1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nechápu jak se mohl Souček stat generálním ředitelem televize. Je obecně známo, že Souček je zadlužen nehozáznými částkami a že bude tyto dluhy zamořovat z financí ČT. Takže je to podle přísloví udělat kozla zahradníkem.

12
Před 1 rokem

Nakonec snad budu muset říci zlatý Dvořák. Pokud jsem dobře slyšel tak tento borec bude brát za měsíc o 47 tisíc více než předchozí ředitel a je jasné, že se zase někde musí ty peníze nabrat tak se vymyslí co ještě zpoplatnit.

4
Před 1 rokem

Šílená arogance. Musím platit za něco co nechci. A kde je teda ta demokracie?

79
Před 1 rokem
Josef Kunes

Z Vašich daní se třeba platí státní škola, kterou nechcete, nebo se opravuje silnice, po které nikdy nepojedete.

27
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Televise veřejné služby, u nás ČT, potřebná nepochybně je. Měla by ovšem být etalonem kvality, které komeční stanice vzhledem k zájmům jejich majitelů dosáhnout nemohou. Měla by mluvit správnou češtinou, mít zprávy, které nezačínají jejich hodnocením, zprávy, které nebude presentovat jako poplašné, jak to na diváky vykřikují stanice soukromé. Což se asi nezdaří, ale neznamená to, že by o kvalitu neměl pan ředitel usilovat. Pokud jde o poplatky, kdysi v počátcích rozhlasového vysílání se to nazývalo koncesí, z koncesionářských poplatků se platil provoz média. Dnes ovšem hraje roli mediání reklamní trh a zájmy inserentů nebývají s veřejnými totožné, včetně těch politických. TV poplatky v nějaké formě jsou nutné, 160 Kč měsíčně nepocítí ani ten nejchudší. Bez nich se reklama, i politická, vrátí do veřejnoprávních médií a záhy skončíme v Rusku nebo v Číně.

8
Před 1 rokem

To víš že jo👌, proč... Kvalita TV ještě horší než u Netflixu, a člověk by měl mít možnost volby. Tak můžeme rovnou zavést platby za knihy, u když je nečtu. Já bych snížil plat ředitele cca na úroveň ředitele třeba školy...

4
Před 1 rokem

Moc rád bych se dozvěděl jak na mne působí ČT i když se na ní nedívám ... takovou hovadinu jsem už dlouho neslyšel ... buď je ten Souček iluzionista ne nemá všech pět pohromadě a blábolí z cesty ...

8
Před 1 rokem

Co to plácá, že ČT vytváří. Ať si to zakódují a jsem zvědav kdo si to koupí a bude na ně čumět. Vždyť je tam jenom vládní propaganda a žádné vyvážení zpravodajství. Proč nedávají český sport na ČT, ale jsou koupené O2 apod. a zakódované. Tak se nad sebou zamyslete!!

8
Před 1 rokem

Podle něj by měli všichni muži platit prostitutkám i když za nimi nechodíme ,ale můžeme za nimi chodit ,tak že by měli platit tak jako poplatky za TV ,jak řekl génius nový ředitel ČT.

11
Před 1 rokem

...aby na mediálním trhu působila jednak jako korektiv kvality žurnalistiky – v poslední době i korektiv kvality dokumentaristické nebo hrané tvorby – a současně jako garant svobodné politické soutěže....

Tak jo, ale to by nesměla Česká televize čerpat ze stejných informačních zdrojů, jako komerční stanice, měla by vytvářet vlastní obsah, který nebude kopírovat vysílání komerčních stanic; měla by vysílat pořady bez ohledu na sledovanost.

Ta hromada detektivek, určitě není potřeba...to zvládají komerčníci.

2
Před 1 rokem

Dobře, pak ale nechť signál ČT neopustí území ČR. Zavřel bych mu hranice, aby přes ně nemohl k sousedům. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 A neboooooo, že by nám i zahraniční pohraničí mohlo sponzorovat televizi. Taky se tam na ni můžou dívat. Tak kde je jaká spravedlnost? Ať teda taky platí. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt