jak jsou dobří. A pokud budou dobří, někteří lidé si jejich kanály předplatí. A ty ostatní, prosím, neobtěžujte.