1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Názor, že má možnost se dívat ať tedy platí je stejný jako: máš penis a proto půjdeš do vězení protože máš možnost znásilnit. Každý má možnost si v prodejně koupit rohlíky, ale to neznamená, že za ně musí že zákona platit když si koupí jenom chléb. Pokud ale ano, tak kolik za rohlíky měsíčně platíte Vy?

12
Před 1 rokem

Chytrá hlava vypotila nesmysl. Budu platit zákonné povinné ručení za vozidlo, když žádné nevlastním a nemám ani řidičský průkaz??? Bylo by to stejně absurdní, jako toto prohlášení. Mám za to, že z principu nejde o těch pár korun, ale o to, jakým způsobem jsou vymáhána a jakým způsobem je s nimi nakládáno. Já to tedy platím, ale jen díky tomu, že se každou neděli koukám na toulavku, protože to je snad jediný pořad, který mi něco dá. Už i ty večerníčky stojí za starou belu.

4
Před 1 rokem

Mě by zajímala jedna věc, aktuální poplatek za televizi je 135 Kč. I kdyby to platilo jen 10 % obyvatel této země(a ono to bude určitě více), tak je to 135 000 000 Kč měsíčně....Co s těma prachama dělaj, že jim to nestačí?

11
Před 1 rokem

Proč mám platit když tam dávají pouze Bohdalovou, asi 149 řadu Stardance a podobné pro mě velice nezajímavé pořady ??? !!! Nejlépe ať si to zakódují a kdo je chce sledovat ať si koupí kartu a nezakódovanou nechají pouze 24ku.

10
Před 1 rokem

Pan Dvořák se chlubí,že ČT zůstalo na účtu 1mld.To v případě státní instituce znamená,že buď neví kam investovat nebo to neumí.A nebo koncesionáři platí moc.Jestliže ČT zbyla takováto suma peněz,je celkem zvláštní možná až drzé si říkat o přidání

12
Před 1 rokem

Kdo se chce dívat, zaplatí poplatek a dostane PIN vázaný na počet přístrojů, jak snadné. Hned by se "role" ČT ukázala. Vždyť se na to nedá dívat.

10
Před 1 rokem

I tak si myslím, že by měl platit jen ten, co na to koukat chce. U nás doma běží normální kanál tak jednou v týdnu na hodinu, ale nikdy neběží nic z ČT, tudíž opravdu si nemyslím, že by měl platit i ten, co na to nekouká. Prostě jen výsměch.

7
Před 1 rokem
Martin Juhos

A co jste za svůj život přečetl? Dejte nám tady seznam a my si uděláme obrázek.

Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

To mi přijde jako s pojištěním. Nebouram. A přesto mi každý rok přijde navýšení, že jsem v oblasti, kde se zvýšila nehodovost. Nekoukám na Tv, nemá tv, a přesto musím platit. Platíme všude nějaký paušál podle toho, od koho mám internet, Tv, atd, a přesto musíme platit poplatek za vysílání.

Prostě stát, kdy občan je zatizen daněmi, poplatky, atd. Však si každý spočítejte, kolik vlastně odvádíme, jenom prostě tak, bez návratu.

Kolik zbyde z té reálné koruny. Daň ze mzdy. Daň ze zboží. Kde jaké pojištění. Atd.

5
Před 1 rokem

Viděl jsem s ním rozhovor a redaktora se ptala na Součkovo plat. Tak jí skromě vysvětlil, že manažeři velkých firem dostávají mnohonásobně větší plat než on a roční odměna jsou taky jen drobky. Ať udělají z ČT plazený kanál a uvidí jak jsou oblíbené medium. Jak to píší na hnus24 tak i vypadá obsah.

8
Před 1 rokem

Kdysi jeden nejmenovaný kníže prohlásil, že ČT patří lidem, kteří v ní pracují. Tak ať si ji privatizují a ukáží, jak jsou dobří. A pokud budou dobří, někteří lidé si jejich kanály předplatí. A ty ostatní, prosím, neobtěžujte.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt